• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bu ayı degerlendirip gününü bekleyenler gelin beraber bekleyelim😍😍😍😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben hep solda hissederdim yumurtlamayi bu ay sagdan oldu şiddetli agri yapardı solda. bu ay oda fazla olmadi tutmamasini onada bağlıyorum bide daha erken tarihte hissediyodum 18 fazla geldi onumuzdeki ay belli olcak bakalım. dedigin gibi bizim döngü uzadı bu ay iletişimi koparmayalım bakalim bu ay nezaman yumurtlama olcak
Sen oldun mu bi beraber yumurtlama gördük dimi

Selam kizlar benimde bat 5 temmuz Rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini versin hic birimizin kucagini bos birakmasin saglikli evlatlar nasip etsin insallah bu duyguyu tadariz bizlerde :dua:

Olmadim canim ama negatifti dunde ağrım var olcam kesin testimde kalmadi yapmaktan ama benimki geliyorum der anlıyorum yani testinin som halini atsana çizgi varsa koyulaşmistir
Yok canım koyulaşma atayım ama yani negatif

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    14 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar durumlar ne alemde herkes bir kayboldu regl geçenler regl gelenlerler. Nerdesiniz kaybolmayın bir dahaki ayı da beraber takip edelim 🙈☺️

Canım hayırlı olsun bence sen hamilesin bize dua et🙏🏼 Ben hastalanmak üzereyim yapcak bişey yok
Canım ben de öyleyim testlerim negatif hamile değilim bence geç yumurtlamadan dolayı böyle olduğunu düşünüyorum karnım ağrıyor ne zaman ovulasyon oldu senin. Bat ne zamandı bir de ☺️

Kizlar illa belirti olurmuymus benim hic belirtim yok yumurtlamma gununde yakin baya hamilelik belirtisigibi belirtilerim vardi gecti simdi hic bisey hissetmiyrm 8 gun kaldi bata

Back
X