- 21 Mayıs 2010
- 2.122
- 18
- Konu Sahibi sonmenekse
konu sahibi yazılanlara bir açıklama getirirse çok sevinirim.
benim de kafam karıştı yahu
benim de kafam karıştı yahu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım anlattıkların doğrumu diye düşünüyo insan çünkü anlattığın adamı bana sorsalardı hadi bir adam iste fizk karakter vs. sana verelim bukadarını ben bile düşünemezdim. ama senin yaptıklarına gelince aslında yaptıkların normal standart bir adamla evli olsan affedilebilecek şeyler. ama böyle biri affetmez. bide hala nette yazıyosun bu yaşadıklarını olduki allahın işi bi öğrenirse işte ozaman bittin. ama dedim ya adamın bukadar mükemmel olması imkansız gibi geliyo ama bukadarınıda yazman için senin senarist olman gerekio. bence nap et kocana kendini affettir. baştan başlamak istediğini söyle hatanı anlamanı bekliyo ama bence sen hatanın farkında değilsin sadece eşini kaybetmemek istiyosun oraya odaklısın. eğer böyle birini kendine küstürürsen gerçekten onu haetmiyosundur.
herkezin bu konuyla ilgılı çelişkılerı var arkadasım konu sahıbı 4/4 lük adamdan bahsedıo bence byle bır insanın olması doğaya aykırı bır kere çünkü hatasız yada herseyı ile mukemmbel bır insan olmak çok zor bu devırdee gel gelelımkı konu sahıbı eşinın pc konusunda çok ii olduğundan bahsetmış kendısı casusu yazılım yuklemiş eşinı takıp için onu bıle hemen yakalamış ve çzmüş şimdı bu yazdıklarınımı okuyamıycak bu çoksaçma içmesı ibadetı çalışması dınlenmesı her seyı bır çelişkı kaldıkı 1 yıl boyunca aynı ewde aynı yatakta yat kalk ve zerre cınsellık yasanmasın bıde eşi ne demış merak etme sana dokunmuosam kımseye dokunmam demiş bır kere bu erkeğin doğasına aykırı erkeklerin her 6 sn yede bır byınlerınden cınsellıği geçirıo olmaları bılımsel olarak araştırılıp kesınleşmış bır olaydır bu arkadaş burayı ne sandı artık bılmem bol keseden sallamış valla artık yutan yıyen olursa itıraf edıyım ilk başta benıde etkıledı konu üzüldum ama konuyu sonlarına kadar inceleyınce olayın saçmalığının farkına varıo insan.
konu yalan gercek bilemem
lakin böyle kinci, inatci, siddet yanli bir insanin karakteri nasi düzgün olur, lütfen tükensin böyle türler
ne var yani seven kiskanir, yanlis anlamis olabilir kadin, karakterli adam sevdigi karisina öyle bir tokat atiyorki kadin bayiliyor. izah etmek konusmak yok coook karakterliymis cook
yani kizlar sizede inanamiyorum ya döven bir erkege nasil karakter sahibi diyebiliyorsunuz
sanki kadin kocasini aldatmis, ne yapmis hatasi kiskanmak
madem afedemiyor bosansin, ne öyle eziyet cektiriyo dokunmuyo , bide gidersen cocuklari unut diye tehtid ediyor
benim gözümde karakterli erkek bu degil, seven erkek hic degil
e ne diyelimmm...
dogru soze ne hacett..
icki icmese peygamber gibi adam dicem yaaaa
tovbe tovbee
Tövbe Tövbe
ne oldii mervoss tam geyige gidiyodu..
valla direkten dondurdum yorumu....
banada gerçekten çok uzak geldi.Bir roman bir film gibi.Hayali birşey gibi geldii.Gerçek duygular göremedimmm.:44: 100 tane rakı içen adam alkol komasından ölür.insan dışı bir varlık değil bu..Yazınız çok uçuk geldii.Gerçekle bağdaşmayacak kadar uçuk..
konuyu bastan sona okudum,tüm yorumlarida hemen hemen okudum,konu banada biraz abartili geldi ama dogruda olabilir eger dogruysa cok üzüldüm hatasiz kul olmaz her insan bir kere affedilmeyi hak ediyordur.kimileri adami nesli tükenmis mükemmel olarak,konu sahibini cok sansli bulanlar var. ben aksine düsünüyorum böyle bi adamla hayat sürülmez o nasil bi inattir öyle ,seven insan bu kadar uzun zaman esinden uzak duramaz...bide konuya yalandir hikayedir denildikten sonra konu sahibi hic yorum yapmamis bi aciklamada getirmemis...
katılıyorum tamamen....
konuyu bastan sona okudum,tüm yorumlarida hemen hemen okudum,konu banada biraz abartili geldi ama dogruda olabilir eger dogruysa cok üzüldüm hatasiz kul olmaz her insan bir kere affedilmeyi hak ediyordur.kimileri adami nesli tükenmis mükemmel olarak,konu sahibini cok sansli bulanlar var. ben aksine düsünüyorum böyle bi adamla hayat sürülmez o nasil bi inattir öyle ,seven insan bu kadar uzun zaman esinden uzak duramaz...bide konuya yalandir hikayedir denildikten sonra konu sahibi hic yorum yapmamis bi aciklamada getirmemis...