- 7 Mayıs 2010
- 186
- 2
- Konu Sahibi sonmenekse
yazdıkIarı hayaI ürünüyse arkadas güzeI roman yazmıs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vay be senaryoya bak.
Arkadaş hayalindeki karakteri satırlara dökmüş.
Bordo bereli sayısız çatışmalara girmiş, 10 kaplan gücünde, son derece yakışıklı akrabaları da dahil bütün kızlar ona hasta ama o hiçbirine yüz vermemiş sadece gerçek aşkını beklemiş ve bulmuş bırak başkasıyla cinsellik yaşamayı televizyonda manken görse kafasını 180 derece sağa çeviriyor.
Hepsi bunlarla sınırlı değil genel kültürü muhteşem, ingilizce ve almancayı ana dili gibi biliyor.
Deli gibi para kazanıyor, paraya para demiyor ama paraya da asla tamah etmiyor.Devletin durduk yere kendisine ödemek istediği tazminatı haketmediğini düşünüyor.
Adam tam anlamıyla uçlarda yaşıyor.100 tane rakıyı 5 satte fondipliyip ardından bağrı yanık türküler eşliğinde işine koyulabiliyor.
Bu arada namazını niyazını da eksik etmiyor.Çevresine karşı da adeta bir iyilik meleği fakir gurabanın dostu kötülerin düşmanı.
O değil de babanın iflas etme eşiğine gelmiş böbrekleri nasıl 2 hafta da iyileşti.
kiskanc hatunlar birbirlerini nasil gaza getiriyor
konu fake diye
hirslarini birde alay ederkek bastirmaya calisiyorlar
peki konu ya gercekse?
entelektuel takilmak icin ugrasan fakat aldatilmayi sindirmis
kadinlarda yorum yapmis (daha dogrusu alay etmis)
onlarin ask hikayelerine benzemiyor benzemesinde
konu fake diye
peki konu ya gercekse?
Komşunun hayatını anlatmışsınız gibi geldi bana. O kadar duygusuz, o kadar uzak geldi ki yazdıklarınız. Herşey birbiriyle çeliyor. Mimar olduğunuzu yazmışsınız ama yazınızda bol anlatım bozukluğu, bol imla hatası var. p,ç,t,k ünsüzlerinden bihabersiniz.
Yaşadıklarınızda güzel bir kemalettin tugcu romanına benziyor; inşaat işçisi ile üniversite öğrencisi kızın aşkı.
Ama eşinize helal olsun; 1+1 gecekondudan koskoca çiftlik yapmış adam :S Evde 120 kiloluk ağırlık kaldırmış, sonra 4 paket sigara icmiş :)[/QU
Hay Allah razı olsun senden! ne güzel yazmışsın , tek hatası anlatım bozukluğu ,imla hatası olsa keşke tek yalanı ünv. mezunu olmaması olurdu ; ama hikaye baştan sona mantık hatası.Böbrekleri iflas eden babası 2 haftada iyileşiyor , kocası paraya para demiyor ama sırtında taşıyor kayınvalidesini hastaneye, çok üzgünüm ;ama bunları yazan kişinin yalan söylemekten öte akıl ve ruh sağlığının yerinde olmadığını düşünüyorum
benim koca bana 1 yıl dokunmayacaksa aynı yatakta işi ne? bi teppükle fırlatırım yataktan
neyse konu bana da inandırıcı gelmiyor. umarım konu sahibi dalga geçiyordur
eğer akıl sağlığı yerinde değilse üzülürüm. her şeyden önce insana akıl lazım çünkü
konu fake diye
peki konu ya gercekse?
"yapabilite" :)))) fransiz + turkce karisimi gosterisli kelimenizle mahcup oldum
ama benimde dikkatimi ceken yorum yapmaniz degilde
genelde alay etmek carpitmak asagilamak icin bir ugras vermeniz
hem neden hassas davrandiniz? yazdigim size dokundumu?
derdini doken insanlarin aciklarini kusurlarini bulup dalga gecerken
onlarada dokunabilecegini tahmin etmiyordunuz degilmi
"zirvalamak" zirvaladigimi soyleyen üye
imla hatalarinla yazsan dahi umrum olmaz
yeterki uslubuna dikkat et !
cogu nokta banada abarti geldi bu konuda
fakat yorum yazmak istiyorsak
Fake oldugunu var sayarak degilde
gercek oldugunu var sayarak yazmamiz gerek
kural boyleydi sanirim ))
hic bir inandirici yani olmasin diye carpitmayi gerek gorenlerde vahim durumda o zaman
Dikkat çekmek isteseydim sizin yaptığınız gibi konuya değil kişilere yorum yapardım. Benim kimseyi aşağılamak/ezmek/alay etmek gibi bir derdim yok, olamaz da. Ben bilirkişi değilim. Konuya içimden nasıl geliyorsa o şekilde yorum yaparım; kim ne yazmış, kime nasıl laf dokundururum diye çabalamam. Benim size tavsiyem; kişiye değil konuya yorum yapın, kimin ne yaptığıyla değil, konusahipleri ve dertleriyle ilgilinenin.
Değer verdiğim insanların yazdıkları dokunur bana, ikinci üyelikleriyle ortada gezenlerin imaları değil, son olarak varsaymak birleşik yazılır. İyi akşamlar, geceler, nasıl hisssediyorsanız öyle yaşayın....