Hadi inşallahhhpekiiii ya hamileysen......
Amin canımİnşallah öyledir. Darısı başımıza
Canım benimde catlamadan sonra 8. Gün bugün daha bı koyulasti ama halla gebelik testinde bişey yok geçen ay bidan bir tık daha silikti ama gebelik testinde çıkmıştı anlam veremedim ikinci yumurtlamami inşallah bı sorun yoktur bende adetten önce koyulaşmaya genelde silik olur hiç belli bile olmazbak canim benim dunku ovulasyon testim koyu gidiyor yumurtlamadan beri hic bisey anlamadim bende adete 11 gun var test daha pozitif falan vermiyor tabiki bugünde yapip atarim sende haberdar et
inşallah hayırlıyla görürüz gebelik testindedeCanım benimde catlamadan sonra 8. Gün bugün daha bı koyulasti ama halla gebelik testinde bişey yok geçen ay bidan bir tık daha silikti ama gebelik testinde çıkmıştı anlam veremedim ikinci yumurtlamami inşallah bı sorun yoktur bende adetten önce koyulaşmaya genelde silik olur hiç belli bile olmaz
Geçen ay kimyasal yaşadım sonra kanama olduinşallah hayırlıyla görürüz gebelik testindedeadete nekadar var kaçıncı gün yumurtlama oldu
Rabbim bu ay nasip etsin inşallahGeçen ay kimyasal yaşadım sonra kanama oldu
19 , 20 yumurtlama 21 çatlama oldu geç yumurtlama olduğuna göre 14 gün sonra adet oluyorum hep bu hesaba göre 6 gün var catmadan sonraki 8. Gün
Canım adete kaç gün kaldığı değilde yumurtlama catlamadan sora kaç gün geçti o önemli adett tutunan bebek duracakmi kimyasalmi olacak onun için adet gecikmesi önemliRabbim bu ay nasip etsin inşallahyarin adete 10 gun kalicak benimde
cok doğru her şekilde adeti beklicez ahh bu aceleciligimiz olmasaCanım adete kaç gün kaldığı değilde yumurtlama catlamadan sora kaç gün geçti o önemli adett tutunan bebek duracakmi kimyasalmi olacak onun için adet gecikmesi önemli
hayırlısı olsun inşallah belkide olur neden olmasınArkadaşlar aranızda yeniyim ve bu ay bebek planlaması yaptık. Yaşım 37. İlk seferde olması çok zor ama insan ümitleniyor işte. Adetime üç gün kaldı ve ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi hiç biri yokAdet gecikmesini bekleyeyim mi test yapmak için. Test ne zaman yapılması gerekiyor.
10 gün geçtihayırlısı olsun inşallah belkide olur neden olmasınyumurtlamadan kac gun gecti
Bir iki güne varsa çıkabilir ozaman10 gün geçti
canim ben cift cizgiyi gördüm Allah'ıma şükürler olsunGeçen ay kimyasal yaşadım sonra kanama oldu
19 , 20 yumurtlama 21 çatlama oldu geç yumurtlama olduğuna göre 14 gün sonra adet oluyorum hep bu hesaba göre 6 gün var catmadan sonraki 8. Gün
Merhaba benimde bu ay ilk net denemeArkadaşlar aranızda yeniyim ve bu ay bebek planlaması yaptık. Yaşım 37. İlk seferde olması çok zor ama insan ümitleniyor işte. Adetime üç gün kaldı ve ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi hiç biri yokAdet gecikmesini bekleyeyim mi test yapmak için. Test ne zaman yapılması gerekiyor.
Maalesef benim olmadı. Bir sonrakine inşallahMerhaba benimde bu ay ilk net deneme
yas 36 ve 28i bad bendede bi gariplikler var ama psikolojikmi bilmiyorum.
En dikkatimi ceken surekli gaz ve adet sancisi arasi biseyler yasamam
Ve bu ay ilginc bir sekilde neredeyse kupkuruyum hic akintim yok oysaki benim normalde hissedecek kadar akintim olur
Usuttummu ,adetmi olucam yoksa hamilemiyim icimden bir his 3 diyor ama kendimi kandiriyor olabilirimhakkimizda hayirlisi olsun insallah
Hersey vakti zamani geldiginde olacak canim onun ana rahmine ne zaman dusecegi coktan yazildi Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsinMaalesef benim olmadı. Bir sonrakine inşallahYaşımda 37 olunca ister istemez tedirginlik oluyor.
Amin inşallahHersey vakti zamani geldiginde olacak canim onun ana rahmine ne zaman dusecegi coktan yazildi Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?