• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ömrümde ilk kez saç yoldum..

inanki onun şaşkınlığını bende yaşıyorum. yöneticiliği patrona defalarca sorduk hayır öyle bişey yok dedi. eksik anlattığım bişey var illaki hepsini buraya dökemem ama eleman arkadaşın dediğine göre o sataşırken boyun eğecekmişim. hatam buymuş. tamam haklısın diyecekmişim-ki bunuda dedim denedim susmadı ki hiç. çünkü dediğim gibi şu bir hafta dışında bir dediğini iki etmedim. sinir sıkışmam var dedi ona iş bırakmamaya gayret ettim. yani deseki ya şunu yapmadın o zaman otursakda knuşsak. naptım diyorum tık yok cevapta vermiyor anlamış değilim.
Anlıyorum, o zaman patronunuzda hata var. Olayların bu raddeye gelmesinde büyük payı var. Siz sorduğunuz halde , yani kadının yönetici modunda takıldığını bildiği halde uyarmamış, konumunu bildirmemiş. Burada en büyük suçlu patronunuz ve ben sizin yerinizde olsam, gider kamera kayıtlarını patronla izler ve neye sebep olduğunu gösterir, hakkımı arardım.
Belkide kadına o gazı patronunuz verdi , bilemezsiniz ki şu an aralarında ne konuşuldu. Kadın gitse polise şikayetçi olsa, saçını yolan siz olduğunuz için siz suçlu olursunuz.

ne yapmayı düşünüyorsun iş konusunda? başka bi yer arayışında mısın yoksa dinlenicek misin

ders çalışıyordum şu bi hafta aksadı tekrar derslerime yoğunlaşırım sanırım. bide ailem erkek kardeşime playstation dükkanı açmak istiyorlar belki onada yardım edebilirim. biraz da dinlenmem lazım sanırım

Anlıyorum, o zaman patronunuzda hata var. Olayların bu raddeye gelmesinde büyük payı var. Siz sorduğunuz halde , yani kadının yönetici modunda takıldığını bildiği halde uyarmamış, konumunu bildirmemiş. Burada en büyük suçlu patronunuz ve ben sizin yerinizde olsam, gider kamera kayıtlarını patronla izler ve neye sebep olduğunu gösterir, hakkımı arardım.
Belkide kadına o gazı patronunuz verdi , bilemezsiniz ki şu an aralarında ne konuşuldu. Kadın gitse polise şikayetçi olsa, saçını yolan siz olduğunuz için siz suçlu olursunuz.

bende suçu patronda buluyordum ama emin değilim çünkü dün patrona anlattığım şeylerle beni vurdu.artık uyarı aldıda ona mı hırslandı bilemiyorum. evet dediğiniz çok mantıklı.. oda benim saçımı yoldu ellerimi yüzümü dişimi kanatmış ama o an ben hiçbirini farketmedim .sinir sıkışmalı hali böyleyse normalde beni nasıl altederdi merak ediyorum :))

İş yerindekilerle samimiyet iyi bir şey değil, bunu yaşayarak öğrenmişsin zaten
Kavgaya gelince ; eline sağlık
Kendisi ile dertleşen birinin özel hayatını ona karşı kullanan insana her şey hak, iyi yapmışsın

İş yerindekilerle samimiyet iyi bir şey değil, bunu yaşayarak öğrenmişsin zaten
Kavgaya gelince ; eline sağlık
Kendisi ile dertleşen birinin özel hayatını ona karşı kullanan insana her şey hak, iyi yapmışsın

bir musibet bin nasihatten iyidir derler çok doğruymuş. bana herkes dediki o kadından uzak dur. hayır o iyi biri dedim sarıldımda sarıldım ona ve sonuç bu oldu. bana unutamayacağım bi ders oldu ama sanırım ona ders olmadı.ben giderken arkamdan ben sana göstericem diyordu iyi göster dedim bende

açık seçik anlattığım bişey yok burası küçük yer insanlar ister istemez birbirlerini tanıyorlar. evet bayağı şeyler,benim yaşadıklarımda çok bayağı ve siz bayağı şeyler yapmayan bi insan olarak buraya yorum yazmanıza da gerek yok sanırım.. iyi günler
10 kişiyi idare etmek, sözlünden ayrılma gerekçeleri vs gibi şeyler insanın en özelidir.
Hadi anlattınız ama 4 aydır tanıdığınız insana anlatmak için ya iş bilincinizin olmaması lazım ya da çok iyi niyetli olmanız gerek.
Ben karşı tarafın da yaptığını tasvip etmiyorum farkındaysanız.
Yaşadıklarınız evet iş yaşamına uymayacak şeyler, neden sinirlenip kendinizle beni kıyasladınız çözemedim.
Ne zaman yorum yapacağıma bırakın ben karar vereyim, küstahlığın lüzumu yok.

bence cok iyi yapmissin ne diye insanin en zayif tarafindan vururlar bilmem ne demek eski sozlunu konusmak anlasamamissiniz ayrilmisiniz bundan kime ne Allahimmm sinir oluyorum boyle seylere

Patlama noktasina da gelseniz yaptiginiz hic hos degil. Bir bayana asla yakismiyor.
Istedigi dar tahrik olsun böyle yapilmaz.

Onunla muhattap olmayip bir kac cumle soyleyip terketmeliydiniz orayi ?

Ayrica kucuk yer herkrs herkrsi biliyor, sırrımi paylasmadim diyorsunuzda rn ince ayrimtisina kadar nasil biliyor ?

4 super ay içerisinde beraber ac kalmissinida sır mi vermediniz ?

Dertlesmek hele bu zamanda asla dogru degil. Tek dert ortagi yasiyorsa ve kiskirtici bit karakteri yoksa annedir?

Patronun kardesinin ayagini nasil kaydirmissiniz anlamadım.

Back
X