ahşap gereçler bence de olmazsa olmaz. iyi yapmışsın güle güle kullan canım
ayyy ne kadar güzellerrr. sarev'in havlu seti çok hoşmuş. özdilek almasaydım düşünebilirdim. düşünsem mi acaba???? :))))
kızlar çok şükür saç kurutma makinem sağ salim elime ulaştı müthiş bir şey kesinlikle öneririm ve görüntüsü çok şık. ilk defa sanalreyonum.comdan alışveriş yaptım ve çok endişeliydim haklarında sonradan baktım da çok şikayet vardı. Müşteri hizmetlerine ulaşmak çok zor alışveriş yapmak isteyenler varsa bunu da dikkate alsınlar.Eki Görüntüle 355672 Eki Görüntüle 355673 Eki Görüntüle 355674
aa o siteden zaman zaman alsam mı diye düşünüp vazgeçmişimdir. Ama şimdi siteyi tekrar açıp inceleyesim geldi:)
ben de hızlıal.com dan sorunsuz şekilde aldım canım. Güle güle kullan
Kızlar aldığım ahşap kepçelerden ikisi tedarik edilemedi hemen aradılar ben de bıçak beğendim rooc marka siyah. Ayrıca o iki adet kepçeyi de ggdan sipariş ettim :)) Tifosicim senin aldıklarından sen aldıysan iyidir dedim :))
Eki Görüntüle 356170 Eki Görüntüle 356171 Eki Görüntüle 356172 Eki Görüntüle 356173 Eki Görüntüle 356174 Eki Görüntüle 356175 Eki Görüntüle 356176 Eki Görüntüle 356177
Eki Görüntüle 356319 Eki Görüntüle 356320 Eki Görüntüle 356321 Kılzar süpürgemin de siparişini verdim hayırlısıyla
benge bunu istiyorum vuvvv sen kullan bize tavsiye ver seneye bu aylar bizde alcaz sen o zamana kadar bunu çok süper kullanırsın heryer tertemiz olsun canım
Nasıl canım, çok beğendin değil mi:) şuan arka odamda duruyor benimki de
gunnurcm sanırm düğün iyice yaklaştı çeyiz alışverişine yetişemiorm kuzum yaaaa:)))
süpürgen de çok güzelmiş bnde philips alıcam ilerde ama bu modelini ilk defa görüorm sanıorm ki bu da toz torbasız dimi...
sen bunu aldıysan kesn bi bildiğin vardr neden bu süpürge anlat bakalmmmm:))