• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu bebek öpme işleri bitmemiş miydi? 🤦‍♀️

Benim kizim 3yasina geldi halaa kimseye gidip kucagina oturmaz,hele öptürmez ,kii öyle bir zamandayiz ki kimseye vermeyin kucagina bile,öpmesinler cocuklari,almasinlar kucaklarina,cok kotü zamandan gectik hemen unutulmasin lütfen
Gerçekten öyle ama herkes unutmuş görünüyo 🤦‍♀️

Bizde kimse öyle sapur supur öpmedi. Esim bu konularda önceden uyardi. Heleki su pandemi ortami tam bitmeden riske atmaya hic gerek yok. Komsunuzla cok mu samimisiniz? Benim komsum da cocuklarimi sever ama hic öyle öpmeye kalkmaz

Benim köpeğim yabancilari Ve başka köpekleri sevmiyor. Hatta sevdiği insanları uykudan uyandırılır veya çok yüksek sese maruz kalırsa sevmiyor tepki veriyor ben onun için bile hep uyarıyorum çocuklar yada kendini ifade edemeyen canlılar bizim oyuncağımiz değil duyguları var belki istemeyecek belki hoşlanmayacak neden hoşlansın ki?
40 günlük yeğenim çok yakın konuştuğumuzda yüzünü ekşitirdi sonra anladik
Bizim dünyamızı bilmiyorlar ama ztn önce onlar istememe hakkına sahip

Sadece bebek değil cocuklarin öpülmesini de saçma buluyorum. Öpünce noluyorsa anlam veremiyorum bu hareketlere... 🤔
Cocukken nefret ederdim öpülmekten bir de islak öpen tipler de oluyor...
Cocugum olsa sadece bebekken değil cocukken de öptürmezdim herkese. Gerci sormadan yapişiyorlar o ayri ya.

ayyy ifrit oluyom yaa. yakın arkadasımın bebeginede öyle amcası dedesi şap şup öpüyo daha 4aylık ben sinir krizi geçiriyom. sürekli görüşmemize ragmen ben izinsiz dokunamıyom bile annesi rahatsız olur diye. yaşlılar aşırı düşüncesiz önceden bu kadar hastalık yoktu anlamıyolar bide bıyıklı bıyıklı öpüyolar öfff. bence en güzeli 3 5tane 'öpme' yazan esprili tulumlar oluyo onlardan alıp giydirin sürekli. gene öpen olursa dile getirin. cocugumdan kıymetlimi kazık kadar adam küserse küssün çokta umrumda. kesinlikle tavrınızı belli edin yoksa eski usül devam ederler

Merhaba hanımlar.

3 aylık olmak üzere olan bebeğim var. Sürekli ama sürekli ellerini ağzına sokmaya başladı. Ben bile ellerini ve yanaklarını nadiren öpüyorum kıyamıyorum bi şey bulaşır diye. İlk bebeğim çok titizleniyoruz ben de babası da. Tabi zamanı gelince azıcık daha rahat olacağız ama en azından bi aşılarının çoğu tamamlansın 1 yaşına bi yaklaşsın, bağşıklığı az daha güçlensin. Şu an daha çok küçük olduğu için en ufak bi şeyde yatarak tedavi edilmesi gerekiyor 🤦‍♀️

Her neyse tabi yavaş yavaş bebeğim insan içine çıkmaya başladı tabiri caizse. Geçenlerde evimiz ilaçlandığı için mecburen bi komşumuza geçtik. Bebeğin yanaklarını ellerini hep öptü komşu 🤦‍♀️

Sorun şu ki ben bi şey diyemiyorum ve içim de gidiyor. Daha büyük sorun şu ki yakında ailemin yanına gideceğiz. Bebeğimi İlk kez görecekler annem ve babam dışındakiler. Onlar sorun değil de önüne gelen herkes bu bebeği şapur şupur öpecek mi? Ben özellikle korona dan sonra hatta öncesinde bile insanların bu konuda biraz daha bilinçlendiğini sanıyordum. Bir de kırmadan nasıl uyarırım insanları?
Ben çat diye söylerim . Ama siz kırmayım diyorsanız şu an bi alerjisi var vs diyin

Merhaba hanımlar.

3 aylık olmak üzere olan bebeğim var. Sürekli ama sürekli ellerini ağzına sokmaya başladı. Ben bile ellerini ve yanaklarını nadiren öpüyorum kıyamıyorum bi şey bulaşır diye. İlk bebeğim çok titizleniyoruz ben de babası da. Tabi zamanı gelince azıcık daha rahat olacağız ama en azından bi aşılarının çoğu tamamlansın 1 yaşına bi yaklaşsın, bağşıklığı az daha güçlensin. Şu an daha çok küçük olduğu için en ufak bi şeyde yatarak tedavi edilmesi gerekiyor 🤦‍♀️

Her neyse tabi yavaş yavaş bebeğim insan içine çıkmaya başladı tabiri caizse. Geçenlerde evimiz ilaçlandığı için mecburen bi komşumuza geçtik. Bebeğin yanaklarını ellerini hep öptü komşu 🤦‍♀️

Sorun şu ki ben bi şey diyemiyorum ve içim de gidiyor. Daha büyük sorun şu ki yakında ailemin yanına gideceğiz. Bebeğimi İlk kez görecekler annem ve babam dışındakiler. Onlar sorun değil de önüne gelen herkes bu bebeği şapur şupur öpecek mi? Ben özellikle korona dan sonra hatta öncesinde bile insanların bu konuda biraz daha bilinçlendiğini sanıyordum. Bir de kırmadan nasıl uyarırım insanları?
En ufak bir virüs bebeği zatürreden hastanelik edebilir. Bebeği o durumda görünce çok pişman olursunuz, komşu hatri falan önemli degil. Öpmeyin lütfen deyin gulumseyerek. Kırılan olursa da anlayışsız bir insan hayatınızdan çıkmış olur. Kimsenin kucağına vermeyin ki opemesinler. İsteyen olursa korkar deyin vermeyin.

