Gebeliğe Hazırlık Bu ayı degerlendirip gününü bekleyenler gelin beraber bekleyelim😍😍😍😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba, bugün adetimin 21.günü. doktorum 23.gün progestron baktırmamı söylemişti ama mağlum bayram tatili diye 2gün önceden baktırdım. Ve sonuç 0.53 çıktı. Çatlamamış oluyo bu durumda. Acaba geç mi yumurtlycm? Adet döndüm 33-34-35günde bi oluyor. Erken mi baktırdım sizce yükselir mi bu değer? Birde 3gündür beyaz akıntım var ben hiç anlamadım ya yardımcı olur musunuz lütfen

Olabilir klomen birden fazla yumurta geliştiriyor

Progestan dan anlamıyorum hiç neden beta değilde progestan testi?

Sb durum guncelliyorum regl kendini gosterdi canım

Kızlar ovülasyon testi aldım bugün yaptım böyle çıktı bi yorumlar mısınız adetimin 22.günündeyim yeni mi yumurtluyrm acaba

Eklentiler

• 150F0A0C-6B62-4CFF-BAA0-DD033970D05B.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 50
Bazen pik verip sonra yumurta catlamazsa tekrar dan bi kac gün sonra pik veriyor catlatiyor yumurtayi .. o da olabilir.
Sizce benimki çatlamış ve 2.kez tekrarmı yumurluyorum ?

Eklentiler

• F44D77A6-C612-4FC3-9E7F-6F6EEE322D7B.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 50
sen bir kac gune gebelik testi yap bence bata kaç var
Canım çok var yaa ben çok erken yumurtmayı gordum bata 13 gün var daha 30 günde oluyorum ama bu ay hiç emin olamiyorum ovu. Testlerinde sürekli pik cok hafif bi silinme oldu oda çatladımı çatlamadımı bilemiyorum sadece bıldıgım tek şey en aşırısından kasık agrıları çektim sag tarafımda özellikle böyle icimde bişeyler patlıyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…