Maladaptive daydreaming bence düşünülenden daha yaygın. Bende de var mesela ve pek bahsetmem, diğer postta da benim gibi olduğunu yazanlar olmuş. Sizin hayatınız hem çok monoton ve aile durumunuz parlak degil hem de sınava çalışasınız yok o yüzden kendinizi tamamen bu hayal işine vermişsiniz. Benim de zamanla iş güç derken baya azaldı, azalacak. Elalem ne der muhabbeti de saçmalık yani sınavda heyecan yapıyorum ondan gidiyorum diyin geçsin bitsin. Bir de belli ki aileniz bu, artık bunu kabullenip her olayda onu yaptı bunu yaptı diye tek tek her olayı mesele etmeyin. Her olayı haber vermek zorunda değilsiniz, bugün arama mi dedi tamam yarın arayın. Surda belki birkaç sene daha onlara bağlı yaşayıp sonra kendi hayatınıza gececeksiniz. Bunun için de ya üniversitede ise yarar bir şey okumanız ya da bir meslek öğrenmeniz lazım. Saçma sapan x bölüm kazanıp gidip sonra paşa paşa aile evine dönüp işsiz kalacaksanız hiç boşuna okumayın. O özgürlükten sonra aile evine dönmek çok daha zor. Bir işe yarar bölüm kazanın ya da meslek öğrenin.