canım onlar hazır bile satılıyor koçtaşta praktikerde bile bulabileceğini düşünüyorum hazır alıp içine monte ediyorsun ankestreni bulamazsan da yaptırırsın uygun bi fiyat olması lazım bi arkadaşım yaptırmıştı burda fiyatını bilmiyorum ama uygun bişey olduğuna eminim
ben aslında gri istemiyordum beyaz daha ferah daha çok seviyorum ama eve yaptırcamız mutfak için ankestre uygun olucak gibi duruyor şu anda o yüzden mecburen her şey gri olacak.
bosh'un ocaklarını çok beğeniyorum ben indüksiyonlu olanları. annemlerde de onlardan var çok memnunuz cam ocaklardan imkanım olursa ondan almayı düşünüyorum boshtan olmazsa da normal bi ankestre set alıcam tekaya baktım 1300e beğendim ama ocakla fırın sadece davlumbaz var çünkü evde. olmazsa da samsung alırım onları da. başka bi marka da düşünmüyorum açıkçası
tamam canım bakıcam mutlaka modellere gitmeden. çok iyi oldu senden öğrendiğim burayı sağolasın
gülnur canım sen bohça yapmıştın dimi nasıl olmuştu yani 1 adet bohçamı yaptın ben şimdi bohça alcam nilin aldığı yerden ama kaçtane alsam die kararsızım bir arkadaşım 1 bohça 1 tanede bavul götürdü bu tür işlerde nasıl oluyor hiç fikrim yok sen nasıl yapmıştın
Canım annem bir tane damat bohçası yaptı diğer büyüklere yapılan bohçalar için özel bohça alınmadı onları her hangi bir örtüyle kapatmış olabilirler annem ayarladı onlar bence bir tane al damat için. Onun içini işte iç çamaşırı, terlik, pijama takımı, traş makinesi,kozmetik ürünleri, kravat,kol düğmesi,cüzdan kemer, gömlek vs aklıma gelen bunlarla doldurduk. Tabi sizin de alacağınız seccade,havlu,banyo lifi falan da vardı.
Kızlar saç kurutma makinemi de hayırlısıyla almış bulunmaktayım piyasada 250 TL netten 160 TL ye 12 taksitle aldım. Remington Marka
2200 Watt,iyonlu profesyonel saç kurutma makinesi
Eki Görüntüle 352521 Eki Görüntüle 352522 Eki Görüntüle 352523
2200W AC motor
3 ısı ve 2 hız ayarı
Gerçek soğuk üfleme- Saç şeklinizi sabitleştirmenizi ve ekstra parlaklık vermenizi sağlar
Seramik turmalin ızgara
Kusursuz şekillendirme için 7mm'lik ince fön başlığı
11 mm hızlı kurutma fön başlığı
Çıkarılabilir arka ızgara
Difüzör
Temel hacim ve bukleler için termal hacim verme fırçası
Profesyonel yumuşatma ve düzleştirme için enli fırça
Profesyonel saklama kutusu
Asma halkası
3m kuaför tipi kabl
hayırlı olsun canım baya özellikli güzel birşeye benziyor :)
canım remington çok güzel bir marka ve aldığın makine çok fonksiyonlu siz alıyorsunuz ya araştırıp bende herhalde sizin arkanızdan alcam
bu arada senin bernardodan aldığın masa örtüsünün eni boyu kaçtı en büyüğünümü almıştın ve fiyat ne kadardı ben şu anda ona bayılıyorumda
Güle güle kullan canım saç kurutma makineni:)
canım seninki de benim ki de çok güzel çünkü remington ve iyon özellikleriyle motor kuvvetleri aynı. Bunun fırçaları ve parçaları cezbetti beni :)) İnşallah çok memnun kalırız iyi bir marka güveniyorum umarım sorun çıkmaz :)
hepsi çok güzel..
cam serinizdeki bardağı nerden aldınız yemek takımıma çok uygun...
Çok teşekkür ederim domino siyah kadeh olarak geçiyor ben YKM den almıştım şuan bernardolarda 4 lü takım olarak satılıyor 2. ye % 50 indirim var şuan ben 3 takım almıştım.
yafrum sen neler yaptn böyle yaw artk takip edemiorm güle güle güzelleşşşşş