• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Etrafimdaki insanlari cozemiyorum artik !

Sanırım ev kira kiraysa eğer aileniz daha küçük bir yere taşınıp sonra tr ye dönsünler ben altından kalkamam deyin ısrar edin taşınma konusunda. Ev kra değilsede zaten neyden korkuyorsun bu kadar 1 oda 1 mutfak kullanacaksın kapatırsın heryeri olur biter[/QU

Cnm ev kira degil ama ne yapip edip tasinicam oyle yada boyle ama ev tutmak kolay degil dogru duzgun bir isimde yok bakalim zaman ne gosterecek karamsar olmak istemiyorum !

ailen ev arkadaşı alamana eve karşı çıkarmı çıkmazsa masraflarada ortak olabilecek bir bayan bulabilirsen rahat olur.

Ev arkadasi alamam sanirim ama ortak ev tutabilirim anca cunku benim dogru duzgun bir isim yok zaten gucum yetmez bakalim bulabilirsem tasinicam !

Allah yardimciniz olsun, yasadiginiz boşanma süreci zaten bu kadar zorluyken ailenizin de arkanizda olmamasi elbetteki çok zordur.
Ne yaparsiniz inanin hicbir fikrim yok ama Allah yardimciniz olsun, gerçekten çok zor...

Cnm ailem evini acmis olsada beni bu bosanma surecinde cok yanliz birakdilar beni butun SIKINTILARI kendi kendime hallettim onlarin karsina gecip kendimi mutlu gosterdim hep ama icimde firtinalar kopuyordu su an bu duzelmis halim cok sukur ama cektigimi bir ben birde Allah bilir soranda yok ne oldu ne bitti diye yanliz basima mucadele ettim halende bazi insanlar bosver napacaksin tazminatla nafakayla ugrasma basina bela alirsin diyorlar anlam veremiyorum !

yurt disinda nerde kaliyorsun?

Calisanda calismayanda ev tutabiliyor , uzun sureli bir ise ihtiyacin yok ..

Cnm kolay degil ev tutmak inanki daimi bir isi olmayana ev yok maalesef sosyal yardim kurumlarina sordum hatta ! tabikide ev yardimi veriyorlar ama saglam bir isin olacak bunun yaninda ! bilemiyorum Insallah ortak bayan bir arkadas bulurum ev tutmak icin o zaman belki islemler daha kolay ilerler !

Umarım en kısa zamanda kendi evini kendi düzenini kurup bu saçma sapan insanlardan kurtulursun...

Herseyi bir kenara koydum bosanmadan etmeden evlilikten bahseden bir zihniyeti anlamadim gitti ! kolay zannediyorlar galiba birde bosanma asamasinda sinirlerim alt ust oluyor inanki! yuce Rabbim elbet yardim eder buna cani gonulden inaniyorum !

Back
X