- Konu Sahibi sonmenekse
çok heyecanlı, sonunu merakla bekliyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerede ki bu konu sahibi:44:
Acaba kocasıyla barıştılar da, ekşınsız geçen 1 senenin acısını mı çıkarıyorlar
eğitim durumunda önlisans yazıyor fakat mimar olduğunu idda ediyor :44:
eşyanın tabiatı diye bişey vardır, bu konuda bi çok şey, eşyanın tabiatına aykırı..
hikaye de abla var,sonra kızkardeş oluyor, okula gidiyor ,enişte kardeşleri okula bırakıyor..
sonra kızkardeş abla oluyor ,evde cinsellik sohbeti ederken enişte sohbeti duyuyor..
konu sahibi eşinin geçmişini,ailesi ile neden küs olduğunu öğrenmiyor bile..neden sonra eve gelen misafirden öğreniyor..
eşinin bordobereli olduğunu günlüklerden öğreniyor.(ne gizemli adam..)
yine konu sahibinin ailesine isteme olayı için eşinin ailesi gelmiyor ,aile de ses çıkarmıyor..sırf kızları mutlu diye..
eş ise insanüstü özelliklere sahip manen ve fiziken..
hadi mesleki bir olaydan mahkeme ve hapis olayları oldu,mesleğini bıraktı..
neden inşaatta çalışıyor?bilgi birikimine uygun onlarca meslek varken..
ana dili gibi bildiği 2 yabancı dil var,bilgisayar programcılığı var..ki 10 yıl eğitimini almışşş..
sen küs,git inşaatlarda amelelik yap..
eşyanın tabiatı diye bişey vardır, bu konuda bi çok şey, eşyanın tabiatına aykırı..
hikaye de abla var,sonra kızkardeş oluyor, okula gidiyor ,enişte kardeşleri okula bırakıyor..
sonra kızkardeş abla oluyor ,evde cinsellik sohbeti ederken enişte sohbeti duyuyor..
konu sahibi eşinin geçmişini,ailesi ile neden küs olduğunu öğrenmiyor bile..neden sonra eve gelen misafirden öğreniyor..
eşinin bordobereli olduğunu günlüklerden öğreniyor.(ne gizemli adam..)
yine konu sahibinin ailesine isteme olayı için eşinin ailesi gelmiyor ,aile de ses çıkarmıyor..sırf kızları mutlu diye..
eş ise insanüstü özelliklere sahip manen ve fiziken..
hadi mesleki bir olaydan mahkeme ve hapis olayları oldu,mesleğini bıraktı..
neden inşaatta çalışıyor?bilgi birikimine uygun onlarca meslek varken..
ana dili gibi bildiği 2 yabancı dil var,bilgisayar programcılığı var..ki 10 yıl eğitimini almışşş..
sen küs,git inşaatlarda amelelik yap..
konu gercekmi degil mi bilmem yani bu kadar uzun yaziyi uydurulmus olamaz diye dusunuyorum,
yalniz bir ablasi ikide kardesi varmis biri kiz biri erkek yani kiz kardes bir abla bir kiz kardes olmuyor bu durumda :26:
eğitim durumunda önlisans yazıyor fakat mimar olduğunu idda ediyor :44:
Ben söyleyince kızıyorlar işte; hergün yeni birşey öğreniyoruz, demek ki meslek yüksek okullarında 2 yıllık mimarlık bölümleri de var Belki tam adı mimari teknikerliği falandır :)
ahh nerde böylesi bi de günlük tutuyomuş. erkek dediğin günlük tutar mı?ay ne mükemmel bi koca dimi zebusum
esini tek yumrukla yere seren boxcumuz sinan samil sam sonra 1 sene rahib gibi yasayan bir oturusta 100 raki icen(o nasil oluyosa) bulunmaz mükemmel ötesi adam. hayir insan olamaz bu , ya melek ya zuzayli .
bizim niye böyle kocamiz yok cok kiskandik simdi
alo kk kendinize gelin ya bu adamin neresi mükemmel, bide kiskaniyomusuz