- 15 Aralık 2019
- 2.078
- 2.142
- 83
Cok sordum kusura bakmyn akıntı nasldi? Regl oncesi olmz miydi?Mesela her adetten once iki üç gun once sivilce cıkardı bı tane buyuk ve backlarm sızlardı onlar yoktu , bide güzelleşmiştim herkes dıyodu sana bi haller oldu dıyebide ne bilim içime dogdu ve aşırı akıntı ve bel agrısı simdi de aynı belirtiler var ama testte gormedm bakalm hepimz için hayrlısı yarın yıme testnyapcam yoksa ümidi kescem artk
Oluyodu ama bu baya fazla olmuştu ve dogum olana kadar da devam ettiCok sordum kusura bakmyn akıntı nasldi? Regl oncesi olmz miydi?
benimde çıkan silik cizgiler bugun yok tutunamadi gitti sanırım hayırlısı boyleymis kırmızılar gelir yarın tam günümdeEki Görüntüle 2655316 yok malasef
benimde çıkan silik cizgiler bugun yok tutunamadi gitti sanırım hayırlısı boyleymis kırmızılar gelir yarın tam günümde
[/QUOTE
Aynen hayırlısı canm
Tesekkur ederim cevaplarnz icin..hakknzda hayirlisi olsun insallah..en doğru zamnda saglikla olur insallah..⚘Oluyodu ama bu baya fazla olmuştu ve dogum olana kadar da devam etti
Kızlar peki bata kadar negatif battan epey sonra pozitif cikan var mi? hem adet olmadim hem negatif benim
[/QUOT
Benimde oyle hala bekliyrm bugun yıne test ysptm negatif takipteyim
kız sanki cizgi mi var ordaBata 2 gün kala artık bu saatten sonra bu pozitif olmazkaldık yine bir daha ki aylara
benimde freely marka 2 dakika icinde silik cikti ama c cizgisi bile cok acik renk oyuzden cikan cizgiyi fotoğraf tam algilamiyo delircemBata 2 gün kala artık bu saatten sonra bu pozitif olmazkaldık yine bir daha ki aylara
Yok kuzum ya gölgeden öyle çıkmıştırkız sanki cizgi mi var orda
Canım ben silik çizgi göremiyorum. Seninkin de de gözlerimiz görmek istiyor siye belki görüyoruzdurbenimde freely marka 2 dakika icinde silik cikti ama c cizgisi bile cok acik renk oyuzden cikan cizgiyi fotoğraf tam algilamiyo delircem
belkide canim emin gibiyim sadece cok açık renk çekemiyorum deli etti beni. yarin adet olmazsam bi delilik yapıp kan vercem valaCanım ben silik çizgi göremiyorum. Seninkin de de gözlerimiz görmek istiyor siye belki görüyoruzdur
Canim ben görüyorum ilk resimde adetine ne kadar varbenimde freely marka 2 dakika icinde silik cikti ama c cizgisi bile cok acik renk oyuzden cikan cizgiyi fotoğraf tam algilamiyo delircem
adete 1 gun kaldi canim 30 gunde bir oluyorum ama 18.gun yani gec yumurtlama gördüm ondan mi net çıkmıyor acaba daha 11. gun bugun yumurtlamadan sonraCanim ben görüyorum ilk resimde adetine ne kadar var
Ümitlendirmeyim ama benim kızımda tamda böyle hatta daha silikti 2. Çizgi dayanayıp doktora gittim acile ağrım var dedim yalan söyledim test yaptı agrın hamilelik sorunu olabilir yarın kadın doguma git dedi 3 hafta 2 günlük falandı hamiligim inş sende öylesindir canımbelkide canim emin gibiyim sadece cok açık renk çekemiyorum deli etti beni. yarin adet olmazsam bi delilik yapıp kan vercem vala
Sen ovulasyon yaptnmi bugun canım ben de silik cizgi gordüm hcg de sanki insallah hamilesindirYok kuzum ya gölgeden öyle çıkmıştırhayalet olsa ben görürdüm onu ışığa doğru. Çektim bir de buna bak burda hiç gözükmüyor
ay inşallah ya yarin baska markada alip yapcam onda cikmazsa test yaniltmistir dicez artık inşallh hepimiz pozitifi görürüzÜmitlendirmeyim ama benim kızımda tamda böyle hatta daha silikti 2. Çizgi dayanayıp doktora gittim acile ağrım var dedim yalan söyledim test yaptı agrın hamilelik sorunu olabilir yarın kadın doguma git dedi 3 hafta 2 günlük falandı hamiligim inş sende öylesindir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?