tabiki herkes düşüncesini söylicek hiç kimse hiç kimseyi engelleyemez burası kk,ama konunun neresine takıldın anlamadım eğer hocalık yapan arkadaşı kastediyosan o arkadaş zaten ceza aldı merak etme onun yaklaşımı çişi deneyen arkadaşlara hakaret boyutundaydı......ben yorumları okumak için girdim ama konu farklı boyutlara doğru gidiyor...
herkes düşüncesini söylemekte özgürdür diğerleride buna saygı duymalıdır, eğer sana yanlış gelen bir nokta varsa ilgilenmezsin olur biter... çünkü burada her kesimden insan var tabikide herkes düşüncesini söyleyecek, engellemeye çalışmak yanlış...
angelınaozlem arkadasım anneannemın ebe bır arkadası vardı o soylemıstı ınanamamıstık ama ne kadar dogru bılemem mesela kullandıgımız sabunlarla ılgılı bıle neler duyuyoruz tvde ızlemıstık hıtlerın donemınde nazı kamplarında kadın ve erkekler fırınlarda yakılıyomus kadınların yakıldıgı fırınlar cabuk doluyormus bunun nedenıde kadınların vucutlarının erkeklerınkınden daha yaglı olmasıymıs oyagları toplayıp sabun yaparlarmıs bu tvde anlatıldı belgeselde buna ne demelı kullandıklarımızın ıcınde ne var hıcbırımız bılmıyoruz
Canım eminmisin..Ben kalıcı olması için alkol kullanıldığını zannediyorum.Etil alkol,vvotka... gibi:uhm:
merhaba arkadaslar bende anneanemden duymustum at cısının tuylerı yok ettıgını bu cıs olayı ıse yarıyosa valla huylanmam surerım kullandıgımız urunlerın ıcınde ne var bılıyormuyuz hatta sıze bısey anlatayım sok olursunuz bazı rujların ıcınde kurtajla alınan bebek cenının konuldugunu ne kullandıgımızı bılmıyoruz vucudumuzdan cıkan seydenmı huylanacagız lutfen gelısmelerı yazın
imza cübbeli ammet efendi -tatlicadiarzu-
ya arkadaşım kimseye din hocalığı yapmayın. çiş sıçrarmış kabir azabıymış .. rica edicem dini inançlarınızı kendinize saklayınsengözlerimebaksanab
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkisSana katılıyorum arkadaşım, bazıları her konuya günah yorumunu yapıyor nedense. Herkesin inancın kendine, konuyu açan arkadaşımız günah mı diye sormamışki. Yapan sonuç alan varmı onu merak ediyoruz. Üstümüze başımıza idrarımızı sıçratıp, günlerce yıkanmadan kokarca gibi dolaşacak değiliz sonuçta. Kimsenin amacı pislik değil, sağlık için gerçekten faydalı olabilir mi, onu anlamaya çalışıyoruz.
yanlis...
nereden biliyorsunuz?
ben bu konunun dersini aldim okulda. Universite ogrencisiyim. Idrarin amaci fazla suyu atmak filan degildir. Hatta tam tersine, bobrekler idrarin icindeki suyu cekebildigi kadar geri ceker vucuda yarari oldugu icin. cisimizde mikrop vardir. icerigini biliyorum. amonyak oldugu icin suruyorlarmis kizlar sanirim. sadece amonyak mi var saniyorsunuz? amonyagi surecem diye yuzunuze baska ne kadar cok mikrobu surdugunuzun de farkinda misiniz?
beni yanlis anlamayin, bu konuda bilgim var ve sizi uyarmak istiyorum.
kızlar benim yanaklarımda iltihaplı sivilceler vardı 3 gün sürdüm kuruttu inanın.10 gün falan sürcem daha.sürüp 15 dk bekliyorum.koltukaltımı 2 haftadır almıyorum öyle az ve ince çıktı ki...2 defa uyguladım ve makinayla alrken kırılan tüyler var bi tek
bacaklarımda aynı,çok ince çıktılar.ben denedim.tüyler bitene kadar devam
gerekirse içerim bacılar kendi çişim sonuçta tedavi amaçlı yani
:kusan üye smilei:bööööö
içerim demişssinn vay bee ne mideeeekafamçokkarıştı
yanlış anlama ama vallla midem bulandıı
ya valla uçmuşunuzz
kızlar aklınızı başınıza devşirin
dalga geçmeyin millette
çok faydalı bi moktu
neden vücut dışarı atsınki onu
onlar ürik işte vücudumuzdaki gereksiz şeylerr ve adı üstünde MİKROPP[/QUOTE
biz niye dalga geçelim milletle.çişi ağızlarına dayamıyoruz ki lülülülülülü
ayrıca çiş benm çişim ordan sana noldu anlamadm.hadi şerefe :içelim: :roflol:
:kusan üye smilei:bööööö
içerim demişssinn vay bee ne mideeeekafamçokkarıştı
yanlış anlama ama vallla midem bulandıı
ya valla uçmuşunuzz
kızlar aklınızı başınıza devşirin
dalga geçmeyin millette
çok faydalı bi moktu
neden vücut dışarı atsınki onu
onlar ürik işte vücudumuzdaki gereksiz şeylerr ve adı üstünde MİKROPP[/QUOTE
biz niye dalga geçelim milletle.çişi ağızlarına dayamıyoruz ki lülülülülülü ayrıca çiş benm çişim ordan sana noldu anlamadm.hadi şerefe :içelim: :roflol:
hadi şerefemi kaydirigubbakcemile3 akşam akşam beni güldürdün allahta seni güldürsün :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Sana katılıyorum arkadaşım, bazıları her konuya günah yorumunu yapıyor nedense. Herkesin inancın kendine, konuyu açan arkadaşımız günah mı diye sormamışki. Yapan sonuç alan varmı onu merak ediyoruz. Üstümüze başımıza idrarımızı sıçratıp, günlerce yıkanmadan kokarca gibi dolaşacak değiliz sonuçta. Kimsenin amacı pislik değil, sağlık için gerçekten faydalı olabilir mi, onu anlamaya çalışıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?