• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bu ayı degerlendirip gününü bekleyenler gelin beraber bekleyelim😍😍😍😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
cikmazsa tekrarlarsin yumurtlamadan sonra 10.gun falan silik çizgi cikan çok
Canım venimde senin gibi oluyor ikinci yumurtlamani acaba hamilelikmi test yaptım negatif acaba erkenmi gebelik testi için catlamadan sonra 6. Gün koyulaşmaya başladı buda dünün ki

Eklentiler

• IMG_20200721_003951.webp
    IMG_20200721_003951.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 50
Canım venimde senin gibi oluyor ikinci yumurtlamani acaba hamilelikmi test yaptım negatif acaba erkenmi gebelik testi için catlamadan sonra 6. Gün koyulaşmaya başladı buda dünün ki
bak canim benim dunku ovulasyon testim koyu gidiyor yumurtlamadan beri hic bisey anlamadim bende adete 11 gun var test daha pozitif falan vermiyor tabiki bugünde yapip atarim sende haberdar et

Eklentiler

• IMG_20200720_113228.webp
    IMG_20200720_113228.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 37
-Yagmur- -Yagmur- yardimina ihtiyacım var kafam karışık bu ay. 30 gunde bir düzenli adet oluyorum. gecen ay ilk defa ovulasyon kullandım 18.gun gec yumurtlama gördüm. bu ay 11.gun yumurtlama gördüm değerlendirdim ama 16.gun tekrar koyulaşmaya başladı. 2 gune falan tekrar pik yapabilir mi 18. gunde falan 2 kere mümkün mü
Hamile olabilirsin gebelik testi yap hemen :D

Bu sabah dayanamayıp erken gebelik testi yaptım. Bat 25 temmuz. Ama negatif çıktı 😞
Erken gebelikte 5 gün öncesi çıkıyor demişlerdi. Ben kürtaj olduğum gebeliğimde adetim 1 gün gecikmişti. Erken gebelik testi yapmıştım ona rağmen silik çıkmıştı çizgi. Bekle bakalım adetini canım. Ümit hala var. Bende e iki gündür kasık ağrısı var 15 inde pik oldum bende BAt 01 Ağustos. Bakalım ümitlenmek istemiyorum. Sadece kasık ağrısı var bende de

Erken gebelikte 5 gün öncesi çıkıyor demişlerdi. Ben kürtaj olduğum gebeliğimde adetim 1 gün gecikmişti. Erken gebelik testi yapmıştım ona rağmen silik çıkmıştı çizgi. Bekle bakalım adetini canım. Ümit hala var. Bende e iki gündür kasık ağrısı var 15 inde pik oldum bende BAt 01 Ağustos. Bakalım ümitlenmek istemiyorum. Sadece kasık ağrısı var bende de
benimde 1 ağustos bu arada

Aylardır aynı şeyi yaşıyorum. O yüzden umut etmek istemiyorum. Sol kasıkta bir ağrı var . Hatta birnkac gündür midemde bulantı tarzı bir rahatsızlık var ama psikolojik olabilir. 🙈

Back
X