bu çiş olayı gerçekmiii

ben yorumları okumak için girdim ama konu farklı boyutlara doğru gidiyor...
herkes düşüncesini söylemekte özgürdür diğerleride buna saygı duymalıdır, eğer sana yanlış gelen bir nokta varsa ilgilenmezsin olur biter... çünkü burada her kesimden insan var tabikide herkes düşüncesini söyleyecek, engellemeye çalışmak yanlış...

tabiki herkes düşüncesini söylicek hiç kimse hiç kimseyi engelleyemez burası kk,ama konunun neresine takıldın anlamadım eğer hocalık yapan arkadaşı kastediyosan o arkadaş zaten ceza aldı merak etme onun yaklaşımı çişi deneyen arkadaşlara hakaret boyutundaydı......

Çok iğrençmiş yha..Neyse tamam canım sağola.s.

yha kıslar ben kacırdım konuyu bu cısı ne zman suruoruz neremıze suruos bı anlatıwerın yha:bbo:

arkadaşım nette ve kitapta okumuştum ve gerçekten yapanlar varmış çişi sürüp bekletiyon azalıyomuş...ağdadan sonra sürülüyomuşş

Canım eminmisin..Ben kalıcı olması için alkol kullanıldığını zannediyorum.Etil alkol,vvotka... gibi:uhm:

bunu teyzemin oğlundan duymadım, duysam eminim derdim :)
bi arkadaşım söyledi, onun bir yakını kozmetik şirketinde dağıtım elemanı, o söylemiş. yani eminim diyemiycem, bende başkasından duydum.

canım rujların içinde cenin değil doğum yapan kadınlar bilir son diye bişey vardır bebek cıktıktan sonra oda cıkarılır ruj bunula yapılır kim ölüde olsa ufacıkta olsa bebeğini ruj yapılsın diye verirki sonuçta dimi a.sa.s

daha önceede demiştim arkadaşım yaptı dolunayı bekledi ..ağda yaptı sürdü sabaha kadar bekledi ama hiçbir fark olmadı şimdi sinirinden kuduruyo sabaha kadar bekledim öyle çişli yattım bide diye o yüzden denemedim bende ......

hatunlar kullandığınız kalıp sabunları don yağla sıvı sabunları ise sıvı yağla ve birçok kimyasal malzeme ile yapılıyor....yani kadınların yakılıp onla sabun yapılması doğru olabilir abartılı değil....Ruj derseniz onlarada hayvansal katkılar olduğunu duydum kozmetikte çalışan arkadaşlarımdan...

Sana katılıyorum arkadaşım, bazıları her konuya günah yorumunu yapıyor nedense. Herkesin inancın kendine, konuyu açan arkadaşımız günah mı diye sormamışki. Yapan sonuç alan varmı onu merak ediyoruz. Üstümüze başımıza idrarımızı sıçratıp, günlerce yıkanmadan kokarca gibi dolaşacak değiliz sonuçta. Kimsenin amacı pislik değil, sağlık için gerçekten faydalı olabilir mi, onu anlamaya çalışıyoruz.

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

üniv. ögrencisiym diosn ama egitim durumunda lise yazıo peh.. benneyaptımki

:kusan üye smilei:bööööö
içerim demişssinn vay bee ne mideeeekafamçokkarıştı
yanlış anlama ama vallla midem bulandıı

ya valla uçmuşunuzz
kızlar aklınızı başınıza devşirin
dalga geçmeyin millette
çok faydalı bi moktu
neden vücut dışarı atsınki onu
onlar ürik işte vücudumuzdaki gereksiz şeylerr ve adı üstünde MİKROPP

Öyle ama biyerimiz yara olunca dezenfekte etsin diye çiş sürebiliyoruz.Ben yapmıom ama eskiler bilir hatta tv dede görmüştüm.:uhm:Kafam karıştı yafs CADIARZU

konu çiş işe yarıyormu değilmiydi? ruj,sabun falan dağılmış konu sanırım yine anlam veremedim ...

arkadaşlar yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim hangi çağdayız..özellikle öğrenim görmüş kişiler olarak böyle münasebetsiz reçetelere itimat etmemiz hiç hoş değil. lütfen aklımızı ve dr.larımızın bilgilerini kullanmaktan vazgeçmeyelim. herkese sağlıklı günler...

:teytey: :roflol: :roflol: ay koptum gulmekten kız amma tarıf etmıssın :dance: :teytey: eheheheh gunlerce kokulu cıslı dolasıcak degiliz ustumuze basımıza sıcratıp düşünsene pisliği :) kokulu kokulu böle : )) eheheh :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…