- 18 Şubat 2020
- 1.656
- 1.421
- 83
Olabilir klomen birden fazla yumurta geliştiriyorMerhaba klomen kullandım adet dongum 30 ve reglden 3 gun sonra basladım teste basladıgım gün koyuluk vardı ve bu 4 gun fln devam etti bu gunlerı degerlendırdım sonra tam olmasada hafif siliklik gordum çatlama dendi o gunude degerlendırdım ama 2 gundur hıc bu sey yapmadık hatta testı bırak dediler daha olmaz dıye ama ben devam etmek ıstedım ve bugun çıkan sonucumda bu şekilde tekrar mı yumurtluyorum ? Bu kadar peş peşe olmasu normal mı bilginiz varmı ?
Eki Görüntüle 2669318
Progestan dan anlamıyorum hiç neden beta değilde progestan testi?Kızlar merhaba, bugün adetimin 21.günü. doktorum 23.gün progestron baktırmamı söylemişti ama mağlum bayram tatili diye 2gün önceden baktırdım. Ve sonuç 0.53 çıktı. Çatlamamış oluyo bu durumda. Acaba geç mi yumurtlycm? Adet döndüm 33-34-35günde bi oluyor. Erken mi baktırdım sizce yükselir mi bu değer? Birde 3gündür beyaz akıntım var ben hiç anlamadım ya yardımcı olur musunuz lütfen
Sb durum guncelliyorum regl kendini gosterdi canımilk çocuğum ilk ayda olmustu bu ikinci ayda oldu saglikliysa inşallh. rabbim sanada en kısa zamanda nasip eder inşallah doktor kontrolüne gidip ona göre bir yol izle bence daha çabuk geleceğini düşünüyorum. cok yakinimin kac tup bebek denemesi vardi baska doktor buldu daha 26 yaşındasin normal tedaviyle olur para icin tup bebek yapmışlar dedi yumurta takibi vs derken 2 ayda. hamile kaldı
Canım yumurtlama kendiliğinden iğnesiz ilaçsız olup olmadığına Bakmak için istemişti doktorProgestan dan anlamıyorum hiç neden beta değilde progestan testi?
gecikmesi daha cok can sıkıyorSb durum guncelliyorum regl kendini gosterdi canım
İlk defa mı yapılıyor pekiCanım yumurtlama kendiliğinden iğnesiz ilaçsız olup olmadığına Bakmak için istemişti doktor
İnsallah canım sen ne zaman gideceksin hastane yegecikmesi daha cok can sıkıyorhayırlısı buymus adetin bitince tedavine basla hersey güzel olcak inanki hic beklemediğin anda gelicek meleğin
Hayır canım ben bu aydan önce 4ay çatlatma iğnesi klomen femera kullanmıştım. Doktor değiştirdim o da işte ilaçsız bi bakalım kendiliğinden çatlıyo mu demiştiİlk defa mı yapılıyor peki
İnşalllah catlamıştır hayrlısı olsınHayır canım ben bu aydan önce 4ay çatlatma iğnesi klomen femera kullanmıştım. Doktor değiştirdim o da işte ilaçsız bi bakalım kendiliğinden çatlıyo mu demişti
en son 222ydi hcg 2 gun sonra 516 olmus şükür doktorum bayram sonunu bekle dedi. garanti olsun diye bayramdan bir kac gun sonra gidicem nasipseİnsallah canım sen ne zaman gideceksin hastane ye
daha once yumurtlama akıntısı falan oldu mu kac gunde bir adet oluyorsun. gebelikte olabilir yumurtlamadaKızlar ovülasyon testi aldım bugün yaptım böyle çıktı bi yorumlar mısınız adetimin 22.günündeyim yeni mi yumurtluyrm acaba
Geçen haftada oldu canım sonra 1-2gün kesildi sonra işte 2-3gündür yine var ve ovü testinde bugün pik verdi. 32-33-34 günde bi adet oluyorumdaha once yumurtlama akıntısı falan oldu mu kac gunde bir adet oluyorsun. gebelikte olabilir yumurtlamada
Bazen pik verip sonra yumurta catlamazsa tekrar dan bi kac gün sonra pik veriyor catlatiyor yumurtayi .. o da olabilir.Geçen haftada oldu canım sonra 1-2gün kesildi sonra işte 2-3gündür yine var ve ovü testinde bugün pik verdi. 32-33-34 günde bi adet oluyorum
Sizce benimki çatlamış ve 2.kez tekrarmı yumurluyorum ?Bazen pik verip sonra yumurta catlamazsa tekrar dan bi kac gün sonra pik veriyor catlatiyor yumurtayi .. o da olabilir.
Ikinci yumurtlama 24 saat icinde olursa olur 24 saatten fazla gecdiyse ikinci yumurtlama degil, asil yumurtlama olabilirSizce benimki çatlamış ve 2.kez tekrarmı yumurluyorum ?
sen bir kac gune gebelik testi yap bence bata kaç varSizce benimki çatlamış ve 2.kez tekrarmı yumurluyorum ?
Canım çok var yaasen bir kac gune gebelik testi yap bence bata kaç var
Ama 1 ayda 2 kez yumurtlamayı gören oluyor yani 24 saat geçipteIkinci yumurtlama 24 saat icinde olursa olur 24 saatten fazla gecdiyse ikinci yumurtlama degil, asil yumurtlama olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?