• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ömrümde ilk kez saç yoldum..

Benim gibi insanların tedbirli olması derken?????

Burda sizin yaşadığınız olayı yaşayacak çok fazla insan çıkmaz bence. Boşuna yormuşsunuz kendinizi.

'gülen yüze aldanan insanlar ' çerçevesi diyorum benim gibi insanlar derken.. sizde yorum yapıp boşuna yorulmayın o zaman. kimse bilemez kimin nereden nasıl ders çıkarabileceğini. iyi günler

kızlar bugün kendi ömrü hayatımda ilk defa bişey yaptım.sizlerle paylaşmak istememin amacım biraz içimin rahat olmasından dolayı.
ben 7 aydır bi yerde çalışıyorum 4 ay öncede bi abla girdi işe. 4 aydır süper iyiydik ama şu 1 haftadır düşmanız desem eksik söylemiş olmam. bu abla işe girdi gireli kendini yönetici sanıyor ve o şekilde davranıyor yeri geliyor küçümsüyor vs.
saygım vardı hep sustum ama şu bir haftadır patlak verdi.beni rencide etmediği saçma olay kalmadı.kavgadan sonra ben buna olan saygımı yitirdim sevgim bitti. bu bir haftadır olan kavgada dimdik durdum. faceden olsun iş yerinde olsun laflarıyla hareketleriyle olsun taciz etti beni. bende inadına güldüm hiç bozuntuya vermedim..
faceden cevaben pop şarkılar paylaştım.
bugün patron ve diğer elemanlar yoktu yalnızdık.sadece ikimiz..
olay şöyle oldu;
iki dükkan yanyana. ben benim çalıştığım tarafı açtım. geldi şöyle bi dolandı kamerayı açtı çıktı.(kamerayı onun bulunduğu dükkana biri gelirse görelim diye ayarladık ama o kendi tarafındaydı ben kendi tarafımda) o yüzden ben kamerayı kapattım tv açtım maksat içerde ses olsun.işimi yapıyorum..
bu kendi tarafından geldi tv yi kapattı kamerayı açtı.dükkanın kapısına yaklaşınca bende gittim tv yi açtım. bu yanıma geldi çantanı alıp gidiyorsun dedi. gitmiyorum dedim.sen kim oluyorsun dedi.asıl sen kim oluyorsun dedim. ben buranın yöneticisiyim dedi bana patron tvyi açmam için izin verdi seni ilgilendirmez dedim. bu 1 haftadır tarıştığımız herşeyi yüzüme vurdu. senin derdin ne dedim gitmeni istiyorum diye bağırıyor.gitmiyorum dedim.4 aydır beni hazmedemedin mi dedi ne hazmedicem seni ya dedim.
patronun kardeşininde ayağını sen kaydırdın ne mal olduğunu biliyorum kızım senin dedi. k..ş..r dedi bana. abla ben mi dedim. bana abla deme nerden ablan oluyorumsenin dedi. tabi k..ş..r.. sın 10 kişiyi idare ediyorsun sözlün iyikide ayrılmış senden ailesi sana iyi bile dayanmış dedi. salakmısın sen çık git diyorum gitmiyor. senin bana bu dediklerinle sana dava açarım diyor. ben sana salak derken sen dava açabiliyorsun da sen bana k..ş..r derken dava açamıyor muyum sanıyorsun dedim baya bi uzadı tartışma. küfür etti o ara. sen nasıl bakıyorsan öyle görüyosun diyorum bi yandan da sürekli çıkgit diyorum çıkgit abla kendi tarafına git diyorum takmıyor defol git demeye başladım . en sonunda namusuma ve eski gözlüme dili uzanınca bunu ittirdim. oda beni itttirdi derken gücüm yetmedi saçına yapıştım. bıraaaaak diye bağırıyor bende tık yok. hadi bi daha söylesene sözlümü hadi söylesene damarıma bi daha basssana diyorum bıraak diye bağırıyor. en sonunda bende tık olmayınca kalbim var kızlarım var nolur bırak diye yalvarmaya başladı yavaş yavaş çömelmeye başladı bende hala tık yok biliyorum yalan yapıyor. biraz yalvarttıktan sonra bunun saçını bırakmamla ayağa fırlaması bir oldu. arkamdan koştu ben sana göstericem dedi elinde bi avuç saç attı yere. göster hadi dedim çektim geldi
(detaylar çok uzun o yüzden özetleri yazdım). patronu aramış arkamdan. saçımı yoldu demiş.patronda o öyle şey yapmaz demiş şaşırmış. eve gittim kahkaha atıyorum istem dışı. beni görenler deliriyor kızım buna gülünür mü diye. patron aradı telefonum kavgada yere düştü bozuldu ulaşamamış bana annemi aramış. babamı aradı benle konuştu. babam aç kamerayı izle yeter o kadının kızımı taciz ettiği namusuna dil uzatacak kadar naptı kızım ! tamam benim kızım kötü sözlüsünü namuzunu ne karıştırıyor diye annem babam patronuma konuştu.patronum da bana bunlardan bahsetmedi o abla demiş. şuan evdeyim..
saygısız mıyım evet terbiyesiz miyim evet ama 4 ay sonra dolmuş olarak son tepkimdi bu.
elimde yüzümde bi takım morluklar var ama hiç umrumda değil.
kendini bi halt sanan birine kendisinin bi halt olmadığını belirtmiş oldum.. ilk defa birinin saçını yoldum ama pişman değilim.. kızlar, ben bugün yaşadığım olaydan büyük bi ders çıkardım. o ablaya çok güvendim o aç kaldı ben aç kaldım onunla ama meğer bakış açımız çok farklıymış.
benden küçük kardeşlerime abla tavsiyesi kimsenin güler yüzüne aldanmayın. inanın ki insanlar içlerinde ne tür fesatlıklar geçiriyor bilmiyoruz. bugn beni bam telimden vurdukları gibi yarın sizede yapabilirler. bir musibet bin nasihatter iyidir derler. ben bugün bu musibetle aldığım onca nasihati kulağıma küpe yapmış bulunmaktayım.acı ama sağlam bir küpe..
Tartışma konusunda haklı olduğunuzu varsaysak bile fiziki kavgaya çevirdiğiniz için haksızsınız. Keşke o an saçını çekmeden gitseydiniz . Biraz kontrol edebilmeliyiz kendimizi . Yoksa şu şartlarda her iş yerinde saç başa kavga olur.geçmiş olsun .

