• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu çiş olayı gerçekmiii

tkamısli senin bu yazdıklarının hepsünü bizde biliyoruz canımm,ama tüylü olsaydınn görürdümm o zaman canımm senii herşeyi araştırıp soruştururdunn bencüü sendea.s.

Bacıııı tuylu olmasam aranızda ısım nekaydirigubbakcemile3 gel yarıstıralım tuylerı sımdı ben capılex kullanıyorum bılıyorum sızınde bu bılıncte oldugunuzda bır kere daha dusunun cılt sızın tabı ben daha kotu sonuclar almanızı ıstemem kızlar ondan fıkrımı yazıdım baska yontemler deneyın derım yınede

Amonyak olduğu için sivilcelere ve tüylere etki ediyor.. Onun yerine amonyak bazlı sivilce kremleri ve tüy azaltıcı kremler var onları deneyebilirsiniz..

Bacıııı tuylu olmasam aranızda ısım nekaydirigubbakcemile3 gel yarıstıralım tuylerı sımdı ben capılex kullanıyorum bılıyorum sızınde bu bılıncte oldugunuzda bır kere daha dusunun cılt sızın tabı ben daha kotu sonuclar almanızı ıstemem kızlar ondan fıkrımı yazıdım baska yontemler deneyın derım yınede

ölee olsun bakemmm.ne bioderler bitti neler neler kullandım.capılexi ne kadardın kullanıyosun faydasını görüyomusunnn.eczanelerde mi satılıyoo:teytey:

kizlar sivilcelere ve yüzdeki lekelere faydali!!! her aksam plastik bardagin icine döküp (biraz akitip snra bardagin icine yapiorm) snra pamugu bandirip yüzüme ve dekolteme sürüorm. bardakta artani yine tuvalete döküp bardagi cöpe atiorm. nekadar bekletseniz okadar faydali olur... snrada yüzümü ve dekoltemi sabunla yikiorm bitti gitti... bende herdefasinda cesaretimi toplamaliyim, sürmeden önce ama GERCEKTEN ise yaradi!!! henüz killar icin denemedim...

idrarda mikrop yokmuş.vucüt fazla suyu atıyor sonuçta .dışarı çıktıktan bir süre sonra mikrop oluşuomuş yani hemen kullanılırsa bişi olmaz gbi geliyorkaydirigubbakcemile3

beden hazmetmedigini cikartio ama cisin icindekiler cok faydali, zaten bircok kremin icinde hayvanlarin idrari vardir!!! hatta energydrinklerin icinde olan taurinde öküzidrarinden yapilmistir!!! cesareti olan denesin...

tamam canım sinirlenmeyin bişey demedim nerenize isterseniz sürün:1closedeyes:

idrarla saçlar yıkanıyor krem niyetine yumaşıtıyor tüy dökme özelliği olsa saç döökülmesi ve saç yumuşatmada kullanılmazdı...

tüylere karsi hic duymadim, ama sivilcelere karsi cok ama COK SÜPER!!! ilk duydugumda bende cok igrendim, ama kokmuo ki... ben aksamlari yüzüme sürüp yarim saat bekletiorm ondan snra sabunla yüzümü yikiorm. gercekten yaptigimdan beri ne sivilce kaldi nede leke GERCEKTEN ise yaradi!!! sivilce problemi olan varsa bu yöntemi tavsiye ederim...

bi çiş kaldıydı bak soktun aklıma şimdi :uhm:

bi başka topikte de bi arkadaşımız sabah ilk yapılan çişten yapılması gerektiğini yazmış
:)

yüzümüze sürmedigimiz bi çişimiz kalmıştı zaten :roflol:yakında bronzlaşalım büyük idrarıda sürelim derseniz hiç şaşırmıcam
valla ben sümem bagırsaklarımızdan geçiyor yapmayın arkadaşlar bu kadar masum olamaz bi çiş....

ölee olsun bakemmm.ne bioderler bitti neler neler kullandım.capılexi ne kadardın kullanıyosun faydasını görüyomusunnn.eczanelerde mi satılıyoo:teytey:

canım yenı aldım capılex.com a bak ıstersen detaylı anlatıyor ben yuzum ıcın yapıyorum yenı aldırdım yuzumu cok alerjı oluyor sıvılce oluyor yuzumde ama denemeden olmaz tabı okadar rızıkoyu goz onune aldım zeten sıvılce seven bır yuzum var yuz ıcın olanı jel eczanelerde satılıyor bıoderden farkı cok kokusu mıs gıbı ve bıoderden yarı yarıya sure olarak fark edıyor daha erken sonuc verıyor denıyor

kızlarrrrrrrrrrrrr
valla yıllar önce duymuştum ama denemedim bu çişin aslı olsa gerek bende yıllar önce eşşek çişinin bacakları ağdayla aldıktan sonra süresen bi kaç defa geri çıkmıyormuş diye duymuştum bilmem doğru bilmem yalan sizin bu kendi çiş muhabbetinizi okuyunca aklıma geldi ilgilenenlere

