• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ömrümde ilk kez saç yoldum..

Patlama noktasina da gelseniz yaptiginiz hic hos degil. Bir bayana asla yakismiyor.
Istedigi dar tahrik olsun böyle yapilmaz.

Onunla muhattap olmayip bir kac cumle soyleyip terketmeliydiniz orayi ?

Ayrica kucuk yer herkrs herkrsi biliyor, sırrımi paylasmadim diyorsunuzda rn ince ayrimtisina kadar nasil biliyor ?

4 super ay içerisinde beraber ac kalmissinida sır mi vermediniz ?

Dertlesmek hele bu zamanda asla dogru degil. Tek dert ortagi yasiyorsa ve kiskirtici bit karakteri yoksa annedir?

Patronun kardesinin ayagini nasil kaydirmissiniz anlamadım.

patronun kardeşide bizimle çalışıyordu. işe bi daha gelmedi . neden olduğunu bilmiyorum sadece patronumla bi süre konuşmadıklarını biliyorum. ama ayağını ben nasıl kaydırmışım onu çözemedim . kaç defa muhattap olmadım ama bu kez yalnız yakaladı ağır tahrik de olsa böyle yapılmaz derdim sizin gibi. ama yaaşayınca insan ne yapacağını şaşırıyor.

10 kişiyi idare etmek, sözlünden ayrılma gerekçeleri vs gibi şeyler insanın en özelidir.
Hadi anlattınız ama 4 aydır tanıdığınız insana anlatmak için ya iş bilincinizin olmaması lazım ya da çok iyi niyetli olmanız gerek.
Ben karşı tarafın da yaptığını tasvip etmiyorum farkındaysanız.
Yaşadıklarınız evet iş yaşamına uymayacak şeyler, neden sinirlenip kendinizle beni kıyasladınız çözemedim.
Ne zaman yorum yapacağıma bırakın ben karar vereyim, küstahlığın lüzumu yok.

onun 10 kişi dediği şey ben dükkanda çalışırken gören beğenen görücüler geliyordu oda bunu ikidebir dile getiriyordu . sözlümden ayrıldığımın neresi özel sorabiir miyim size? evet size katılıyorum iyi niyetli bi insan olduğumu düşünmüyorum ama iş bilincimin olmaması ihtimali olasılık kalıyor bu durumda. kendimle sizi kıyaslayamam şayet sizi tanımıyorum tanısam da kıyaslama gibi bi hakkım olduğu söz konusu bile olamaz. .

aklının başına geldiğini sanmıyorum.

işe gitmediğin için meydan ablaya kaldı, istediği gibi olayı yönlendirmiştir ve işine de devam ediyordur. haklı da olsanız sanırım bu tecrübeli ablanın karşısında haksız çıkacaksınız.
patrondan ses çıkmamasını buna bağlıyorum.

işe gitmediğin için meydan ablaya kaldı, istediği gibi olayı yönlendirmiştir ve işine de devam ediyordur. haklı da olsanız sanırım bu tecrübeli ablanın karşısında haksız çıkacaksınız.
patrondan ses çıkmamasını buna bağlıyorum.

ilk kez böyle bi şey yaşıyorum napmam gerektiğini bilmiyorum kameralar var izlemiyor mu hiç herşey görünüyor orada..
sanırım haklısınız. allah büyük tek şahidim o..

ilk kez böyle bi şey yaşıyorum napmam gerektiğini bilmiyorum kameralar var izlemiyor mu hiç herşey görünüyor orada..
sanırım haklısınız. allah büyük tek şahidim o..

canım kameralar sessizdir o yüzden tahrik kısmı kaynadı gitti, direkt senin darp gözükür.
ama bu abla bu cüretkarlığıyla zaten bir gün başını belaya sokar, her zaman senin gibi tecrübesize denk gelmez, kendi gibi birine toslayınca anlar dünyanın kaç bucak olduğunu.

canım kameralar sessizdir o yüzden tahrik kısmı kaynadı gitti, direkt senin darp gözükür.
ama bu abla bu cüretkarlığıyla zaten bir gün başını belaya sokar, her zaman senin gibi tecrübesize denk gelmez, kendi gibi birine toslayınca anlar dünyanın kaç bucak olduğunu.

evet doğru söylüyorsun . ben zamanında bu kameraları sormuştum sessiz mi ses varmı diye bi var dediler bi yok. kaamera sesi muamma artık yani :( her zaman o kazanacak değil ya haklısın da ders alır mı orası meçhul..

evet doğru söylüyorsun . ben zamanında bu kameraları sormuştum sessiz mi ses varmı diye bi var dediler bi yok. kaamera sesi muamma artık yani :KK43: her zaman o kazanacak değil ya haklısın da ders alır mı orası meçhul..

kayıtların sesli olduğunu düşünmüyorum.
iş hayatında bu tarz fettan kadınları çok gördüğüm için tahmin edebiliyorum.
sana da ders olmuştur, çalışma hayatında hiçbir kadına sırrını verme, özelini anlatma.
samimiyetten maraz doğar.

kayıtların sesli olduğunu düşünmüyorum.
iş hayatında bu tarz fettan kadınları çok gördüğüm için tahmin edebiliyorum.
sana da ders olsun çalışma hayatında hiçbir kadına sırrını verme, özelini anlatma.
samimiyetten maraz doğar.

ooooo bana nasıl bi ders olduğunu tahmin bile edemezsiniz. yalan söyleyen ikiyüzlü insanlar illaki görmüşümdür ama ilk kez gözümün içine bakar baka yalan söyleyenle karşılaşıyorum.

ooooo bana nasıl bi ders olduğunu tahmin bile edemezsiniz. yalan söyleyen ikiyüzlü insanlar illaki görmüşümdür ama ilk kez gözümün içine bakar baka yalan söyleyenle karşılaşıyorum.
işi bırakmışsın, bi kaç aydır maaşımı almıyordum yazmıştın sanırım hala almadın mı orda mı kalıcak paran

Back
X