- 26 Haziran 2020
- 149
- 102
- 13
- 39
İnşallah yerleşme kanamasidir. Tarih ve şekil bakımından benziyor.İnsAllah adet olmaz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah yerleşme kanamasidir. Tarih ve şekil bakımından benziyor.İnsAllah adet olmaz![]()
İnşallah öyledir. Darısı başımızaElimde gebelik testim vardı dayanamayıp yaptım ve çok silikte olsa çok şükür ikinci çizgiyi gördüm![]()
cikmazsa tekrarlarsin yumurtlamadan sonra 10.gun falan silik çizgi cikan çokGercektenmi cok erken degilmi test icin???ben adeti bekliyorum sonra cikmazsa kötü olmayim diye![]()
evet 9 da pik yaptı 10 unda catladı ilk denememizdi ve pcosumYumurtalamadan sonra 10 gunmu???
Bendede 11 12si falandi yumurtalama erken yumurtaladimmevet 9 da pik yaptı 10 unda catladı ilk denememizdi ve pcosum
İnşallah güzel sonuçlar al sende kuzumm Allah nasip etsinBendede 11 12si falandi yumurtalama erken yumurtaladimm
Amin inşallahİnşallah güzel sonuçlar al sende kuzumm Allah nasip etsin
Canım venimde senin gibi oluyor ikinci yumurtlamani acaba hamilelikmi test yaptım negatif acaba erkenmi gebelik testi için catlamadan sonra 6. Gün koyulaşmaya başladı buda dünün kicikmazsa tekrarlarsin yumurtlamadan sonra 10.gun falan silik çizgi cikan çok
bak canim benim dunku ovulasyon testim koyu gidiyor yumurtlamadan beri hic bisey anlamadim bende adete 11 gun var test daha pozitif falan vermiyor tabiki bugünde yapip atarim sende haberdar etCanım venimde senin gibi oluyor ikinci yumurtlamani acaba hamilelikmi test yaptım negatif acaba erkenmi gebelik testi için catlamadan sonra 6. Gün koyulaşmaya başladı buda dünün ki
Hamile olabilirsin gebelik testi yap hemen-Yagmur- yardimina ihtiyacım var kafam karışık bu ay. 30 gunde bir düzenli adet oluyorum. gecen ay ilk defa ovulasyon kullandım 18.gun gec yumurtlama gördüm. bu ay 11.gun yumurtlama gördüm değerlendirdim ama 16.gun tekrar koyulaşmaya başladı. 2 gune falan tekrar pik yapabilir mi 18. gunde falan 2 kere mümkün mü
Bence olablir neden olmasın. İnaşşah gebeliktirKizlarr dunden beri bende lekenlenme oldu kahverengi adete daha 7gun var insallah olmamyerlesme kanamasida sanmam yani bu kadar erken olurmuki????
Erken gebelikte 5 gün öncesi çıkıyor demişlerdi. Ben kürtaj olduğum gebeliğimde adetim 1 gün gecikmişti. Erken gebelik testi yapmıştım ona rağmen silik çıkmıştı çizgi. Bekle bakalım adetini canım. Ümit hala var. Bende e iki gündür kasık ağrısı var 15 inde pik oldum bende BAt 01 Ağustos. Bakalım ümitlenmek istemiyorum. Sadece kasık ağrısı var bende deBu sabah dayanamayıp erken gebelik testi yaptım. Bat 25 temmuz. Ama negatif çıktı![]()
adete 11 gun var daha yumurtlamadan sonra 8.gun bugun predictor yaptım bile ama cok erken benim gorebilcmdigim fotoğrafta cikmayan bir çizgi var ama bu marka beni yanılttı bir kac defa ondan pek inanmiyorum kasetlerde çıkmıyorHamile olabilirsin gebelik testi yap hemen![]()
benimde 1 ağustos bu aradaErken gebelikte 5 gün öncesi çıkıyor demişlerdi. Ben kürtaj olduğum gebeliğimde adetim 1 gün gecikmişti. Erken gebelik testi yapmıştım ona rağmen silik çıkmıştı çizgi. Bekle bakalım adetini canım. Ümit hala var. Bende e iki gündür kasık ağrısı var 15 inde pik oldum bende BAt 01 Ağustos. Bakalım ümitlenmek istemiyorum. Sadece kasık ağrısı var bende de
Aylardır aynı şeyi yaşıyorum. O yüzden umut etmek istemiyorum. Sol kasıkta bir ağrı var . Hatta birnkac gündür midemde bulantı tarzı bir rahatsızlık var ama psikolojik olabilir.Erken gebelikte 5 gün öncesi çıkıyor demişlerdi. Ben kürtaj olduğum gebeliğimde adetim 1 gün gecikmişti. Erken gebelik testi yapmıştım ona rağmen silik çıkmıştı çizgi. Bekle bakalım adetini canım. Ümit hala var. Bende e iki gündür kasık ağrısı var 15 inde pik oldum bende BAt 01 Ağustos. Bakalım ümitlenmek istemiyorum. Sadece kasık ağrısı var bende de
en iyisi adet gününü beklemekAylardır aynı şeyi yaşıyorum. O yüzden umut etmek istemiyorum. Sol kasıkta bir ağrı var . Hatta birnkac gündür midemde bulantı tarzı bir rahatsızlık var ama psikolojik olabilir.![]()
Hadi bakalım o zaman hayırlısıbenimde 1 ağustos bu arada
pekiiii ya hamileysenadete 11 gun var daha yumurtlamadan sonra 8.gun bugun predictor yaptım bile ama cok erken benim gorebilcmdigim fotoğrafta cikmayan bir çizgi var ama bu marka beni yanılttı bir kac defa ondan pek inanmiyorum kasetlerde çıkmıyor![]()
İnşallahBence olablir neden olmasın. İnaşşah gebeliktir