• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu bebek öpme işleri bitmemiş miydi? 🤦‍♀️

Böyle yapınca da insanlar tuhaf karşılıyor ya bence ondan sanki çocuğu sevdirmek istemiyor gibi kucağına vermeyince de sürat asacak insanlar var . Torunumuz oldu da aldırmadı gelin kucağımıza diyecekler . Derlerse desinler ama konu sahibi de benim gibi sanırım birde bazı yerlerde bu çok tepkiyle karşılanıyor

İsteyen istediğini diyebilir , kimse insanın evladından daha değerli olamaz

Ben kapıdan girerken direkt söylüyorum; “öpmek yasak” diye.

Bir ara kucağımdan indirmediğim için parmaklarım ve omzum uyuşmuştu. Takıntı haline gelmişti.

Hiç çekinmeyin, söyleyin!

Hiç anne olmadım ama evcil hayvanım doğum yaptığında bile yavrularına dokunmamış, uzaktan sevmiştim. Çünkü yanlış hatırlamıyorsam bebekler mikroplara karşı hassas. Hiçbir bebeği şapır şupur öpmedim rahatsı edici buldum hep. Benim gösterdiğim hassasiyeti başkaları da benim bebeğime göstersin isterim. Ya oğlum sünnet oldu, kızımın ilk banyosu diye paylaşım yapanlara ne demeli. Şu yaşımda bile herkesle öpüşmekten sakınırım doğru bulmadığım bir şey.

Ben kapıdan girerken direkt söylüyorum; “öpmek yasak” diye.

Bir ara kucağımdan indirmediğim için parmaklarım ve omzum uyuşmuştu. Takıntı haline gelmişti.

Hiç çekinmeyin, söyleyin!
Ay konudan bağımsız lale abla sen bebiş mi yaptın🥹🥹🫶🫶🫶🫶🫶

Kızım pandemide doğdu o zamanlar ne güzel ne gelen oldu ne öpmek isteyen ama geçen hafta merhaba merhaba olduğumuz biri konuşurken bir anda geldi öptü ben 🙄 kaldım yani sadece. Ne alaka yani ne anlıyorsun öpünce 🤷 yakınlarım biliyor zaten hoşlanmadığımi ilk zamanlar iki çocuğumda da yasak koymuştuk.

Yeğenim doğduğunda pandeminin p'si yoktu. Annesi el ve yüzden opmememizi söyledi,bız de saygı duyduk.
Kırmadan diye bir şey yok, net şekilde söyleyin, olsun bitsin:)
Herkes bebek öpmeyi çok sever ama nolur nolmaz. Ben başkasının çocuğunu annesi kizmasa bile yüzden,elden öpmuyorum, kucağımda uykuluysa kafa üstünden öpüyorum, üstü degisiyorsa gobuşten, normal zamanlarda da ayaktan

Insan baskasinin bebegini niye sappur suppur oper zaten😐 bebek ozlemi olan biri olur anlarimda..kimsenin cocuguna dokunmam

Ya geldi bir yavru çok şükür!
Çok az insanla görüşüyoruz, onlara da elletip öptürmediğim için “buldumcuk” diyorlar.
Ne derlerse desinler!
💞💞💞 bugun okudugum en guzel sey burda💞 masallah Allah anneli babali buyutsun💞

Anne olarak minicik bebeği korumak sizin göreviniz. O kendini koruyamaz kesin dille öpülmemesi gerektiğini sizler söylemelisiniz. Bebeğim 14 Ay oldu daha da kimse öpmeye cesaret edemedi. Ben kendim şimdi yeni yeni başından saçından filan öpüyorum.

1. izinsiz öpenler 2. hamile insanların izinsiz pat diye karnının okşanması irrite olduğum konular çok yakın arkadaşım yeni doğum yaptı bebeğini görmeye gittim yakın olmamıza rağmen o kucağıma vermeden asla almadım almam da böyle şeyleri düşünmeyen insanlara vurasım geliyor bir tane

Merhaba hanımlar.

3 aylık olmak üzere olan bebeğim var. Sürekli ama sürekli ellerini ağzına sokmaya başladı. Ben bile ellerini ve yanaklarını nadiren öpüyorum kıyamıyorum bi şey bulaşır diye. İlk bebeğim çok titizleniyoruz ben de babası da. Tabi zamanı gelince azıcık daha rahat olacağız ama en azından bi aşılarının çoğu tamamlansın 1 yaşına bi yaklaşsın, bağşıklığı az daha güçlensin. Şu an daha çok küçük olduğu için en ufak bi şeyde yatarak tedavi edilmesi gerekiyor 🤦‍♀️

Her neyse tabi yavaş yavaş bebeğim insan içine çıkmaya başladı tabiri caizse. Geçenlerde evimiz ilaçlandığı için mecburen bi komşumuza geçtik. Bebeğin yanaklarını ellerini hep öptü komşu 🤦‍♀️

Sorun şu ki ben bi şey diyemiyorum ve içim de gidiyor. Daha büyük sorun şu ki yakında ailemin yanına gideceğiz. Bebeğimi İlk kez görecekler annem ve babam dışındakiler. Onlar sorun değil de önüne gelen herkes bu bebeği şapur şupur öpecek mi? Ben özellikle korona dan sonra hatta öncesinde bile insanların bu konuda biraz daha bilinçlendiğini sanıyordum. Bir de kırmadan nasıl uyarırım insanları?
Cidden saçma yani ilk aylar bebekler zaten asiri narin oluyor ben kucagıma almaya korkuyorum

Ya geldi bir yavru çok şükür!
Çok az insanla görüşüyoruz, onlara da elletip öptürmediğim için “buldumcuk” diyorlar.
Ne derlerse desinler!
Niye bu kadar duygulandım acabaaaa🥹🥹🥹 cok tatlısın abla, bebisin de senin gibidir kesinlikle🥰 saglık sıhhatle büyüsün insallah allah derdini göstermesin🫶🫶😍

Back