Gebeliğe Hazırlık Bu ayı degerlendirip gününü bekleyenler gelin beraber bekleyelim😍😍😍😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
git bence canim belki değerin yüksektir çok beklemeden görürsün

Teşekkür ederim canım bende alıcam ve başlayacağım. Umarım herşey yolunda gider. Herkesin gönlüne göre versin

Kızlar ya benim sağ kasığım baya şişti bugün. Anlamadım neden? Söyle kısaca özet geçeyim. Bat tarihim 25 yada 26 haziran. 12 gün önce yumurtlamam oldu değerlendirdik. 1 haftadır uyku halim çoğaldı. Bir ara da hafif iğne batması oldu Rahime. En son da dün kahve kırmızı tarzı leke geldi çamaşırıma. Bugünde birden kasığım ağrıdı Lavobada baktım baya sağ kısım şiş acaba neden bilgisi olan var mı? Neden böyle oldu anlamadım?

hamilelik olabilir testte de çıkabilir aslında artik yaptiniz mi hic gebelik testi

Sonucunuz noldu cok merak ettm

Canım adetlerim duzenli ise ovulasyon testi ne gerek yolk bence adet tarihinden 14 gun geri gel o gun senin yumurtlama günüdür o gunu ve sonraki ıkı gun cok onemli
İnsallah cok bekletmez bebişin

Kızlar bugün ovulasyondan sonraki 8. Günüm dün çok silikti hatta gölge gibiydi ovulasyon testinde bugün böyle çıktı. Acaba yine mi yumurtluyorum. Bata 5 gün var yada gebelik olabilir mi acaba

Eklentiler

• image.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
Kızlar çok midem bulanıyor 29 haziran bat. Test yapmaya çekiniyorum. Yumurtlamadan beri kasık ağrım var. Bu kadar belirtiye yanilmaktan korkuyorum sıcaktan da bulanıyor olabilir midem

Kızlar çok midem bulanıyor 29 haziran bat. Test yapmaya çekiniyorum. Yumurtlamadan beri kasık ağrım var. Bu kadar belirtiye yanilmaktan korkuyorum sıcaktan da bulanıyor olabilir midem
Canım benim de bat 29 benimde karın ve bel ağrılarım geçmek bilmedi ama midemde göğüslerimde hiç bir değişiklik yok ben de heyecanla bekliyorum bakalım Ovulasyon testin varsa yap bence

Bugun pik oldu ama eşim akşam görevde olduğu için değerlendiremiyoruz

Eklentiler

• IMG_20200624_190601.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 36
Canım adetlerim duzenli ise ovulasyon testi ne gerek yolk bence adet tarihinden 14 gun geri gel o gun senin yumurtlama günüdür o gunu ve sonraki ıkı gun cok onemli
İnsallah cok bekletmez bebişin
İnşallah canım hepimizin bebişleri gelsin sağlıcakla çok bekletmeden. Gözlerimiz yollarda. Ah bi gelseler dünyalar bizim olacak

Canım benim de bat 29 benimde karın ve bel ağrılarım geçmek bilmedi ama midemde göğüslerimde hiç bir değişiklik yok ben de heyecanla bekliyorum bakalım ☺ Ovulasyon testin varsa yap bence
Benim göğüs hassasiyeti hep oluyor zaten ama bu mide bulantısı ilk defa ama sıcağa yoruyorum ben canım. Ovulasyon testi var ama bugün zamanı geçti artik. Yarın ilk idrarla gebelik yapayım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…