Bu çalışanı şikayet etmeli miyim?

Ben İstiklal diyerek konum verdiğim için ifşa olmamak adına mağazayı söylememiştimAslında iyi bir marka da demedim, yanlış anlaşıldı sanırım. Hepimizin bildiği o mor-sarı logolu (g****s) mağazada yaşandı olay. Diğer ürünü de direkt rakibi olan firmadan almıştık.

Sonrasında fişi göstermemize rağmen utanmaması zaten beni dellendirdi. İnsan bir mahcup olur, kusura bakmayın falan der. Öyle yaklaşsa zaten ben de uzatmazdım hiç.

Sonrasında fişi göstermemize rağmen utanmaması zaten beni dellendirdi. İnsan bir mahcup olur, kusura bakmayın falan der. Öyle yaklaşsa zaten ben de uzatmazdım hiç.
O zaman onun ayıbı zaten müdürü çağırmışsınız falan bence boşverin gitsin yani.oralarda aşırı hırsızlık oluyormuş, özellikle iranlılardan çok çektiklerini söylemişti orada çalışan kasiyer bir arkadaş.kötü yorum yazın bence kurumsal bir yerse sizi arıyorlar.benim başıma gelmişti beni aradılar olayı anlattım özür dilediler falan kötü yorumu geri çektim.

Ben anlamıyorum bu kadarını.Hizmet sektöründe çalışan insanlara ben hep düzgün davranma egilimindeyim.Adamlar bilmem kaç saat çalışıyor.Kimbilir kimlerle uğraşıyor diyorum.Boyle bir durumda da buyrun bakabilirsiniz sorun yok diyip geciyorum.Ust araması yaptırmam haliyle ama posetime baksa ne bakmasa ne.Etraftaki insanlardan neden utanayim ? Bu kadari aşağılık kompleksi kusura bakmayın .Fiş bile aklınıza gelmemiş.Ne var bu kadar gerilecek.Ben de sürekli mağazadan çıkarken alarm öterdi bı ara.Bi sorun var mı , bakabilirsin der geçerdim.Hayat sizin gibilerle çok zor.Hirsiz tipiyle ne alakasi var.Kotu ve klişe bir Türk filminde miyiz

Çok fazla uzatılmış mevzu. Ben fişi gosteriyorum veya poşeti gosterirdim ne olacak sanki. Kaldı ki daha mağazaya girdiğim an bir görevliye poşeti gösterip bununla girebilir miyim diye bile soruyorum. Arkadaşınız niye o kadar inatlasti ki?

Ama Allah sizin yardımcınız olsun zor biliyorum. Benim de ablam kardeşim yeğenim ailem orada ve üzülüyorum.
haydaaaa
şükür savasta degiliz neyimize üzülüyorsunuz? tamam ulkenin ekonimisi kötü, yasamak zor ama avrupada yaşayanın bakip "vah vah üzülüyorum orada size" diyecegi kadar da değil

zorlukları cok da olsa yaşaması keyifli bir ülke Türkiye. secme imkanim varken havanin 4te karardigi, her daim totonun dondugu, 5ten sonra market bile bulamadigin, çöpünü hucrelere ayırıp haftalarca beklettigin, en ufak gürültüde tahammulsuz komsunun kapina uyari mektubu birakacagi, arkadasin yoksa yalnızlıktan öleceğin almanyanin birkacbin nufuslu köyünde dilimden, sevdiklerimden uzak ama refah icinde yasamayi düşünmedim bile. onun yerine oralı adami getirdim, şu stabil hayatina bir aksiyon oldu
hep soyler avrupada yasamak atli karınca gibidir guvenli ama sıkıcı. turkiyede yasamak roller coaster gibi inişli, çıkışlı, korkutucu ama keyifli
:)
sahsen ben de ülkemizin dogasini, yemeklerini, dostlarini, ailesini, sokak kedilerini, kendi dilini konusmayi, anadilinde tiyatro izlemeyi sevdigi halde sirf ekonomik ve siyasi sebeplerle guzel ülkesini birakip sifirdan yeni bir hayat kurmaya calisan, deger verdigi insanlarin dogum gününü-keyifli anıları kaciran, ailesinin acil durumunda yanina olamama ihtimalinin ic sikintisini hep derinlerde tasiyan ve ailesinden cok uzakta/onlari yeteri kadar taniyamayacak cocuk yetistirmeye calisan gocmenler adina üzülüyorum. ama "ahhh vah halleri cok zor cok üzülüyorum" gibi bir uzulme degil.
keske güzel ulkemizde hakettigimiz paralari kazanabilsek, keske ülkedeki belli bir azinligin ugrasmadan kolaylikla elde edebildigi seyler bizlere zor gelmese de ulkesini birakmak istemeyen insanlar sevdikleriyle bolluk bereket ve keyif icinde yasayabilseler...

Ben boş verirdim mahkemeye versen falan uğraşır durursun ne gerek var inan o çalışan kendi içinde pişman olmuştur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…