- 28 Mart 2025
- 73
- 16
- 3
- 20
- Konu Sahibi kivircik2005
-
Ablacım... neyse ya laf anlatamayacağım babamın kafa ...Bu baba dün böyle olmadı 3 kere sınava hazırlanmak yerine 2 yıllık bölüm yazıp geçseydin şimdiye belki mesleğin olurdu
Ben baban değilim kötülüğünü de istemiyorum da tek suçlu ailen mi gerçekten hedefin ne mesela 3 senedir hazırlanıyorsun ders çalışmadığını bildiğin halde? Puanı düşük ataması işi çok o kadar bölüm varken? Onlar değişmez sen bekledikçe onlara benzersinAblacım... neyse ya laf anlatamayacağım babamın kafa ...
Tek çıkış yolun psikiyatrist evet haklısınız buna çok bel bağladım. Ama ben bu sorunları dün yaşamıyorum ki 10 yıllık sorunlarım bunlar . Öyle kalkiyim ders çalışıyım kendimi seveyim işte kitap okuyayım... bunlarla bitmiyor benimki tamamen takıntı. Yani kusura bakmayın da verdiğiniz tavsiyeler bir sen akıllısın dedirtti bana . Derse oturduğumda acayip hiperaktif olurum ya saçlarımı kopartiyorum ya da ayağımı sallanıyorum. Odaklanamıyorum.İnsan bi yerde kendını tedavi edebilmeli . Sorunlarının farkındasın ve sorunlarını daha da sorun haline getirenın kim oldugununda farkındasın .
Psikologla duzelirim die düşünüyorsun ama Senın içinden gelmedıkten sonra karşındaki sana ne kadar dil dökse az yani sen kendıne onu çıkış yolu olarak görüyorsun .ama sen anlattıklarına göre koca bir günü öylesine yaşıyorsun kendın için atacağın ilk adım psikolog olarak konumlandırmışsın ve öylece bekliyorsun yapma bunu kendıne . Tabikide profesyonel yardım almalısın ama bu hayat senin başkalarının yönetmesine müsade edersen kendın için adım atman çok zaman kaybettirir
Önce kendını sev derslerıne odaklan baktın olmuyor mu iş bulmaya bak hayatını kendın kazan günde 10 saat kulaklıkla ders dinle mesela . Böyle çekip duracağına 3-5 ay çalış evini ayır
Akıllıyım gibi ciddi iddialarım yok ama tavsıye verenlere de siz yüksek tepkiler göstermeyin isterseniz .Tek çıkış yolun psikiyatrist evet haklısınız buna çok bel bağladım. Ama ben bu sorunları dün yaşamıyorum ki 10 yıllık sorunlarım bunlar . Öyle kalkiyim ders çalışıyım kendimi seveyim işte kitap okuyayım... bunlarla bitmiyor benimki tamamen takıntı. Yani kusura varmayan da verdiğiniz tavsiyeler bir sen akıllısın dedirtti bana . Derse oturduğumda acayip hiperaktif olurum ya saçlarımı kopartiyorum ya da ayağımı sallanıyorum. Odaklanamıyorum.
Estağfurullah özür dilerim kırdıysamAkıllıyım gibi ciddi iddialarım yok ama tavsıye verenlere de siz yüksek tepkiler göstermeyin isterseniz .
Psikiyatrist tam çözüm olmuyor bilin istedim bakış acısını değiştirmek de gerekiyor
Bu arada çok yanlış bir düşünce psikiyatri doktorunu iyi sectigin zaman hastalık yönünden iyi olabiliyorAkıllıyım gibi ciddi iddialarım yok ama tavsıye verenlere de siz yüksek tepkiler göstermeyin isterseniz .
Psikiyatrist tam çözüm olmuyor bilin istedim bakış acısını değiştirmek de gerekiyor
Mrs uygulamasını tlf indir . E devletinle giriş yapıp randevunu oluştur.Araman gerekmez babanın da haberi olmaz. Git içinde ne varsa anlat sen kendini daha iyi bilirsin . Gitme diyenlere kulak asma. Babanında kendi yaptıklarını yüzüne vur belki sen 30 yaşında böyle olduğun için 20 yaşında benim ihtiyaçlarımı ergenlik olarak görmen normal de. Asla ağlama dik dur .Dedim . Ilk başla psikiyatri demedim ama her dedigime bir klıf uydurdu . Bende en sonunda söylemek zorunda kaldım. Zaten onlar evde yokken ararım ama tatil şu anda arayamazsın diyor. Doğru mu ? Her dediğime bir bahane bulduğu için her şeyi sorguluyorum
Birebir yaşadık evdeki problem değişmedikçe ve aynı şeyleri yaşadıkça doktor tek başına etkili olmuyor . Yani gittin geldin ve aynı baba aynı baskı hayat enerjini sömürüyor doktordan eve dönerken mutlusun yeni kararlar alıyorsun falan ayakların yere basmıyor kendıne guvenın artıyor eve bi geliyorsun ciğerlerine kadar sömüren adam karşında bitiveriyorBu arada çok yanlış bir düşünce psikiyatri doktorunu iyi sectigin zaman hastalık yönünden iyi olabiliyor
Yok kırılmadım canım anlıyorum ben seni bizde yaşadık annemle çok zor zamanlar gecırdık doktor doktor gezdik meğer Annemın tek derdi abimmiş . Ondan uzaklaştırınca tedavisi sonuç verdi kadının . Bende yanlış anlatmış ifade edememiş olabilirimEstağfurullah özür dilerim kırdıysam
Babasını annesini atamazkiiBirebir yaşadık evdeki problem değişmedikçe ve aynı şeyleri yaşadıkça doktor tek başına etkili olmuyor . Yani gittin geldin ve aynı baba aynı baskı hayat enerjini sömürüyor doktordan eve dönerken mutlusun yeni kararlar alıyorsun falan ayakların yere basmıyor kendıne guvenın artıyor eve bi geliyorsun ciğerlerine kadar sömüren adam karşında bitiveriyor
Yok her anne baba için geçerli olmamalı bence bu . atmak istemese bile mesafe atacak sevıyeye getırmelı kendısını .Babasını annesini atamazkii
Hiç olmazsa alışırlar eve kelepçeleyecek halleri yok yaYok her anne baba için geçerli olmamalı bence bu . atmak istemese bile mesafe atacak sevıyeye getırmelı kendısını .
