yanlis...
nereden biliyorsunuz?
ben bu konunun dersini aldim okulda. Universite ogrencisiyim. Idrarin amaci fazla suyu atmak filan degildir. Hatta tam tersine, bobrekler idrarin icindeki suyu cekebildigi kadar geri ceker vucuda yarari oldugu icin. cisimizde mikrop vardir. icerigini biliyorum. amonyak oldugu icin suruyorlarmis kizlar sanirim. sadece amonyak mi var saniyorsunuz? amonyagi surecem diye yuzunuze baska ne kadar cok mikrobu surdugunuzun de farkinda misiniz?
beni yanlis anlamayin, bu konuda bilgim var ve sizi uyarmak istiyorum.
sanane niye diyelimm canumm benim yorumunu belirtiyosunn,bu sayfada onun için var zatenn.a.s.canım ben başka bir sayfada okumuştum bu konu ile ilgili yüzlerce kişi onaylıyodu bende çok şaşırdım.inanamadımve farklı yorumlar duymak istediiim.CADIARZU kullananları okudumm deneyesim var ama cesaret edemiyorum.söyledin konuda haklısın ama lazerler çok büyük külfet,ve her bütçeyede uygun değill,yağlar kremler boşa fayda,insanlar bi yerden bi umut deyip deniyoo işte napsınlar.bak ben hala deneyemedim sürcem diyorum bişe beni geri çekiyooşutarafagitti,ama denemeyi düşünüyorummm.ona bakarsann günah bi sidikte bitmiyoo benceee,, insanoğlu sağlık için ,hastalığa şifa için neler neler yapıyoo...hı bu kötü bi hastalık değil ama hiç kimsede istemez saçıyla yüzünü örtmeye çalışmayı yüzü fondetenli gezmeyii insanların içine çıkamamayı...vs vs.:enbuyukkk:.gerçekten deneyenlerin yorumların bii okuyalım kızlarrr
yanlis...
nereden biliyorsunuz?
ben bu konunun dersini aldim okulda. Universite ogrencisiyim. Idrarin amaci fazla suyu atmak filan degildir. Hatta tam tersine, bobrekler idrarin icindeki suyu cekebildigi kadar geri ceker vucuda yarari oldugu icin. cisimizde mikrop vardir. icerigini biliyorum. amonyak oldugu icin suruyorlarmis kizlar sanirim. sadece amonyak mi var saniyorsunuz? amonyagi surecem diye yuzunuze baska ne kadar cok mikrobu surdugunuzun de farkinda misiniz?
beni yanlis anlamayin, bu konuda bilgim var ve sizi uyarmak istiyorum.
canum kahve kolikcim arkadaşım bide bence herkasin yaptığı kendine de ve geç bence. çünkü bu kadar deneyen arkadişlerimiz var,onlara islam akıl dinidir siz akılsızsınız gibi oluyoo ...bence islam yorumu tarafını kendine sakla.biz deneyen arkadaşların yorumlarına bakıyoruzz.
günah sidikte bitmiyo zaten sağımız solumuz günah değil mi, o yüzden bunu da yapalım ne sakıncası olacak. bu nası bi anlayış arkadaşım? herkesin fikri tabiki kendine fakat eğer yararlı bişey olsaydı üzerimize sıçratmamamamız konusunda bile uyarılmış olmazdık değil mi? idrar kabir azabına yol açar denmezdi değil mi? İslam akıl dinidir melek arkadaşımızda bilimsel olarak açıklamış işte. hakkaten üzülüyorum
canum kahve kolikcim arkadaşım bide bence herkasin yaptığı kendine de ve geç bence. çünkü bu kadar deneyen arkadişlerimiz var,onlara islam akıl dinidir siz akılsızsınız gibi oluyoo ...bence islam yorumu tarafını kendine sakla.biz deneyen arkadaşların yorumlarına bakıyoruzz.
kabir azablarından biriside kıyafetimize çiş sıçratmaktır
imza cübbeli ammet efendi -tatlicadiarzu-
ya arkadaşım kimseye din hocalığı yapmayın. çiş sıçrarmış kabir azabıymış .. rica edicem dini inançlarınızı kendinize saklayınsengözlerimebaksanab
güzelim senin açtın din konusu herkesin bildiği şeyler zaten burası bize dini yorum yap sayfası değill, bencede o konuda bildiklerini kendine sakla hiç kimsenin din ile çiş konusundaki inancı seni ilgilendirmez evet..burda deneyen yapan arkadaşlar var onların adına yazıyoruum sana bunlarıı...sen olaya birden herşey günah oda günah bu nasıl din anlayışı diyerekten girdinn(özellikle bana),iğrendini belirtsen neyse benim veya başkasının islam anlayışına laf söylemek sana düşmez
ben sadece bildiklerimi söylemek ve uyarmak istedim neyse islam yorumlarımı kendime saklarım artık :1closedeyes:
konuyu saptırdığım için pişman mı olmuşum haberim olmadan :roflol:
neyse bu benim son mesajım. dediklerim gayet netti. rica ederim sende yazma uzarsa sonu kötüye varacak gibi.
konuyu saptırdığım için pişman mı olmuşum haberim olmadan :roflol:
neyse bu benim son mesajım. dediklerim gayet netti. rica ederim sende yazma uzarsa sonu kötüye varacak gibi.
offf yarıldım ya bu nesırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ben biraz geri kalmışım bu konudan ama oluyosa deniyim yahusidikli sidikli gezerim artık
bende spermin cildi güzelleştirdini duymuştum harbi diyorum makara değilkaydirigubbakcemile3..şu çişi deniyen yazsın yasüprizzzzz
offf yarıldım ya bu nesırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ben biraz geri kalmışım bu konudan ama oluyosa deniyim yahusidikli sidikli gezerim artık
bende spermin cildi güzelleştirdini duymuştum harbi diyorum makara değilkaydirigubbakcemile3..şu çişi deniyen yazsın yasüprizzzzz
ama sperm protein ve vitaminlerden oluşuyo aslında olabilite var yani:dance:..ya şu çiş olayını nası yapıcaz be anlatın hazır benimki askere gidiyo başlıyım ben buna hehehee:))işi bende duydm :)))
sperm olayını erkekler uyduruyomuş kanka anlarsın yaa
belkide dogrudur bilemem :1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?