- 25 Kasım 2011
- 679
- 410
- 43
- Konu Sahibi sonmenekse
Iyi yazilmis bir senaryo.tebrikler ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
esın senı cok sevıyor bence ama gururundan boyle davranıyor
sonuna kadar okudum ınsallah duzelırsınız tekrar
ee böylesi bi erkek hiçbirimizin karşısına çıkmadı. önce bi boşatacağız el birliğiyle
bizim olmadı böylesi. onun niye olsun de mi
NOT: ben böyle mükemmel erkek sevmem ama kıskancım işte. tedaviside yok
100 tane degil 100lük rakidir o
hiç kimse düşünmüyormu bu adam askeri okulda okumuş 8 yıl ordan de askere çalışmaya gitimiş 1 yıl ordan de 9 yıl 10 yılda programcılık okumuş etti 19 yıl 2-3 yıldırda inşaatta çalışıyor diyor zaten 27 sinde evlenmiş ee bu adam kaç yaşında başladı okula onu bitirdi bide 10 yıl rogramcılık okudu zaten 10 yıllık okul yok
çok güzel bir senaryo yazmışsın ama çok mantık hatası var
hiç kimse düşünmüyormu bu adam askeri okulda okumuş 8 yıl ordan de askere çalışmaya gitimiş 1 yıl ordan de 9 yıl 10 yılda programcılık okumuş etti 19 yıl 2-3 yıldırda inşaatta çalışıyor diyor zaten 27 sinde evlenmiş ee bu adam kaç yaşında başladı okula onu bitirdi bide 10 yıl rogramcılık okudu zaten 10 yıllık okul yok
çok güzel bir senaryo yazmışsın ama çok mantık hatası var
Peygamberimizin bir sözü var ''eşinizle asla yatağa küs girmeyin'' inancı da var diyorsun tatlım ama ben de eşimle kavga ettiğim de ne olursa olsun cok kırılsam da o da kırılsa asla yatağa küs girmeyiz ve ben eşimin rızasını almadan ona arkamı dönmem önce sorarım sonra dönerim.. düzelir inşallah
bunlar küs de deiller sadece fanfini olayı yok galiba
e yatağa küs girmeseler fanfini de olur otomatıkmen dıye dusunuyorum yanlış mı dusunuyorum acaba
aynen öyle çelik olsa dayanmaz .geçen gün misafir geldi ailece .konuşurken falan hep gözlerini gözlerime kaçırıyor dalıyor gidiyor bılıyorum hala çok sevıyor .işte kadın 40 yaşında falan kocasıda o civar .kocası yani xxxx abi arabaya gitti yyyy ablada kapıda kocamda üst kattan geliyor cocuğa bakmaya gidiyorum gelcem 2 dakka dedi .yyy ablayla konuşuyoruz kapıüstü abla diyorki kocan ne sevıoyo öle seni liseli cocuklar gibi bakıyor keşke bizim herifde böyle olsa ..eşim duydu aşşa inerken .gözleri kulakları süper duyar!! .yyy abla senın koca senı cok sevıoda sen biraz dediğim dedik olmasan otoriter olmasan o koca seni canından cok seviyor dedi yyyy abla tabi utandı .eşime AAAA huyum bu babadan böyle görmüşüz dedi e senin babanıda bılıyorum köyde konuşmıyım arkasından keşke burda olsada dedi şakalaştılar öle yolcu ettik gittiler.öyle yanii
e yatağa küs girmeseler fanfini de olur otomatıkmen dıye dusunuyorum yanlış mı dusunuyorum acaba
e yok artik.hicde inandirici gelmedi bu konu :S ama yinede görüsümü yazayim..konu sahibi kizimiz azcik safca geldi bana..bu erkegcok min nesi mükemmel..bence adam tam bir ariza..övülücek bi yan göremedim ben..hic hoslanmam kinci küsen erkeklerden..aileyi esi bir kalemde silmekde ne demek ??? sorunlu bi adam bu tam bir terapilik..