Amonyak olduğu için sivilcelere ve tüylere etki ediyor.. Onun yerine amonyak bazlı sivilce kremleri ve tüy azaltıcı kremler var onları deneyebilirsiniz..

ben bilmiyodum ama işin sırrı amonyaksa lütfen amonyaklı başka maddeleri kullanın kızlar ya. belki sanane diyeceksiniz ama idrar kabir azabına yol açar biliyosunuz. dünyadaki tüğ problemi o küçücük kabrin insanı sıkıştırmasından daha iyidir değil mi?

ben bilmiyodum ama işin sırrı amonyaksa lütfen amonyaklı başka maddeleri kullanın kızlar ya. belki sanane diyeceksiniz ama idrar kabir azabına yol açar biliyosunuz. dünyadaki tüğ problemi o küçücük kabrin insanı sıkıştırmasından daha iyidir değil mi?

sanane niye diyelimm canumm benim yorumunu belirtiyosunn,bu sayfada onun için var zatenn.a.s.canım ben başka bir sayfada okumuştum bu konu ile ilgili yüzlerce kişi onaylıyodu bende çok şaşırdım.inanamadımve farklı yorumlar duymak istediiim.CADIARZU kullananları okudumm deneyesim var ama cesaret edemiyorum.söyledin konuda haklısın ama lazerler çok büyük külfet,ve her bütçeyede uygun değill,yağlar kremler boşa fayda,insanlar bi yerden bi umut deyip deniyoo işte napsınlar.bak ben hala deneyemedim sürcem diyorum bişe beni geri çekiyooşutarafagitti,ama denemeyi düşünüyorummm.ona bakarsann günah bi sidikte bitmiyoo benceee,, insanoğlu sağlık için ,hastalığa şifa için neler neler yapıyoo...hı bu kötü bi hastalık değil ama hiç kimsede istemez saçıyla yüzünü örtmeye çalışmayı yüzü fondetenli gezmeyii insanların içine çıkamamayı...vs vs.:enbuyukkk:.gerçekten deneyenlerin yorumların bii okuyalım kızlarrr

googleden çiş mucızelerı yazarsanz gorursuzun kıtabı bıle war.bence deneyın.bende ay hayatta surmem dyodum 1 hafta denedım hemen farkettı cıldım ..

canım benim arkadaşım denedi dolunayı bekledi uzattı ağda yaptı sürdü sabaha kadar bekledi hiçbir değişim olmadı hatta kendine kızıp duruyo cahil cahil işyapıyom okadarda çişli uyudum sinir oldum boşunaymış diye bende denemedim onu görünce zaten.......

ya sacmalamayin arkadaslar. ure'de vucudun atik maddeleri yer alir. yuzunuze gozunuze her buldugunuzu surmeyin boyle, sonra mazallah telafisi olmayan hasarlar acarsiniz kendinizde.
siz, hic bir doktorun ureyi yuzumuze surmeyi onerdigini duydunuz mu? halbuki onlar bu isin uzmani.
cis o kadar faydali birsey olsaydi herkes kendi cisiyle bebek gibi bir cilde sahip olurdu, bu kadar sivilce ilaci uretilmezdi, doktorlar bu kadar okumak zorunda kalmazdi.

idrarda mikrop yokmuş.vucüt fazla suyu atıyor sonuçta .dışarı çıktıktan bir süre sonra mikrop oluşuomuş yani hemen kullanılırsa bişi olmaz gbi geliyorkaydirigubbakcemile3
yanlis...
nereden biliyorsunuz?
ben bu konunun dersini aldim okulda. Universite ogrencisiyim. Idrarin amaci fazla suyu atmak filan degildir. Hatta tam tersine, bobrekler idrarin icindeki suyu cekebildigi kadar geri ceker vucuda yarari oldugu icin. cisimizde mikrop vardir. icerigini biliyorum. amonyak oldugu icin suruyorlarmis kizlar sanirim. sadece amonyak mi var saniyorsunuz? amonyagi surecem diye yuzunuze baska ne kadar cok mikrobu surdugunuzun de farkinda misiniz?
beni yanlis anlamayin, bu konuda bilgim var ve sizi uyarmak istiyorum.

Back