- 25 Şubat 2011
- 2.687
- 4
canım onlar hazır bile satılıyor koçtaşta praktikerde bile bulabileceğini düşünüyorum hazır alıp içine monte ediyorsun ankestreni bulamazsan da yaptırırsın uygun bi fiyat olması lazım bi arkadaşım yaptırmıştı burda fiyatını bilmiyorum ama uygun bişey olduğuna eminim
ben aslında gri istemiyordum beyaz daha ferah daha çok seviyorum ama eve yaptırcamız mutfak için ankestre uygun olucak gibi duruyor şu anda o yüzden mecburen her şey gri olacak.
bosh'un ocaklarını çok beğeniyorum ben indüksiyonlu olanları. annemlerde de onlardan var çok memnunuz cam ocaklardan imkanım olursa ondan almayı düşünüyorum boshtan olmazsa da normal bi ankestre set alıcam tekaya baktım 1300e beğendim ama ocakla fırın sadece davlumbaz var çünkü evde. olmazsa da samsung alırım onları da. başka bi marka da düşünmüyorum açıkçası
tamam canım bakıcam mutlaka modellere gitmeden. çok iyi oldu senden öğrendiğim burayı sağolasın
Sağol canım ben de ankastre almak istiyorum dğer türlü çok dağınık olur mini fırın set üstü ocak bir de şu fırınlı ocaklar çok kaba geliyor gözüme şöyle uygun fiyatlı bulursam ben de alırım her halde. Bence gri daha güzel olur bak Dediğin gibi yapabilirim ben de. Gönlümüzce olur inşallah