- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
- Konu Sahibi yenieleman
pekı dıger kadın ıse gıtmıs mı acaba haberın varmı ?hayır gitmedim. patron kamerayı izleyecek öyle konuşacağız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pekı dıger kadın ıse gıtmıs mı acaba haberın varmı ?hayır gitmedim. patron kamerayı izleyecek öyle konuşacağız
pekı dıger kadın ıse gıtmıs mı acaba haberın varmı ?
yanı senın dukkana patron yan tarafada babasımı bakıyorhaberim yok ama patronun babası iş yerinde bunu biliyorum
ne yapmayı düşünüyorsun iş konusunda? başka bi yer arayışında mısın yoksa dinlenicek misinhenüz bişey olmadı canım. şuan sessizlik hakim
Anlıyorum, o zaman patronunuzda hata var. Olayların bu raddeye gelmesinde büyük payı var. Siz sorduğunuz halde , yani kadının yönetici modunda takıldığını bildiği halde uyarmamış, konumunu bildirmemiş. Burada en büyük suçlu patronunuz ve ben sizin yerinizde olsam, gider kamera kayıtlarını patronla izler ve neye sebep olduğunu gösterir, hakkımı arardım.inanki onun şaşkınlığını bende yaşıyorum. yöneticiliği patrona defalarca sorduk hayır öyle bişey yok dedi. eksik anlattığım bişey var illaki hepsini buraya dökemem ama eleman arkadaşın dediğine göre o sataşırken boyun eğecekmişim. hatam buymuş. tamam haklısın diyecekmişim-ki bunuda dedim denedim susmadı ki hiç. çünkü dediğim gibi şu bir hafta dışında bir dediğini iki etmedim. sinir sıkışmam var dedi ona iş bırakmamaya gayret ettim. yani deseki ya şunu yapmadın o zaman otursakda knuşsak. naptım diyorum tık yok cevapta vermiyor anlamış değilim.
ne yapmayı düşünüyorsun iş konusunda? başka bi yer arayışında mısın yoksa dinlenicek misin
Anlıyorum, o zaman patronunuzda hata var. Olayların bu raddeye gelmesinde büyük payı var. Siz sorduğunuz halde , yani kadının yönetici modunda takıldığını bildiği halde uyarmamış, konumunu bildirmemiş. Burada en büyük suçlu patronunuz ve ben sizin yerinizde olsam, gider kamera kayıtlarını patronla izler ve neye sebep olduğunu gösterir, hakkımı arardım.
Belkide kadına o gazı patronunuz verdi , bilemezsiniz ki şu an aralarında ne konuşuldu. Kadın gitse polise şikayetçi olsa, saçını yolan siz olduğunuz için siz suçlu olursunuz.
İş yerindekilerle samimiyet iyi bir şey değil, bunu yaşayarak öğrenmişsin zaten
Kavgaya gelince ; eline sağlık
Kendisi ile dertleşen birinin özel hayatını ona karşı kullanan insana her şey hak, iyi yapmışsın
10 kişiyi idare etmek, sözlünden ayrılma gerekçeleri vs gibi şeyler insanın en özelidir.açık seçik anlattığım bişey yok burası küçük yer insanlar ister istemez birbirlerini tanıyorlar. evet bayağı şeyler,benim yaşadıklarımda çok bayağı ve siz bayağı şeyler yapmayan bi insan olarak buraya yorum yazmanıza da gerek yok sanırım.. iyi günler
Bu olaydan kadın sıyrılır isine devam eder, senin iş yatar,kadınla patron arayı bulur.net...