Bu da benim çeyizimden örnekler...

Sağol canım ben de ankastre almak istiyorum dğer türlü çok dağınık olur mini fırın set üstü ocak bir de şu fırınlı ocaklar çok kaba geliyor gözüme şöyle uygun fiyatlı bulursam ben de alırım her halde. Bence gri daha güzel olur bak Dediğin gibi yapabilirim ben de. Gönlümüzce olur inşallah

gülnur canım sen bohça yapmıştın dimi nasıl olmuştu yani 1 adet bohçamı yaptın ben şimdi bohça alcam nilin aldığı yerden ama kaçtane alsam die kararsızım bir arkadaşım 1 bohça 1 tanede bavul götürdü bu tür işlerde nasıl oluyor hiç fikrim yok sen nasıl yapmıştın

Canım annem bir tane damat bohçası yaptı diğer büyüklere yapılan bohçalar için özel bohça alınmadı onları her hangi bir örtüyle kapatmış olabilirler annem ayarladı onlar bence bir tane al damat için. Onun içini işte iç çamaşırı, terlik, pijama takımı, traş makinesi,kozmetik ürünleri, kravat,kol düğmesi,cüzdan kemer, gömlek vs aklıma gelen bunlarla doldurduk. Tabi sizin de alacağınız seccade,havlu,banyo lifi falan da vardı.

tamam cnaım bohçaya sığıyorsa sorun yok o vakit 1 adet alsak yeterli herhalde canım çok saolasın hiç bilmiyorum bu konuları malesef

Kızlar saç kurutma makinemi de hayırlısıyla almış bulunmaktayım piyasada 250 TL netten 160 TL ye 12 taksitle aldım. Remington Marka
2200 Watt,iyonlu profesyonel saç kurutma makinesi

Eki Görüntüle 352523

2200W AC motor
3 ısı ve 2 hız ayarı
Gerçek soğuk üfleme- Saç şeklinizi sabitleştirmenizi ve ekstra parlaklık vermenizi sağlar
Seramik turmalin ızgara
Kusursuz şekillendirme için 7mm'lik ince fön başlığı
11 mm hızlı kurutma fön başlığı
Çıkarılabilir arka ızgara
Difüzör
Temel hacim ve bukleler için termal hacim verme fırçası
Profesyonel yumuşatma ve düzleştirme için enli fırça
Profesyonel saklama kutusu
Asma halkası
3m kuaför tipi kabl

Son düzenleme:

hayırlı olsun canım baya özellikli güzel birşeye benziyor :)

evet bu ürün hepsini barındırıyor gibi özelliklerine göre.. güzel günlerde kullan inşaAllah :)

canım remington çok güzel bir marka ve aldığın makine çok fonksiyonlu siz alıyorsunuz ya araştırıp bende herhalde sizin arkanızdan alcam

bu arada senin bernardodan aldığın masa örtüsünün eni boyu kaçtı en büyüğünümü almıştın ve fiyat ne kadardı ben şu anda ona bayılıyorumda

Canım benim o masa örtüsü Nilin aldığıyla aynı ölçülerde yani 6 kişilik masalar için olan ölçülerdi ve bence daha büyük yani 8 kişilik masalara da uyar diye düşündük. Tam olarak hatırlamıyorum net ölçüleri (( Bu makineyi ve tifosinin aldığı makineyi de inceledim ikisi de muhteşem özelliklere sahip inşallah memnun kalırız :)

Güle güle kullan canım saç kurutma makineni:)

canım seninki de benim ki de çok güzel çünkü remington ve iyon özellikleriyle motor kuvvetleri aynı. Bunun fırçaları ve parçaları cezbetti beni :)) İnşallah çok memnun kalırız iyi bir marka güveniyorum umarım sorun çıkmaz :)

evet canım alırken seninkini de göz önünde tutmuştum. tarak aldım şimdi kalabalık olmasın diye sonra onu tercih ettim canım. Pişman olmayız die düşünüyorum:)

hepsi çok güzel..
cam serinizdeki bardağı nerden aldınız yemek takımıma çok uygun...

hepsi çok güzel..
cam serinizdeki bardağı nerden aldınız yemek takımıma çok uygun...

Çok teşekkür ederim domino siyah kadeh olarak geçiyor ben YKM den almıştım şuan bernardolarda 4 lü takım olarak satılıyor 2. ye % 50 indirim var şuan ben 3 takım almıştım.

KIZLAR LİMANGO ÇEKLERİYLE BAKIM ÜRÜNLERİNE DEVAMM BAKALIM BİR KAÇ TEL DAHA BULURSAM JOHN FRIEDA ürünlerimi tamamlayacağım

1 gecede onarıcı saç serumu ve ısıya karşı koruyucu serum aldım

Son çekimle de saç spreyi aldım fönü 3 gün koruyormuş :))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…