Kararlarına saygı duyulmalı .her randevuya gidecegınde yalan söylemek zorunda kalacak belki de
Kendını farketmıs konu sahıbı bu bence attığı en büyük adım . Her insan da durumunu kabullenmiyor malesef . ama şuan konu sahibi kendı ıcın adım atmaya hazır belki de yorumdakiler haklılar - babaya yalan söylemeli kendı için işte çözüm önerileri sunan arkadaşlar olmuş farklı doktor gibi habersiz randevu alıp gitme gibi .
Aynen sen kendinden vazgeçme . Kabullenecekler ve sana saygı gösterecekler vazgecmedıgını görünceHiç olmazsa alışırlar eve kelepçeleyecek halleri yok ya
Allah belasını versin böyle pislik heriflerin, ne yap et oku , iş bul kurtul bu pislikten, kendi hayatını kurmaya bak ...Geçenlerde bahsetmiştim psikiyatriste gitmek istiyorum diye . Psikiyatri benim yaşadığım yere 40 dk uzak arabayla . Otobüsle kendim giderim sıkıntı yok. Babam da tutturdu orda napcan işte orası uzak yakındaki hastaneye git ben götürürüm. Bende en sonunda dayanamadım gideceg8m bölümü söyledim. Başladı saydırmaya işte sizin derdiniz yok , siz kendinizi Norveç dölü mü sandın , 20 yasina geldin hala ergen gibisin delisin kafayı yedin, babannen senin yaşında 2 çocuk doğurmuş sustum cevap vermedim. Mrs den randevu alacaktım geldi gene başladı bağırmaya işte bugün resmi tatil randevu çıkmaz söyle böyle. Düzgünce konuşsa anlayacağım. Bağırıp çağırıyor. Deli li oldun başımıza diyor sürekli bende sinirimden ağladım. Gerçekten bu adamın bu kadar yobaz olması beni çok yoruyor.
Kendisi 30 yaşında kazik kadar adamken içip içip sagda solda milletin karısına kızına hava atacağım diye arabalarda drift atarmış. Mahalle kahvehanelerinde kendinden 10 yaş büyük adamları dönermiş, içip içip anamı dövermis eve gelmezmis diye bana diyor ki sen ergensin soylesin boylesin
Aynen öyle, gerçek delilerin delirttiği akıllı kişiler...Bunu unutma asıl hasta olan onlar, sen değilsin. Çünkü psikiyatriye gitmek isteyen insanlar, kendisinde yolunda gitmeyen şeyler olduğunu anlayan, hisseden bilinçli kişilerdir. Ama gerçek hastalar doktora gitmeyi kabul etmez. Eki Görüntüle 3570310
Acayip narsirt . Herkese akıl verir. Ben biliyorum ben hayatinin tokadını yedin havalarında. Sorsanız en çok acıyı o çekmiş en çok tecrübeyi o kazanmış. Benimle tepeden tepeden konuşuyor. Bursey soruyorum. Gidecegim yere köyden sabah 8 de otobus kalkıyor geliş zamanı akşam 4 de. Akşam 4 e kadar hastanede o otobüsü bekleyeceğim yani. Diyorum başka dönüş otobüsleri dr varmi . Diyor sen oralarda rezil olursun sen ordan köye tek başına gelemezsin diyor. Bahane buluyor . 30 dk lik yol . Otobüs bulamazsam akrabalarım getiri veya da kendi alır gelir ama yok bahane bulacak.Allah belasını versin böyle pislik heriflerin, ne yap et oku , iş bul kurtul bu pislikten, kendi hayatını kurmaya bak ...
Valla sana bişey diyeyim mi , böyle herifler ömür törpüsüdür, bir şekilde kurtulmaya bak , iş bul çalış , ayrı eve çıkmaya çabala yoksa iyice hasta eder seni , gizlice git doktora ya da hiç dinleme bildiğini yap, iyileş ve kendi hayatını dizayn et , böyle cahil insanlar kendisiyle beraber ailesini de bataklıkta yaşamaya mahkum eder...Acayip narsirt . Herkese akıl verir. Ben biliyorum ben hayatinin tokadını yedin havalarında. Sorsanız en çok acıyı o çekmiş en çok tecrübeyi o kazanmış. Benimle tepeden tepeden konuşuyor. Bursey soruyorum. Gidecegim yere köyden sabah 8 de otobus kalkıyor geliş zamanı akşam 4 de. Akşam 4 e kadar hastanede o otobüsü bekleyeceğim yani. Diyorum başka dönüş otobüsleri dr varmi . Diyor sen oralarda rezil olursun sen ordan köye tek başına gelemezsin diyor. Bahane buluyor . 30 dk lik yol . Otobüs bulamazsam akrabalarım getiri veya da kendi alır gelir ama yok bahane bulacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?