- 20 Mart 2016
- 1.340
- 1.700
- 133
Canım cok uçuk hayali var gibi inşallah hamilesindir erken gebelik testini bi deneseneKızlar adet olmadım bugün de. Ama acaba havalardan mı diye düşünüyorum çünkü testler negatif ovulasyon ve gebelik testi aşağıda

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım cok uçuk hayali var gibi inşallah hamilesindir erken gebelik testini bi deneseneKızlar adet olmadım bugün de. Ama acaba havalardan mı diye düşünüyorum çünkü testler negatif ovulasyon ve gebelik testi aşağıda
Ya 45 lira verdim ona ziyan edesim gelmiyor yarın sabah olmadı ilk idrarla yaparımCanım cok uçuk hayali var gibi inşallah hamilesindir erken gebelik testini bi denesene![]()
Bilmdm canm belkide oyledr ben pik gorunce bir kez kullnmayı bırakmıştm ama tekrar kılancam adet olursam eger bu ayBen de ilk defa baktım bu ay ama adete 5 gün kala yeniden koyulaştı şimdi silik acaba diyorum adete yakın tekrar mı yumurtladım
Sen oldun mu bi beraber yumurtlama gördük dimiBen hep solda hissederdim yumurtlamayi bu ay sagdan oldu şiddetli agri yapardı solda. bu ay oda fazla olmadi tutmamasini onada bağlıyorum bide daha erken tarihte hissediyodum 18 fazla geldi onumuzdeki ay belli olcak bakalım. dedigin gibi bizim döngü uzadı bu ay iletişimi koparmayalım bakalim bu ay nezaman yumurtlama olcak
Olmadim canim ama negatifti dunde ağrım var olcam kesin testimde kalmadi yapmaktan ama benimki geliyorum der anlıyorum yani testinin som halini atsana çizgi varsa koyulaşmistirSen oldun mu bi beraber yumurtlama gördük dimi
Yok canım koyulaşma atayım ama yani negatifOlmadim canim ama negatifti dunde ağrım var olcam kesin testimde kalmadi yapmaktan ama benimki geliyorum der anlıyorum yani testinin som halini atsana çizgi varsa koyulaşmistir
inşallah sabah çıkar canım dua ediyorum senin içinYok canım koyulaşma atayım ama yani negatif
Ateşini ölçsene bir adet olacağın zaman ateş düşermiş benim ki 37 ye çıktı normalde 35 ateşi.inşallah sabah çıkar canım dua ediyorum senin için![]()
Canım hayırlı olsun bence sen hamilesin bize dua etKızlar durumlar ne alemde herkes bir kayboldu regl geçenler regl gelenlerler. Nerdesiniz kaybolmayın bir dahaki ayı da beraber takip edelim☺
Canım ben de öyleyim testlerim negatif hamile değilim bence geç yumurtlamadan dolayı böyle olduğunu düşünüyorum karnım ağrıyor ne zaman ovulasyon oldu senin. Bat ne zamandı bir deCanım hayırlı olsun bence sen hamilesin bize dua etBen hastalanmak üzereyim yapcak bişey yok
Benim 8 gunum kaldi yumurtlamayi degerlendirdim bakalim tutcakmi 8 temmuz batSelam kızlar adetine bir hafta ve civarı kalan lar buyrun beraber bekleyelim zaman geçsinben yumurtlamayı gordum degerlendirdim ve heyecanlı bekleyişteyim bat 17 haziran
![]()
İnşllah tutmuştur güzel haberler alırsınBenim 8 gunum kaldi yumurtlamayi degerlendirdim bakalim tutcakmi 8 temmuz bat
Insalllahh canim benim hepimizin gonlundekini versin rabbim aminİnşllah tutmuştur güzel haberler alırsın![]()
Benim arkadaşımın hiç bir belirtisi olmadı adete geçene kadar geçtikten sonra çıktı hepsiKizlar illa belirti olurmuymus benim hic belirtim yok yumurtlamma gununde yakin baya hamilelik belirtisigibi belirtilerim vardi gecti simdi hic bisey hissetmiyrm 8 gun kaldi bata
canim kulaktan 37.2 37 cikiyor bir kac gündür. yumurtlamadan baya gecmese umitli olacaktim bende yaAteşini ölçsene bir adet olacağın zaman ateş düşermiş benim ki 37 ye çıktı normalde 35 ateşi.
Belki vardırcanim kulaktan 37.2 37 cikiyor bir kac gündür. yumurtlamadan baya gecmese umitli olacaktim bende ya