Bu da benim çeyizimden örnekler...

Canım istoç dediğin yer nasıl bir yer hiç duymadım da.

Canım İstoç İstanbul Toptancılar Çarşısı demek. Devasal bir yer. Çoğu netteki beyaz eşya siteleri burdaki dükkanlar. Mesela biz tekcarsım.com da baktık beğendik konuştuk adamlarla. Yarın inşallah sorunsuz gidip alacağız çok heyecanlıyım.

Bu arada dayanamadım bunu da aldım :))

Son düzenleme:

Çok teşekkürler canım. Şimdi anladım. Kendi kullandığım makinemi kullanıcaz sanırım, deiştirmek istersek aklımda bulunsun. Çok iyi makineymiş. Yeni cicini de güle güle kullan :))

Kızlar Beyaz Eşyalarımı aldık hepsi 4000 TL tuttu Allah sizlere de nasip etsin.

Samsung RT60KZRSL 480 Litre Smart Freezer No Frost Buzdolabı
Buzdolabının dondurucu kısmı isterseniz soğutucuya dönüştürülebiliyor.
480 L Net Toplam Kapasite
100 L Net Derin Dondurucu Kapasitesi
380 L Net Soğutucu Kapasitesi

Buzdolabı Özelliği
Soğutma Bölmesi mevcut
2 Yumurta Kabı
3 Raf
5 Kapak Cebi

Fiziksel Özellikler
1 865 mm Menteşeli Net Kasa Uzunluğu Boyutu
640 mm Kapı Kolu Olmadan Net Derinlik Boyutu

Bulaşık Makinesi
Samsung DWFN320T 6 Programlı Bulaşık Makinesi

Teknik Özellikler

Tasarım
Paslanmaz
Ön Kontrol Paneli Tipi
Düğme Kontrol Tipi

Performans
Yıkama Performansı A
Kurutma Performansı A

Genel Özellik
12 Yer Ayarı
Paslanmaz Kazan Malzemesi
Kurutma Sistemi A
Alt (Gizli) Isıtıcı Konumu
48 dBA Ses Seviyesi Akustik Güç
Temizleme için NSF Onayı mevcut
Sızıntı Sensörü mevcut
Yıkama Döngüsü x 3 adet
Yiyecek Öğütücüsü mevcut
Çift Filtreleme Sistemi
İptal Et ve Boşalt Düğmesi mevcut

Çamaşır Makinesi-Kurutmalı

8 Kg yıkama 5 Kg kurutma

Ürün Özellikleri

Kullanım Şekli: Solo
Kullanım Alanı: Kurutmalı Çamaşır Makinesi
Yıkama Enerji Sınıfı: A
Program Sayısı: 15
Yıkama Kapasitesi: 8 kg
Sıkma Enerji Sınıfı: A
Sıkma Kapasitesi: 8 kg
Kurutma: Evet/Var
Kurutma Kapasitesi: 5 Kg
Su Girişi: Tek
Su Tüketimi: 164 LT
Devir Hızı: 1400
Çocuk Kilidi: Evet/Var
Su Kesik Emniyet Sistemi: Evet/Var
Ağırlık Sensörü: Evet/Var
LCD Panel: Evet/Var
Zaman Erteleme: Evet/Var
Boyutlar (GxDxY): 60 x 60 x 85 cm

Bir de limangodan Olay yüz ve göz temizleme sütü aldım kargo bedelini ödeyerek :)

tatlm hayırlı uğurlu olsnnnnnn
çok beğendm uzun yıllar sorunsuz kullanın inşş çok güzellervee 4000 çok iyi rakam neredeyse yarısı
anlat bakalm nerden aldınız tam olarak pazarlk fln da yapıldı mı yoksa zaten normal satış fiyatımıydı..bayiye mi gittiniz..istoçtu sanırm dimi

Son düzenleme:

Canım nette tekcarsım.com diye bir yer var İstoçda bir toptancı burayı ve görmeliydin millet nasıl geliyor sürekli alıyor bir şeyler. Pazarlık payı bırakmadılar nette gördüğümüz fiyatlardan ama bayiden yarı yarıya ucuz olduğu ve normalde hemen teslim edecekleri halde 6 ayda bekletme yapacağımız için bu fiyat çok avantajlı oldu. istoç çok büyük bu arada. Kesinlikle arabayla gidilmeli yoksa bizim gibi bugün baya bir eziyet çekersiniz. Çok bayi dolaştık burda Ankarada ama burdan ucuzu yoktu. Gayet uygun ve garantili sıfır ürünler. Garantide teslim tarihinden itibaren başlayacak.