Merhaba hanımlar.

Ben de öpmeyi hiç sevmem karşıdan sevenlerdenim ve bebeğimin de opulmesinden hoşlanmam.. gerçekten zor bir durum..

Merhaba hanımlar.

Bayılırım bebeklere. İçime sokmak gelir inanın ama kimsenin çocuğunu al diye ısrar etmediği sürece kucağıma almam. Çünkü cidden irite oluyorum. Hele opmuyorum diye diye bebeğin yüzüne soluyanlara.

Yeğenime canımı veririm ama kuzumu bile sapur şupur opmuyorum. Bak şimdi yine çok özledim.

Merhaba hanımlar.

Benm oglum yogunbakimda yatti enfeksiyondan dolayi. Yaklasana opmuyoruz tekrar ayni sureci yasamamak icin uzaktan sevin diyoduk. Smdi daha kolay koronadan dolayi dokunmayin opmeyin de cik. Kirilan da kirilsin

Öyle ortamlarda bebeğinize Beni öpme yazılı zıbınlar tşörtler mama önlükleri vs kullanın :)

Eğer okuduğunu anlamayan kafalara denk gelirseniz açıkça öpmeye izin vermiyoruz deyip öptürmeyin.
Yakın arkadaslarımın bebeklerini bi kere bile öpmemişimdir. Evime geldiklerinde bile mecburi durumlarda dokunmak zorunda kalırsam ancak öyle kucağıma alıyorum. Kendi bebeğine yapılmasını istemediğin hiçbişeyi baskasının cocuguna yapmamak lazım. Bunu anlasınlar artık bi zahmet.

Ben parkta gördüğüm sahipli temiz bakımlı köpeklere bile dokunmuyorum çok sevdiğim halde, sahibi temastan rahatsız olabilir diye. Millet çocukları nasıl şapur şapur öpüyor anlamış değilim. Çocuğum olsa ben açık açık söylerdim sanırım öpmeyin isilik oluyor alerjik bir çocuk felan derdim. Sonra arkamdan görmemişin çocuğu olmuş derlerdi belki ama hiçççç umrumda değil milletin düşüncesizliğini kaldırmak zorunda değilim :D

En ufak bir virüs bebeği zatürreden hastanelik edebilir. Bebeği o durumda görünce çok pişman olursunuz, komşu hatri falan önemli degil. Öpmeyin lütfen deyin gulumseyerek. Kırılan olursa da anlayışsız bir insan hayatınızdan çıkmış olur. Kimsenin kucağına vermeyin ki opemesinler. İsteyen olursa korkar deyin vermeyin.
Kimsenin kucağınada vermek istemiyorum hemen alıyorum. Çünkü bu sefer de bebeğim omzu emmeye başlıyo 🤦‍♀️ ben kendi omzuma yıkanmış ütülenmiş mendillerinden koyuyorum. Olmadı sürekli yanımda mendili gezidiricem elimin altında. Kucağına alanın hemen omzuna koyucam

Öyle ortamlarda bebeğinize Beni öpme yazılı zıbınlar tşörtler mama önlükleri vs kullanın :)

Eğer okuduğunu anlamayan kafalara denk gelirseniz açıkça öpmeye izin vermiyoruz deyip öptürmeyin.
Yakın arkadaslarımın bebeklerini bi kere bile öpmemişimdir. Evime geldiklerinde bile mecburi durumlarda dokunmak zorunda kalırsam ancak öyle kucağıma alıyorum. Kendi bebeğine yapılmasını istemediğin hiçbişeyi baskasının cocuguna yapmamak lazım. Bunu anlasınlar artık bi zahmet.
2-3 kişi daha yazmış bu yazılı kıyafet işini . Onlardan alabilirim

Öpmek yine bir şey..
Öpme adı altında çocuğun yanağını komple ağzının içine alıp somuran tipler de var.
Bazen ısırmaya çalışan tuhaf akrabalar da olabiliyor.
Acaba boyle davranışlar Güzel yurdum dışında da sergileniyor mu ? 🤔
Yoksa sadece bize has mi ?

3 aylık bebek annesi babası dışında öpülür mu ya yavrum yanaklarında hemen sivilce oluyor .
Bu konuda ben pandemiden dolayı rahattım ama şimdi dışarıda aaa ne tatlı diye yanağını sıkan yabancılar olunca şok geçiriyorum .
Kendimi düşünüyorum başkasının bebeğini izinsiz kucağıma bile alamam
Düşüncesizler.
Baştan uyarın yanağı kötü oluyor öpmeyi diyin teni hassas diyin

Back