gunnurcm sanırm düğün iyice yaklaştı çeyiz alışverişine yetişemiorm kuzum yaaaa:)))
süpürgen de çok güzelmiş bnde philips alıcam ilerde ama bu modelini ilk defa görüorm sanıorm ki bu da toz torbasız dimi...
sen bunu aldıysan kesn bi bildiğin vardr neden bu süpürge anlat bakalmmmm:))
günnur çok güzel süpürgen güle güle kullan. bende philips maraton istiyorum canımkaça aldın tatlım birde nerden?
Canım süpürgen hayırlı olsun;bende aldığın bu süpürge ile siemensin son çıkan süpürgesi arasında kaldım; kaça aldın?
Canım aynen az kaldı ben de herşeyi almaya çalışıyorumEylülün ilk haftası evleniyoruz. Bu süpürgeyi yakından inceledim harika hem yer kaplama açısından, hem şıklı hem de filtresini kendi kendine temizleyebilmesi, ardından toz hasnesini boşaltmak çok basit. 2200 watt motor gücü ve 440 Watt emiş gücü gerçekten çok iyi. Canım benim sen ne yapıyorsun başka izindeymişsin.
iyim tatlm bende izne çıktım bir hafta bol bol ense yapıorm anlıcan bi yerden sonra sıkıcı gelmeye başlıcak bu kdr tatil zaten çalışırken de haftada 3 gün tatil yaptığımdan pek bişi farketmedi anlıcan hafta sonu erkek arkdaşmn yanına gidicem de belki o zman güzel geçerrrr
ayy eylülün ilk haftası olması ne güzel hem çok sıcak olmaz hemde sonbahar başı çok güzeldir bizde temmuz ağustos gibi isteme söz nişan 3lemesine dahil olucaz bakalm dün öyle konustk artk ailelerde bişiler olsn istiolarrr bende çeyiz olaylarına o zman kaldığm yerden devam ederm diorm smdi masraflar için para biriktirmem şart oldu..
evliliğin yanında bu hiç bişi deil tabi allah kolaylık versn cnm stres oldum valla senin yerine deee
canım siz aynı şehirdesiniz değil mi nişan o kadar masraflı olmuyor ama yine de ailelerin ilk defa bir araya gelecek olması gibi nedenlerle insan stresli ve heyecanlı oluyor bence güzel stresler yine de. Hepsinin yakın zamanlarda olacak olması daha iyi bence de bizimki birer gün arayla olmuştu mesafelerin çok uzak olması nedeniyleOff al al bitmiyor valla kredi kartlarımız olmasa ne yapardık Netten alışveriş yapıyoruz Allahtan gezerek alacak ne vaktimiz ne enerijimiz olurdu. Şimdi çok az vaktim var düğün masrafları için hiç para ayıramıyorum kenara düşünmek de istemiyorumm napiyim sadece eksikliklerimiz almaya yoğunlaştım. Allah yardım eder ev kuranlara ailelerimiz hiçbir şey almasın sadece düğün organizasyon masraflarını karşılasınlar gerisini biz halledelim istiyoruz. İnşallah her şey yolunda gider.
inşş çok zora girmedn bunu da atlatırsınız kuzum yaa..hersey en iyisi olursa tabi biraz da zahmet olur kaçınılmazz..
biz farklı sehirlerdeyz aramzda 2 saatlk bi mesafe var ama olmaynca olmuo görüşemiorz farklı tatil günlerimiz olduğundan ben evdeyken ben işte, o işteyken ben evdeym ilerde umarm bu sorunu halledebiliriz o yüzden de bu iş konuları cnmı sıktı son zamnlarda umarm bizim için de işler kolaylaşır çok zor çokk(
her gün mrkla bekliorm bakalm gunnur bu gün ne almıs die
sen evlenmeye 5-6 kala bunları alıosan benm de acele etmemem lazm o zmanlar gelnce almam lazm demekki kendime ders çıkarıorm hep
Canım hangisinden bahsediyorsun ben de siemeste lacivertti rengi sanırsam bakmıştım toz torbasız modele ama inan çok çok büyük boyutları bu nedenle içime sinmemişti. Ayrıca emiş gücü Philipsten daha düşük. Bu süpürgeyi görünce kararım değişti hemen. Kargo ve 9 taksitle 690 a aldım canım.
Yok canım laciverti diil haklısın sende tam tarif edememişim bak ekliorum fotrafını? Seninkinin tam modeli ne? baya uygunmuş bu süpürgenin normal satış fiyatı 800 ama daybuyday de indirimde ve 640'a düşmüş o yüzden hemen karar wermem lazım:))
Eki Görüntüle 357763
canım adıgın urunler cok sık ve cok guzeller..
bende arastırmayı ındırımlerı takıp etmeyı severım. hayırlısıyla kullanmak nasıp olur ınsaalah.
bız 4 aylık nısanlıyız dugun temmuz 8 de ve hala o kadar cok eksık varkı, al al bıtmıyor gercekten, ama çok yakın oturdugumuz ıcın herseyı birlikte halledıyoruz o cok ıyı oluyor.
sanırım senın dugun eyluldeymıs daha rahat rahat halledebılrısn. umarım kullanırken de alırken oldugu gıbı ısteklı heyecanlı aşkla kullanmak nasıp olur. allah yardım etsın dıyoruuuuuuuuummmm :):)
günnurcm dönüp dönüp tekçarsıda dolanıorm kuzum yaa..çok fena beyaz esyalara sardım bu yaz sözüm neyim olsn da atakanı ikna ediym bizde alalım evlenmeden borcu fln da bitmiş olsnnn
yer sıkıntımız olmaz nasıl olsa o tek yaşıo bi oda bomboşşş
iyi yapmıs oluruz bence hatta çoktandır bunu planlıorz ama aramızda resm bişi olursa yatırımlarmz daa da anlam kazanırrr..hesapladm da 3600 tutuo sanırm limitm tam yetio 12 de taksit yaptırabiliriz gibi gelio ama bilemiorm her ay yarısını o yarısını ben öderm o zmana kdr çeyiz olayını kapatmam lazm ama
hiç bilmiorm ki hangisi iyidir ama seninkileri günümüz sartlarına göre çok beğendm bennnn:))
sitenin güvenilir olması iyi o halde madem öyle küçük ev aletleri de oradan alınabilir..daha ütümüz yok elektrik süpürgemiz yok ama dert etmiorm zaten bizim evde yer de yok..ilerde almamız her açıdan daha mantklı senin netten almanla kafamda daha da netleşti sadece
canım relax mode bak istersen birde ürünleri çok iyi diye duydum.henüz alıp kullanma fırsatım olmadı. çok cici pijamalar,sabahlıklar,gecelikler var. evde eşofmanla dolaşmayı çok severim üstünede polar bi sabahlık ayağımda leoparlı twigylerim ohhhbak bunlarda beğendiklerim
Eki Görüntüle 358030 Eki Görüntüle 358031 Eki Görüntüle 358032 Eki Görüntüle 358033