tkamısli senin bu yazdıklarının hepsünü bizde biliyoruz canımm,ama tüylü olsaydınn görürdümm o zaman canımm senii herşeyi araştırıp soruştururdunn bencüü sendea.s.
Bacıııı tuylu olmasam aranızda ısım nekaydirigubbakcemile3 gel yarıstıralım tuylerı sımdı ben capılex kullanıyorum bılıyorum sızınde bu bılıncte oldugunuzda bır kere daha dusunun cılt sızın tabı ben daha kotu sonuclar almanızı ıstemem kızlar ondan fıkrımı yazıdım baska yontemler deneyın derım yınede
beden hazmetmedigini cikartio ama cisin icindekiler cok faydali, zaten bircok kremin icinde hayvanlarin idrari vardir!!! hatta energydrinklerin icinde olan taurinde öküzidrarinden yapilmistir!!! cesareti olan denesin...
tüylere karsi hic duymadim, ama sivilcelere karsi cok ama COK SÜPER!!! ilk duydugumda bende cok igrendim, ama kokmuo ki... ben aksamlari yüzüme sürüp yarim saat bekletiorm ondan snra sabunla yüzümü yikiorm. gercekten yaptigimdan beri ne sivilce kaldi nede leke GERCEKTEN ise yaradi!!! sivilce problemi olan varsa bu yöntemi tavsiye ederim...
ölee olsun bakemmm.ne bioderler bitti neler neler kullandım.capılexi ne kadardın kullanıyosun faydasını görüyomusunnn.eczanelerde mi satılıyoo:teytey:
Amonyak olduğu için sivilcelere ve tüylere etki ediyor.. Onun yerine amonyak bazlı sivilce kremleri ve tüy azaltıcı kremler var onları deneyebilirsiniz..
sanane niye diyelimm canumm benim yorumunu belirtiyosunn,bu sayfada onun için var zatenn.a.s.canım ben başka bir sayfada okumuştum bu konu ile ilgili yüzlerce kişi onaylıyodu bende çok şaşırdım.inanamadımve farklı yorumlar duymak istediiim.CADIARZU kullananları okudumm deneyesim var ama cesaret edemiyorum.söyledin konuda haklısın ama lazerler çok büyük külfet,ve her bütçeyede uygun değill,yağlar kremler boşa fayda,insanlar bi yerden bi umut deyip deniyoo işte napsınlar.bak ben hala deneyemedim sürcem diyorum bişe beni geri çekiyooşutarafagitti,ama denemeyi düşünüyorummm.ona bakarsann günah bi sidikte bitmiyoo benceee,, insanoğlu sağlık için ,hastalığa şifa için neler neler yapıyoo...hı bu kötü bi hastalık değil ama hiç kimsede istemez saçıyla yüzünü örtmeye çalışmayı yüzü fondetenli gezmeyii insanların içine çıkamamayı...vs vs.:enbuyukkk:.gerçekten deneyenlerin yorumların bii okuyalım kızlarrr
ben bilmiyodum ama işin sırrı amonyaksa lütfen amonyaklı başka maddeleri kullanın kızlar ya. belki sanane diyeceksiniz ama idrar kabir azabına yol açar biliyosunuz. dünyadaki tüğ problemi o küçücük kabrin insanı sıkıştırmasından daha iyidir değil mi?
yanlis...idrarda mikrop yokmuş.vucüt fazla suyu atıyor sonuçta .dışarı çıktıktan bir süre sonra mikrop oluşuomuş yani hemen kullanılırsa bişi olmaz gbi geliyorkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?