• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir melek daha kaydi gitti bu dünyadan...

Amin arkadaşım, bu acıyı bir yaşayan bilir. Dilerim sen de toparlayabilmişsindir biraz kendini.
Şükür bugunume arkadasim nefes alip vermek yasamaksa yasiyorum şükür inşallah atlatacagiz bugunleride rabbim bir daha bizleri evlatalarimizla sinamaz inşallah.

Canim benim inan aglayarak okudum yazdiklarini bende iki bebegimi kaybettim ilk bebegim 8 haftalikken kalbi atmadigi icin alindi ikinci bebegim 14. Haftada senin dedigin gibi cinsiyet ogrenmek icin gittiğimde anensefali teshisi (kafatasi olusmamasi) sebebi ile kaybettim hastane duvarlari basima yikildi yasadigim sehirde almadilar Erzurum a yolladilar bizi mahvoldum benimde oglum cok guzeldi meleğim benim ama kafatasi olusmamisti icimi en cok yakanda o canliyken ben ona kiydim icim cok yaniyo anneler günün kutlu olsun canim benim Rabbim yar ve yardimcimiz olsun
Cok gecmis olsun size de... Gecmiyor, hep bir sizisi kaliyor orasi ayri.
Evet beni de en cok etkileyen sey bebegimin sonuna karari verecek kisi olmak, kalbi attigi halde gebeligi sonlandirmaya izin vermekti. Insanin vicdaniyla verdigi cok buyuk bir savas... Doktorlarimiza guvendik.
Sizin de anneler gununuz kutlu olsun...

Evet canım benim 10 ay oldu bende yeni başladım çalışmalara korka korka tabii :KK43: Allahım bi daha yaşatmasın hep içimde acısı :KK42::KK42:
Boyle yeniden denemelere baslayanlari gorunce umutla doluyorum. Ben henuz cesaret edemiyorum acikcasi. Bu ay alti ay olacak bakalim... Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.

Benimde 24 haftalık gebeliğim 5 Martta kromozom bozukluğu yüzünden sonlandırıldı. Gerçekten tarif edilemeyecek bir acı :KK43: genetikmi diye 10 gün önce kan verdik eşimle birlikte ama sonuç çıkmadan korunmayı da bıraktık. Hakkımızda hayırlısı ne ise Rabbim onu yaşatsın inşallah. Dua edip sığınmaktan başka çaremiz yok.
İnşallah ilk başta genetiğimiz temiz çıkar sonrada hayırlısıyla hamile kaldığımı paylaşırım tek duam bu.
Duan kabul olur insallah arkadasim. Mutlu haberlerini insallah bizlerle paylasirsin en kisa zamanda.

öncelikle allah kolaylık versin arkadaşım.
Bunu burda bukadar detaylı anlatmak dünyanın sonu gibi acıyı büyütmek nekadar doğru bilemedim. İnsanlar ne imtihandan geçiyo neler yaşıyo herşey bizim için. Bukadar acite etmek doğru değil bana göre acınıza saygımız var inşallah tekrar bebeğiniz olur. Sakın yanlış anlamayın buda benim düşüncem
Düşüncenize saygı duyuyorum.Lakin kendi adıma konuşmam gerekirse herkesin acısı kendine acı ateş evet ateş düştüğü yeri yakıyor.Öyle bir ateş ki sadece düşünenin halinden düşen anlıyor.Biz burada kaderdaş olduk konuştukça rahatlıyoruz.Evet bence dünyanın sonu dünyada cehennemi yaşıyorsun resmen nerde bir bebek görsen gözlerin doluyor nerde hamile görsen rabbim yavrusunu ona bağıslasın diyosun kalbine bir bıçak saplanıyor nefes alamıyorsun.Rabbim evlatlarınız varsa sağlıklı sıhhatli ömürler nasip etsin.Rabbimm hiçbir anneyi evladıyla sınamasın..

Back