Cokkkkk begendimmmmm!!
Allah'im hep iyi gunlerde kullanmayi nasip etsin.
Herşeye bayıldımmmm, özgün bi tarzınn var:)
Güzell güzelll günlerde kullan inşallahh canımmm
Bu arada çeyizindeki favorimm "Hisar Milano Titatnium Black Çatal Kaşık Bıçak Takımı"n olduuuu
Eki Görüntüle 349673 ilk sayfadaki resimler sığmayacağı için hepsini bir araya topluyorum düzleştirici ve maşa
Eki Görüntüle 351553 Eki Görüntüle 351550 Eki Görüntüle 351551 Eki Görüntüle 351552 Kızlar modellere bakın piyasadaki gibi uçuk kaçık fiyatlar değil 1600-1700 civarı bu takımlar nette gezergen keşfettim.
Köşe Koltuk Masko Ve İnegöl
Eki Görüntüle 351541 Eki Görüntüle 351542 Eki Görüntüle 351543 Eki Görüntüle 351544 Eki Görüntüle 351545 Eki Görüntüle 351546
Köşe Koltuk Shop | Köşe Koltuk Takımları Köşe Koltuk Modelleri 2011.
İstanbula bir sonraki gelişimde burayı bulmam lazım :)
gnnrcum beyaz eşyarını almışsın güle güle kullan canımbenim aklımda samsung yoktu hiç hep siemens ve bosch bakıyordum şimdi samsung ta var listemde sen araştırdıysan ve aldıysan iyidir diye düşünüyorum canım benim güzel günlerde kullanmak nasip olsun
canım güle güle kullan.saç kurutma makinem ile aynı seriden düzleştiricin.
tost makinesi yada ekmek kızartma makinasıdamı düşünmüyosun canım
canım beyaz eşyalarını almışsın güle güle kullan çok beğendim. ben de bunlardan alıcam
şaka bi yana ben de samsung alıcam daha önce söylemiştim sanırım çok da uyguna almışsınız maşallah. adresi aldım biz de istanbuldan alıcaz gidicem inşallah dediğin yere. çamaşır makinası almıcam şimdilik benim kullandığım bi tane var iki sene önce arçelikten almıştım onu kullanayım diyorum annem de al falan diyor neblim bu nolcak yeni alırsam yazık günah dandik bi şey de değil onçin kullancam sanırım :/ ankestre fırınla ocak alıcam seninkilere ek olarak galiba aşağı yukarı aynı tutar benimkiler de.
çok beğendim ama ya beyaz eşyalarını samsungun çizgileri çok hoşuma gidiyor sade ve şık maşallah diyeyim tekrar