Bu bebek öpme işleri bitmemiş miydi? 🤦‍♀️

Lupetta

🍒🍒🍒
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
6.069
10.872
248
Merhaba hanımlar.

3 aylık olmak üzere olan bebeğim var. Sürekli ama sürekli ellerini ağzına sokmaya başladı. Ben bile ellerini ve yanaklarını nadiren öpüyorum kıyamıyorum bi şey bulaşır diye. İlk bebeğim çok titizleniyoruz ben de babası da. Tabi zamanı gelince azıcık daha rahat olacağız ama en azından bi aşılarının çoğu tamamlansın 1 yaşına bi yaklaşsın, bağşıklığı az daha güçlensin. Şu an daha çok küçük olduğu için en ufak bi şeyde yatarak tedavi edilmesi gerekiyor

Her neyse tabi yavaş yavaş bebeğim insan içine çıkmaya başladı tabiri caizse. Geçenlerde evimiz ilaçlandığı için mecburen bi komşumuza geçtik. Bebeğin yanaklarını ellerini hep öptü komşu

Sorun şu ki ben bi şey diyemiyorum ve içim de gidiyor. Daha büyük sorun şu ki yakında ailemin yanına gideceğiz. Bebeğimi İlk kez görecekler annem ve babam dışındakiler. Onlar sorun değil de önüne gelen herkes bu bebeği şapur şupur öpecek mi? Ben özellikle korona dan sonra hatta öncesinde bile insanların bu konuda biraz daha bilinçlendiğini sanıyordum. Bir de kırmadan nasıl uyarırım insanları?

Öpülmesinin doktor tarafından yasaklandığını söyleyin. Komşunuz da dahil herkese
Zaten doktora sorsamız oda bu şekilde söyler merek etmeyin

Bende bunları cok düşünürüm. Üstteki üyenin dediği doğru. Bende öpmek yasak dedi doktor cildi hassasmış uzaktan seviyoruz derim büyük ihtimalle. Ya büyükleri bile sapur supur öpmek midemi bulandırıyor degil ki bebek ya bebek. Tokalaşsak uzaktan merhabalaşsak ölür müyüz?

En rahatsız olduğum şey doktor yasakladı diyeceğim şimdiden kendi aileme zaten istemediğimi söyledim eşimin ailesine de çocuğun bağışıklığı düşük uzaktan sevin doktoru yasakladı yüzü zaten hassas yara oluyor derim . Bence içiniz gideceğine açık acik söyleyin Allah korusun uçuk falan olur birinde

Kesinlikle. Bi iki söyleyince alışırım sanırım. Hayır yani cidden bebek öpmek mi kaldı ya. Azcık bilinç. Nefes mesafesine bile yaklaşmıyorum bile başkasının bebeğine

Kesinlikle. Bi iki söyleyince alışırım sanırım. Hayır yani cidden bebek öpmek mi kaldı ya. Azcık bilinç
Umurlarinda mi insanların bencil ve cahiller çok sinirleniyorum böyle şeylere . Ben önceden beri çocukları kucağıma almam anneleri rica eder bakabilir misin derse alir ilgilenirim en nefret ettiğim şey . Canım seni de anlıyorum bende hayır derken çok zorlanan biriyim ama çocuk söz konusu olduğunda senin kuralların olduğunu bilsinler hem kendi ailen hem eşinin ailesi yoksa herkes düşünceli değil

Ben etrafım covid kaynarken yeni doğan yeğenime 8 gün dokunmadım. Sonra belirtiler basladi Ve bir kaç gün içinde pozitif çıktım
Unuttuk sayıyoruz ama hastalık bitmedi ve çocuklar için çok tehlikeli
Anne baba deseniz bende bir dururdum ama komşu kim ya, ne münasebet ne alaka?
Lütfen uyarın kırılması önemli değil

Her yaş grubunda iğrenç bir olay şapur şupur öpmek.
Kuzenim direkt söylüyo öpmeyelim lütfen hoşlanmıyoruz biz izin vermiyoruz diye. Gerekirse çekip alıyo çocuğu.
Bende böyle direk söylesem ya aslında bahane olarak doktoru bile sunmamak lazım açık açık söylemek lazım ne kadar güzel yapıyor kuzeniniz

Bebeklere eşya muamelesi yapılması aslında asıl rahatsızlık veren. Biz nasıl çok samimiyetimiz yoksa öpüşmüyorsak rahatsızlık duyuyorsak bebekler de hoşlanmıyor. Sırf karşı koyamadığı için rahatsızlık veriyorlar çocuklara da.
Uyarın çekinecek bir şey yok.
Her yer virüs bakteri kaynıyor. Ne gerek var risk almaya.

En yakın arkadaşımın sarı papatya bir kızı var. Çok güzel, oğlumdan biraz ufak. Alsam sevsem öpsem arkadaşım bir şey demez. Kızı zaten genel anlamda beni çok sever. Kucağıma gelirse alırım, saçını dayanamaz okşarım. Minik sarı buklelerini severim. Ama bir kez bile öpmedim. İnsanlar başkasının çocuğunu öpmekten ne keyif alıyor anlamıyorum. Hani benim yeğenlerim ve çocuğumdan başka bir çocuğu öpme isteğim de olmadı. Arkadaşımın kızını çok sevdiğim halde öperim de gelmiyor ne yalan söyleyeyim. İnsanlar neden öperler hiç anlamıyorum bı nedenle, ne anlıyorlar acaba

İşte güya sevgi gösterisi. Ben başını öpüp kokluyorum şimdilik

İşte güya sevgi gösterisi. Ben başını öpüp kokluyorum şimdilik
Kendi çocuğumu ben ayağından kafasına poposuna öpülmedik yer bırakmadan büyüttüm. Ama millete de öptürmedim
Sen annesin çektiğin ızdıraba değsin, mis gibi bebek kokarken kokla kokla öp annesi çekinme. Anneye babaya serbest. Oh. Şimdi o yeni bebek kokusunu özlüyorum ben daha çok öpseymişim keşke diye

Evettt öyle güzel kokuyo ki. Bebeği olan bi arkadaşımla karşılaşmıştık. Onlar da bizim gibi öpmeye kıyamıyolarmış. Doktor siz öpün demiş özellikle anneye. O kadar çektin hakkındır demiş

Benim kizim 3yasina geldi halaa kimseye gidip kucagina oturmaz,hele öptürmez ,kii öyle bir zamandayiz ki kimseye vermeyin kucagina bile,öpmesinler cocuklari,almasinlar kucaklarina,cok kotü zamandan gectik hemen unutulmasin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…