ASO m nerden ve kimden duyduysan dogrulugunu bilmem ama bende duymusdum hemde birlikde calistigim bir zamanlar yani :) bayan kuafför arkadasim demisdi ama ne billim cis benimde sperm askitomun olsa dahi asla :))))))))
yalnis su cis olayini okudum bende hatta yorumda yazmisdim denemeyede kararliydim cok tüy sorunum var cünkü ama bitürlü olmadi ya :) annem ve kizkardesime bahsetmisdim inanmayan kizkardesim iki gün önce komple almis alincak yerlerini ve sidiklenmis :))))))
bakalim onun test sonuclarini bekliyorum bende ona göre davranicam cünkü :)))
denemesi bedava arkadaşlar, arzu eden dener sengözlerimebaksanab
bu arada üniversitede okuyan arkadaşım, idrarın kendisi sterildir, cinsel organ bölgesindeki mikroplar bulaşır sonrada zat-ı muhtereme, bilgin olsun
sertifikalı hastabakıcıyım ve aldığım eğitimde idrarın acil durumda vücuttan çıktığı anda içilebileceği öğretildi bize(depremde göçük altında vb)idrar vücüttan çıktıktan sonra mikrop üretmeye başlar .ama yüze veya kıllara sürülmesiyle ilgili deneyimim yok
offf yarıldım ya bu nesırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ben biraz geri kalmışım bu konudan ama oluyosa deniyim yahusidikli sidikli gezerim artık
bende spermin cildi güzelleştirdini duymuştum harbi diyorum makara değilkaydirigubbakcemile3..şu çişi deniyen yazsın yasüprizzzzz
kaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile2canım bi bak bakiim kardeşindekii gelişmelere haberdar et biziii,,,,boşa sidiklenmeyekkaydirigubbakcemile3
bacii o kızınmı pıtırcık ya kaydirigubbakcemile2allah bağışlasın.senin bacı evli değil dimi herifler yataktan atar vallakaydirigubbakcemile3ok tatlisim hatta kizkardesim bi güzel sarmis bacaklarini ve bi gece yatmis ama ertesi gün 10defa sabunlandim diyokaydirigubbakcemile3
bacii o kızınmı pıtırcık ya kaydirigubbakcemile2allah bağışlasın.senin bacı evli değil dimi herifler yataktan atar vallakaydirigubbakcemile3
Yaa kızlar bu çiş tüylenme sorununa çözüm getirseydi genital bölgede de tüylenme olmazdı değil mi:jeyyar:
selinayca88 .!.:merhaba arkadaslar bende anneanemden duymustum at cısının tuylerı yok ettıgını bu cıs olayı ıse yarıyosa valla huylanmam surerım kullandıgımız urunlerın ıcınde ne var bılıyormuyuz hatta sıze bısey anlatayım sok olursunuz bazı rujların ıcınde kurtajla alınan bebek cenının konuldugunu ne kullandıgımızı bılmıyoruz vucudumuzdan cıkan seydenmı huylanacagız lutfen gelısmelerı yazın
Canım eminmisin..Ben kalıcı olması için alkol kullanıldığını zannediyorum.Etil alkol,vvotka... gibi:uhm:derinn84 .!.:bi arkadaş çişteki mucize diye bi kitap söylemiş sanırım konuyu açan arkadaş; o kitabı annem 2 3 sene önce okudu. benim teyzemin oğlu bir ilaç firmasında kimyager. o vermişti kitabı bize. bütün cilt sorunlarına iyi geldiği, egzama, mantar, sivilce.. vs inanılmaz şeyler yazıyo kitapta. ilk idrarınızla deneyin, daha temiz olurmuş ilk idrar, öyle yazıyodu.
içtiğimiz bazı ilaçların içinde zaten hayvan idrarı var. sorarsanız kimyager tanıdıklarınıza doğrulayacaktırlar. ayrıca kulladığımız parfümlerde de idrar var, parfümün kokusunun kalıcı olması için koyuyorlar içine.
ben denemedim hiç, sivilce gibi cilt problemim yok. olsa düşünmeden denerdim valla, az çok bilgim var çünkü bu konuda.
kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?