Son düzenleme:

cnm peki bu tekçarsım bi internet sitesi onun toptansına mı gittiniz yani siz..site fiyatı üzernden daha indmrli aldınız yani ee süper bişiymiş cnm bu
çok uzak deil bize istoç ilerde ilk gidicem yerlerden oldu bu sayede..tam olarak oranın adını da yazarsan sevinirm cnm

Canım aynı bu tekcarsım la dediğim toptancı tekcarsın.comdan tel numaralarını aradık öğrendik site fiyatlarıyla aldıklarımız aynı çok uygun olduğu için daha indirim yapmadılar. İstoç 33. ada diye geçiyor adresi.

canım güle güle kullan eşyalarını hepsi birbirinden güzel. Çok da uyguna olmuş:))

anldm kuzum hayırlısı olsn tekrardan benm bile içime sindi çok güzel modeller gerçekten
bende smdi gezerken gördm siteleri benm süzgecm yokmus kimse de sölemedi limangodan bi çekmle bunları mı alsam acaba diorm:d
güzel geldiler gözüme ama yakından görmedm..sanki tifosinin çeyizinde vardı öle hatırlıorm

canım güle güle kullan eşyalarını hepsi birbirinden güzel. Çok da uyguna olmuş:))

ayy tifosicim de burdaymıs kuzum sana sormak istediğim 2 sey var burdayken soruyum hemen sanırm sende süzgeçlerini fame kitchen markasından almıssın nasıl bunlar güzelse bende alıcam..bide nişanlına aldığınız saat çok hoşmus gerçekten benmde gözüm hep casio ve seikolardaydı ama çok beğendm sizin modeli de topiğime ekledm 3 tane sence hangisi daha iyidir doğum günü için şimdiden araştırıorm bakalm

Canım güzelmiş süzgeçler kaliteli görünüyorlar. Ben fame kitchendan kaşık standı alcam tantioniden gelen çizikler içindeydi hoşuma gitmedi iade ettim :)

Züccaciyelerde fame kitchen markasını görmüştüm ve kaliteliydi çekleri gönül rahatlığıyla harcayabilirsin ben kozmetik ürünlere taktım kafayı bu aralar :))

farkındaym cnm
watsons indrme fln girse bende alıcam bi sürü sey ama hiç denk gelmiorm

canım iyi günlerde ve mutlu günlerde kullan inşallah çeyizciklerini senın yemek takımına benzıyor bnımkıde ve ayaklı bardakların cok uyumlu nereden aldıgını ve nekadara aldıgını soylersen çok sevınırım

Canım teşekkürler YKM den almıştım tüm Bernardolarda da satılıyor aynı kadehler. 4 tanesi 37 TL gibi bir şeydi çok uyumlu duruyorlar gerçekten tavsiye ederim. İnşallah bulursunuz öptüm :)

Canım teşekkürler YKM den almıştım tüm Bernardolarda da satılıyor aynı kadehler. 4 tanesi 37 TL gibi bir şeydi çok uyumlu duruyorlar gerçekten tavsiye ederim. İnşallah bulursunuz öptüm :)

çok çok teşekkür ederim gercekten cok uyumlular umarım bende bulurum yardımın için teşekkürler

Yüz ve göz temizleme sütü, canlandırıcı tonik(daha önce almıştım) gündüz ve gece kremi

Eklentiler

• $1 (3).jpg
    11,3 KB · Görüntüleme: 41
  • $1 (4).jpg
    10,3 KB · Görüntüleme: 41
  • $1 (2).jpg
    11,2 KB · Görüntüleme: 44
  • $1 (1).jpg
    27,8 KB · Görüntüleme: 38
  • $1.jpg
    28,3 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…