Gebeliğe Hazırlık Bu ayı degerlendirip gününü bekleyenler gelin beraber bekleyelim😍😍😍😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mümkün ikinciye yumurtluyor olabilirsin hamıle de olabilirsin cok gordum böle hamıle olan ovulasyon dan belli oluyor

c olsun canım Nasip inşallah bir dahaki aya
bşrsey sormak istiyorum benım yumurtlqmam 4 gün sürdü ovülasyondan 9 gün sonra dün gece test yaptım cıkmadı acaba erken mi yaptım

geçen ay 18.gun yumurtlama olunca dedim acaba o gun tekrar pik yaparmi bi kac gun daha yapayım fikrini alirim inşallah
Adete bir hafta kala ovulasyon koyulasınca hamılelik ogrenenler olmus senın ıcın onları arastırırım sımdı ondan gec yazdım

Ya cok üzüldüm bukadar belirgin net belirtilere karsı da heveslenmemek gerek tiğini anlamış olduk artık bidaki aya canım uzulme ınan teselli edecek cumle bile bulamıyorum artık bende olmadım kuzm gecikti

Yumurtalamadan 9 gun felan gecti ama 7 8 gun sonra baslamisti

benimde bugün 10. gün önceki günlerde yaptığım testler negatifti ki bu sabah silik çizgi gördüm ve kan verdim şimdi öğrendim bhcg 20,28 Allah isteyen herkese nasip etsin kızlar tarih olarak sizinde işinize yarar belki ama kişiden kişiye değişiyormuş daha erken öğrenende var daha geç öğrenende

Merhaba kizlar adetime 2 gun var ama ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi hicbise yok normalde adet belirtim cok olurdu kasiklarm agrirdi merak icindeym

Yumurtalamadan sonra 10 gunmu???

Selam kızlar adetine bir hafta ve civarı kalan lar buyrun beraber bekleyelim zaman geçsin ben yumurtlamayı gordum degerlendirdim ve heyecanlı bekleyişteyim bat 17 haziran
25 Haziran'da benim bat. Günlerimi değerlendirdim heyecanla bekliyorum. Ama son 3-4 gündür hafif mide bulantısı kokuya duyarlılık halim var. Oğlumda çok sıkıntı yaşamıştım hamilelikte. Acaba bu erken belirti gosterme şansı var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…