• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bu ayı degerlendirip gününü bekleyenler gelin beraber bekleyelim😍😍😍😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yumurtlamadan sonra 9. gun gebelikte cift cizgiyi gördüm -Yagmur- -Yagmur- hep yardımcı oldun teşekkür ederim bugun bata 8 kaldi gebelik ve ovulasyon testimi atıyorum ornek olmasi için yumurtlama gibi çıkıyor
Aaa cNım benım cok sevindim hadi gozun aydın darısı bNa inşallah yukarda benı sormussun canım gecikmenin 10.günü tık yok 🤷‍♀️ kan verdin mi ınsallah saglıkla ilerler

Aaa cNım benım cok sevindim hadi gozun aydın darısı bNa inşallah yukarda benı sormussun canım gecikmenin 10.günü tık yok 🤷‍♀️ kan verdin mi ınsallah saglıkla ilerler
inşallahhh gec dollenme falandir tutunmustur sana 🙏 cuma gunu verdim 47 cimmisti bugun 222 olmus aksam yerlesme kanamasi yaşadım çok hafif sağlıkla ilerler inşallah tedirginim ikincide olsa panik oluyor insan 🤦🏼‍♀️

inşallahhh gec dollenme falandir tutunmustur sana 🙏 cuma gunu verdim 47 cimmisti bugun 222 olmus aksam yerlesme kanamasi yaşadım çok hafif sağlıkla ilerler inşallah tedirginim ikincide olsa panik oluyor insan 🤦🏼‍♀️
Hiç kormkma cNım Allahın izniyle hiç birşry olmaz bende ayın 4 une Randovu aldım bakalm klomen tedavisi isteyecegm senin kaçıncı denemendi maşallah ya cok ozendim şimdi

Ah bilirim o heyecan ları ne kadardır bklıyorsun
Bir süredir korunmuyoruz ama ne kadar zaman olduğunu bilmiyorum. İlk kez bu ay ovulasyonu takip ettim testle, eşimle doğal bazı takviyeler aldık, ben folik başladım 😍 İlk düzenli denememiz.

Aa ovulasyonla takip ettin mi? Belki geç yumurtlamıssındır?? Yarın her şey belli olur inşallah 😍
Yok canm artık ovulasyon testlerine de umut baglamıyorum doktor kontrolu de gebelik elde etmeye calısacagım sırf bunun için ziynet bozucam canıma tak etti artık bi yerlerden başlamak gerek devlet hastaneleri oyalıyor özel ler biraz masraflı muanesidir tahlili dir ilacıdır bu surecte baya para lazım olcak gidecegm doktorun sadece muanesi 180 lira imiş benı ayda bırkac kere cagırdıgını dusunsene buranın en iyi doktoru diyorlar bakalm cok umut bagladım ona.

Yok canm artık ovulasyon testlerine de umut baglamıyorum doktor kontrolu de gebelik elde etmeye calısacagım sırf bunun için ziynet bozucam canıma tak etti artık bi yerlerden başlamak gerek devlet hastaneleri oyalıyor özel ler biraz masraflı muanesidir tahlili dir ilacıdır bu surecte baya para lazım olcak gidecegm doktorun sadece muanesi 180 lira imiş benı ayda bırkac kere cagırdıgını dusunsene buranın en iyi doktoru diyorlar bakalm cok umut bagladım ona.
Ayy gerçekten bu devirde parasız hiç bir şey olmuyor :( Allah güç kuvvet versin canım. Kıyamam ya. İnşallah yeter ziynetin tedavine. Bebek olsun da önemli değil gerisi

Hiç kormkma cNım Allahın izniyle hiç birşry olmaz bende ayın 4 une Randovu aldım bakalm klomen tedavisi isteyecegm senin kaçıncı denemendi maşallah ya cok ozendim şimdi
ilk çocuğum ilk ayda olmustu bu ikinci ayda oldu saglikliysa inşallh. rabbim sanada en kısa zamanda nasip eder inşallah doktor kontrolüne gidip ona göre bir yol izle bence daha çabuk geleceğini düşünüyorum. cok yakinimin kac tup bebek denemesi vardi baska doktor buldu daha 26 yaşındasin normal tedaviyle olur para icin tup bebek yapmışlar dedi yumurta takibi vs derken 2 ayda. hamile kaldı

[QUOTE="Sb12345, post: 64674211, member: 747313"] ilk çocuğum ilk ayda olmustu bu ikinci ayda oldu saglikliysa inşallh. rabbim sanada en kısa zamanda nasip eder inşallah doktor kontrolüne gidip ona göre bir yol izle bence daha çabuk geleceğini düşünüyorum. cok yakinimin kac tup bebek denemesi vardi baska doktor buldu daha 26 yaşındasin normal tedaviyle olur para icin tup bebek yapmışlar dedi yumurta takibi vs derken 2 ayda. hamile kaldı [/QUOTE] İnsallah canım hayırlısıyla bayram bitimi gidiyorum

Merhaba klomen kullandım adet dongum 30 ve reglden 3 gun sonra basladım teste basladıgım gün koyuluk vardı ve bu 4 gun fln devam etti bu gunlerı degerlendırdım sonra tam olmasada hafif siliklik gordum çatlama dendi o gunude degerlendırdım ama 2 gundur hıc bu sey yapmadık hatta testı bırak dediler daha olmaz dıye ama ben devam etmek ıstedım ve bugun çıkan sonucumda bu şekilde tekrar mı yumurtluyorum ? Bu kadar peş peşe olmasu normal mı bilginiz varmı ?
C453618B-7A3F-4774-B6D7-D8D6E26DFCEB.webp

Back
X