Gebeliğe Hazırlık Bu ayı degerlendirip gününü bekleyenler gelin beraber bekleyelim😍😍😍😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok sordum kusura bakmyn akıntı nasldi? Regl oncesi olmz miydi?

Kızlar peki bata kadar negatif battan epey sonra pozitif cikan var mi? hem adet olmadim hem negatif benim

Bata 2 gün kala artık bu saatten sonra bu pozitif olmaz kaldık yine bir daha ki aylara

Eklentiler

• 6CADAE97-7DC6-40E6-9FB0-DD23855A0E48.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 74
Bata 2 gün kala artık bu saatten sonra bu pozitif olmaz kaldık yine bir daha ki aylara
benimde freely marka 2 dakika icinde silik cikti ama c cizgisi bile cok acik renk oyuzden cikan cizgiyi fotoğraf tam algilamiyo delircem

Eklentiler

• IMG_20200628_104256.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_20200628_103522.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_20200628_103456.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 70
Canım ben silik çizgi göremiyorum. Seninkin de de gözlerimiz görmek istiyor siye belki görüyoruzdur
belkide canim emin gibiyim sadece cok açık renk çekemiyorum deli etti beni. yarin adet olmazsam bi delilik yapıp kan vercem vala

Eklentiler

• IMG_20200628_112930.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 65
belkide canim emin gibiyim sadece cok açık renk çekemiyorum deli etti beni. yarin adet olmazsam bi delilik yapıp kan vercem vala
Ümitlendirmeyim ama benim kızımda tamda böyle hatta daha silikti 2. Çizgi dayanayıp doktora gittim acile ağrım var dedim yalan söyledim test yaptı agrın hamilelik sorunu olabilir yarın kadın doguma git dedi 3 hafta 2 günlük falandı hamiligim inş sende öylesindir canım

ay inşallah ya yarin baska markada alip yapcam onda cikmazsa test yaniltmistir dicez artık inşallh hepimiz pozitifi görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…