git bence canim belki değerin yüksektir çok beklemeden görürsünEvet kullanıyorum canım neyse bu hafta gideyim ozamanilk çocuğum da sürekli gitmstm burdada okuyorum kese göründü görünmedi kalp atışı derken bazı dr gereksiz strese sokuyor o yüzden gitsem mi diye arada kaldım
Teşekkür ederim canım bende alıcam ve başlayacağım. Umarım herşey yolunda gider. Herkesin gönlüne göre versinbizde bekliyoruz adeti pek umut yok ama bakalim. ben gittigidiyrdan aldim canim 40 tane. adet bitince başla belki erken yumurtlama olur . sabah ilk idrarla yapma 2 saat sıvı almadan her gun ayni saatte yap t çizgisi c den koyu olursa pik oluyor ertesi gun çatlama olursa cizgi silik çıkıyor bu 3 gunu degerlendir ben böyle yaptim
Inşallah canimgit bence canim belki değerin yüksektir çok beklemeden görürsün
hamilelik olabilir testte de çıkabilir aslında artik yaptiniz mi hic gebelik testiKızlar ya benim sağ kasığım baya şişti bugün. Anlamadım neden? Söyle kısaca özet geçeyim. Bat tarihim 25 yada 26 haziran. 12 gün önce yumurtlamam oldu değerlendirdik. 1 haftadır uyku halim çoğaldı. Bir ara da hafif iğne batması oldu Rahime. En son da dün kahve kırmızı tarzı leke geldi çamaşırıma. Bugünde birden kasığım ağrıdı Lavobada baktım baya sağ kısım şiş acaba neden bilgisi olan var mı? Neden böyle oldu anlamadım?
Sonucunuz noldu cok merak ettmCanım ben evleneli 3 yıl bitiyor 3 yıldır istedik olmadı . İnsulin direncim vardı benim 30 kilo verdim biraz düzene girdi eşim de de varikosel ameliyatı oldu 9 ay önce . Bu ay ikinci defa yaptım ovulasyon testi ilk defa bu kadar net yakaladım yumurtlama gününü bu bile heyecanlandırdı beni. Belirtim ise 3 yıldır hiç olmayan bisey oluyor göğüs uçlarım çok acıyor . Dokunamıyorum bile . Sanki şiş gibi göğüslerim. Bide şişkinlik var . Sanki verdiğim 30 kiloyu tekrar almış gibi hissediyorum bunlar belirti mi bilmiyorum tabi
hamilelik olabilir testte de çıkabilir aslında artik yaptiniz mi hic gebelik testi
Canım adetlerim duzenli ise ovulasyon testi ne gerek yolk bence adet tarihinden 14 gun geri gel o gun senin yumurtlama günüdür o gunu ve sonraki ıkı gun cok onemliBen adet oldumbat 26 sıyken bugün olması şaşırttı beni. Herzamanki gibide çok ağrım var Temmuza kaldık bizde yani. Olsun Alllah sağlıkla versinde zamanı mühim değil. Kızlaaar şu ovulasyondan anlayanlar bana yardım etsin Nolur. Son 3 aylık periyot tarihlerim şöyle;
8 Mayıs
2 Haziran
24 Haziran ( korunmasız ilk ay olduğu için böyle erken geldi diye düşüyorum kötü bişey düşünmek istemiyorum.
Hangi tarih aralıklarını değerlendirmem lazım Temmuz da
Birde şu ovülasyon testleri nasıl kullanılıyor kaç tane almak lazım bir aydınlatın beni noluuur
Lütfen yardımmmm
Canım benim de bat 29 benimde karın ve bel ağrılarım geçmek bilmedi ama midemde göğüslerimde hiç bir değişiklik yok ben de heyecanla bekliyorum bakalımKızlar çok midem bulanıyor 29 haziran bat. Test yapmaya çekiniyorum. Yumurtlamadan beri kasık ağrım var. Bu kadar belirtiye yanilmaktan korkuyorum sıcaktan da bulanıyor olabilir midem
İnşallah canım hepimizin bebişleri gelsin sağlıcakla çok bekletmeden. Gözlerimiz yollarda. Ah bi gelseler dünyalar bizim olacakCanım adetlerim duzenli ise ovulasyon testi ne gerek yolk bence adet tarihinden 14 gun geri gel o gun senin yumurtlama günüdür o gunu ve sonraki ıkı gun cok onemli
İnsallah cok bekletmez bebişin
Benim göğüs hassasiyeti hep oluyor zaten ama bu mide bulantısı ilk defa ama sıcağa yoruyorum ben canım. Ovulasyon testi var ama bugün zamanı geçti artik. Yarın ilk idrarla gebelik yapayım diyorumCanım benim de bat 29 benimde karın ve bel ağrılarım geçmek bilmedi ama midemde göğüslerimde hiç bir değişiklik yok ben de heyecanla bekliyorum bakalım ☺ Ovulasyon testin varsa yap bence
benimde ovulasyon boyle inşallah hayirli haberler veririz birbirimizeKızlar bugün ovulasyondan sonraki 8. Günüm dün çok silikti hatta gölge gibiydi ovulasyon testinde bugün böyle çıktı. Acaba yine mi yumurtluyorum. Bata 5 gün var yada gebelik olabilir mi acaba
olabilir vallaKızlar bugün ovulasyondan sonraki 8. Günüm dün çok silikti hatta gölge gibiydi ovulasyon testinde bugün böyle çıktı. Acaba yine mi yumurtluyorum. Bata 5 gün var yada gebelik olabilir mi acaba
İnşllahhhhbenimde ovulasyon boyle inşallah hayirli haberler veririz birbirimize
Yarın belli olur eğer ikinci yumurtlama ise yarın silikleşmeye başlarOlab
olabilir valla
Adet oldum canımSonucunuz noldu cok merak ettm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?