Tartışma konusunda haklı olduğunuzu varsaysak bile fiziki kavgaya çevirdiğiniz için haksızsınız. Keşke o an saçını çekmeden gitseydiniz . Biraz kontrol edebilmeliyiz kendimizi . Yoksa şu şartlarda her iş yerinde saç başa kavga olur.geçmiş olsun .

ben direkt saçına yapışmadım çıksın diye ittirdim oda sen napıyorsun diye beni sarsmaya başladı bende o zaman saçına yapıştım. her seferinde gittim susmadı sınırını korumadı tacizlerini bitirmedi bu kez de haddini bildirdim .doğruysada yanlışsada oldu.

Sizinki sinir anında yapılmış bir hareket de değil üstelik . Hala savunuyorsunuz ve durum sizi mutlu ediyor . Mesajlarınıza çok şaşırdım. Bir kişiye fiziki şiddet uygulamışsınız. Saçları yolunmuş .bence siz de psikolojik destek almalısınız. Iyi niyetle yazıyorum bunu. Hayatta hepimiz yığınla sorun yaşıyoruz . Sizden fazlasını yaşayan da bir sürü kişi var. Sinir anında bile yapmayan kaç kişi var. Siz olaydan sonra da savunuyorsanız bir problem var bence.
evet o kadar konuştum anlamadı. şimdi kesin anlamıştır :)

Sizinki sinir anında yapılmış bir hareket de değil üstelik . Hala savunuyorsunuz ve durum sizi mutlu ediyor . Mesajlarınıza çok şaşırdım. Bir kişiye fiziki şiddet uygulamışsınız. Saçları yolunmuş .bence siz de psikolojik destek almalısınız. Iyi niyetle yazıyorum bunu. Hayatta hepimiz yığınla sorun yaşıyoruz . Sizden fazlasını yaşayan da bir sürü kişi var. Sinir anında bile yapmayan kaç kişi var. Siz olaydan sonra da savunuyorsanız bir problem var bence.

sinir anında benim gibi davranmayan arkadaşlarımı buradan tebrir ediyorum. evet illaki benden büyük sorunları olanlarda vardır inanıyorum inkar etmiyorum. durum beni mutlu ediyor değil tabiki hoş bişey değil haklısınız. iyi niyetiniz içinde teşekkür ederim allah razı olsun. ama bide şu var ki insan başına gelmeden de anlayamıyor kardeşim :( abla dediğimde bile bana abla deme nerden ablan oluyorum senin dediğinde birbirimiize aslında farklı noktalardan bakmış olduğumuzu anladım. yinede teşekkürler haklısınız

valla keşke olmasaymış ama güzel olmuş
fakat keşke orayı bırakıp gitmeseydin bekleseydimn
polise gidicem filan deseydinde patronlarında gözü biraz korksaydı
kendini haklı cıkaramazsın sanıyorum suanda

valla keşke olmasaymış ama güzel olmuş
fakat keşke orayı bırakıp gitmeseydin bekleseydimn
polise gidicem filan deseydinde patronlarında gözü biraz korksaydı
kendini haklı cıkaramazsın sanıyorum suanda

kendi tarafımda beklerdim ama git dedim sürekli ama gitmedi. haklı çıkarmak derdinde değilim ama allah büyük. dediğin doğru

Bu kadın nasıl yoneticiyim diyor. Var demekki bir dayanağı. Çok iyi anlastığınız biriyle nasıl bu raddeye gelebildiniz onuda anlamadım açıkçası. Bence eksik anlatıyorsunuz çünkü kadın herşeyinizi biliyor, can ciğer kuzu sarmasıymışsınız geçmişte, durup dururken bu hale gelmiş olmanız imkansız geldi bana.
Neyse olan olmuş, hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu kadın nasıl yoneticiyim diyor. Var demekki bir dayanağı. Çok iyi anlastığınız biriyle nasıl bu raddeye gelebildiniz onuda anlamadım açıkçası. Bence eksik anlatıyorsunuz çünkü kadın herşeyinizi biliyor, can ciğer kuzu sarmasıymışsınız geçmişte, durup dururken bu hale gelmiş olmanız imkansız geldi bana.
Neyse olan olmuş, hakkınızda hayırlısı olsun.

inanki onun şaşkınlığını bende yaşıyorum. yöneticiliği patrona defalarca sorduk hayır öyle bişey yok dedi. eksik anlattığım bişey var illaki hepsini buraya dökemem ama eleman arkadaşın dediğine göre o sataşırken boyun eğecekmişim. hatam buymuş. tamam haklısın diyecekmişim-ki bunuda dedim denedim susmadı ki hiç. çünkü dediğim gibi şu bir hafta dışında bir dediğini iki etmedim. sinir sıkışmam var dedi ona iş bırakmamaya gayret ettim. yani deseki ya şunu yapmadın o zaman otursakda knuşsak. naptım diyorum tık yok cevapta vermiyor anlamış değilim.

Back
X