Bu da benim çeyizimden örnekler...

$Adsız.jpg ilk sayfadaki resimler sığmayacağı için hepsini bir araya topluyorum düzleştirici ve maşa

Eklentiler

• $Adsız.jpg
    $Adsız.jpg
    43,3 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
Herşeye bayıldımmmm, özgün bi tarzınn var:)
Güzell güzelll günlerde kullan inşallahh canımmm:KK16:

Bu arada çeyizindeki favorimm "Hisar Milano Titatnium Black Çatal Kaşık Bıçak Takımı"n olduuuu:KK69:

Herşeye bayıldımmmm, özgün bi tarzınn var:)
Güzell güzelll günlerde kullan inşallahh canımmm:KK16:

Bu arada çeyizindeki favorimm "Hisar Milano Titatnium Black Çatal Kaşık Bıçak Takımı"n olduuuu:KK69:

Benim de şuan favorim o bir çatal kaşık takımına vereceğim limitlerin üstünde bir harcama yapmama sebep oldu. Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz tüm aldıklarımızı güzel günlerde kullanabiliriz :KK16:

gnnrcum beyaz eşyarını almışsın güle güle kullan canım:KK16: benim aklımda samsung yoktu hiç:KK30: hep siemens ve bosch bakıyordum şimdi samsung ta var listemde sen araştırdıysan ve aldıysan iyidir diye düşünüyorum canım benim güzel günlerde kullanmak nasip olsun:KK16:

gnnrcum beyaz eşyarını almışsın güle güle kullan canım:KK16: benim aklımda samsung yoktu hiç:KK30: hep siemens ve bosch bakıyordum şimdi samsung ta var listemde sen araştırdıysan ve aldıysan iyidir diye düşünüyorum canım benim güzel günlerde kullanmak nasip olsun:KK16:

canım teşekkür ederim çok sağol sana da en yakın zamanda nasip olur inşallah. Samsung gerçekten çok iyi marka ben de senin gibi Bosch veya Siemens düşünürken kendimi Samsung almış olarak buldum :))

Küçük ev aletlerimi de bir mikserle tamamlarım heralde şimdilik başka bir şey almayı düşünmüyorum küçük ev aleti olarak.

attachment.php
431599-ceyizimden-ornekler.html
$Untitled.jpg

tost makinesi yada ekmek kızartma makinasıdamı düşünmüyosun canım

Ben ekmek kızartma makinesin takımı bozmamak için alacaktım nişanlım hiç sevmiyormuş kızarmış ekmek :))) Tost makinesi kullanmam ben çok sık o yüzden almayacağım canım evde olsa da kullanmıyorum şuan. Belki sonra ihtiyaç duyarsam alırız. Katı meyve sıkacağı güzel ama onu da insan pek sık kullanmıyor ve koyacak yer bulamıyor belki mekanik meyve sıkacağı alırım onlar daha iyi aslında sadece portakal ve nar sıkılabiliyor ama :))

Son düzenleme:
canım beyaz eşyalarını almışsın güle güle kullan çok beğendim. ben de bunlardan alıcam :p

şaka bi yana ben de samsung alıcam daha önce söylemiştim sanırım çok da uyguna almışsınız maşallah. adresi aldım biz de istanbuldan alıcaz gidicem inşallah dediğin yere. çamaşır makinası almıcam şimdilik benim kullandığım bi tane var iki sene önce arçelikten almıştım onu kullanayım diyorum annem de al falan diyor neblim bu nolcak yeni alırsam yazık günah dandik bi şey de değil onçin kullancam sanırım :/ ankestre fırınla ocak alıcam seninkilere ek olarak galiba aşağı yukarı aynı tutar benimkiler de.

çok beğendim ama ya beyaz eşyalarını samsungun çizgileri çok hoşuma gidiyor sade ve şık maşallah diyeyim tekrar :nazar:

canım beyaz eşyalarını almışsın güle güle kullan çok beğendim. ben de bunlardan alıcam :p

şaka bi yana ben de samsung alıcam daha önce söylemiştim sanırım çok da uyguna almışsınız maşallah. adresi aldım biz de istanbuldan alıcaz gidicem inşallah dediğin yere. çamaşır makinası almıcam şimdilik benim kullandığım bi tane var iki sene önce arçelikten almıştım onu kullanayım diyorum annem de al falan diyor neblim bu nolcak yeni alırsam yazık günah dandik bi şey de değil onçin kullancam sanırım :/ ankestre fırınla ocak alıcam seninkilere ek olarak galiba aşağı yukarı aynı tutar benimkiler de.

çok beğendim ama ya beyaz eşyalarını samsungun çizgileri çok hoşuma gidiyor sade ve şık maşallah diyeyim tekrar :nazar:

Canım bence de çok şık ve uygunlar fiyat olarak da inanamadım ben de :)) Al tabiki de. Tekcarsı.comda açık adresi ve tel noları var. Ya ben de ankastre set istiyorum ama kiradaki evlerde problem olur mu sence hani fırın ve ocak yeri yoksa uygun bir fiyata yaptırılır mı? Sen hangi markayı düşünüyorsun set için. Bu arada beyaz eşya toptancısı olduğu için teşhir yoktu gitmeden önce alacaklarını belirle bildiğin depo gibi tıka basa ürünle dolu bir yer :))

canım onlar hazır bile satılıyor koçtaşta praktikerde bile bulabileceğini düşünüyorum hazır alıp içine monte ediyorsun ankestreni bulamazsan da yaptırırsın uygun bi fiyat olması lazım bi arkadaşım yaptırmıştı burda fiyatını bilmiyorum ama uygun bişey olduğuna eminim

ben aslında gri istemiyordum beyaz daha ferah daha çok seviyorum ama eve yaptırcamız mutfak için ankestre uygun olucak gibi duruyor şu anda o yüzden mecburen her şey gri olacak.

bosh'un ocaklarını çok beğeniyorum ben indüksiyonlu olanları. annemlerde de onlardan var çok memnunuz cam ocaklardan imkanım olursa ondan almayı düşünüyorum boshtan olmazsa da normal bi ankestre set alıcam tekaya baktım 1300e beğendim ama ocakla fırın sadece davlumbaz var çünkü evde. olmazsa da samsung alırım onları da. başka bi marka da düşünmüyorum açıkçası

tamam canım bakıcam mutlaka modellere gitmeden. çok iyi oldu senden öğrendiğim burayı sağolasın :KK16:

canım onlar hazır bile satılıyor koçtaşta praktikerde bile bulabileceğini düşünüyorum hazır alıp içine monte ediyorsun ankestreni bulamazsan da yaptırırsın uygun bi fiyat olması lazım bi arkadaşım yaptırmıştı burda fiyatını bilmiyorum ama uygun bişey olduğuna eminim

ben aslında gri istemiyordum beyaz daha ferah daha çok seviyorum ama eve yaptırcamız mutfak için ankestre uygun olucak gibi duruyor şu anda o yüzden mecburen her şey gri olacak.

bosh'un ocaklarını çok beğeniyorum ben indüksiyonlu olanları. annemlerde de onlardan var çok memnunuz cam ocaklardan imkanım olursa ondan almayı düşünüyorum boshtan olmazsa da normal bi ankestre set alıcam tekaya baktım 1300e beğendim ama ocakla fırın sadece davlumbaz var çünkü evde. olmazsa da samsung alırım onları da. başka bi marka da düşünmüyorum açıkçası

tamam canım bakıcam mutlaka modellere gitmeden. çok iyi oldu senden öğrendiğim burayı sağolasın :KK16:

X