30 gunde bir adet oluyorum 18. gun yumurtlama gordum 2-3 gunu degerlendirmistik pik oluncada oldu bitek silikleşince olmadi afedersin yorumustukSiz takip ettiniz mi sizinki ne zmndi
ozaman senin yumurtlama daha erken oldu bizden once alırsın güzel haberi inşallah benim yumurtlamadan daha 4 gun gectiSiz takip ettiniz mi sizinki ne zmndi
Ayy hepimiz guzel haberler aliriz inslhozaman senin yumurtlama daha erken oldu bizden once alırsın güzel haberi inşallah benim yumurtlamadan daha 4 gun gecti
Bakalım kısmet allah inslh yüzümüzü güldüruŕ haberlerini aliriz30 gunde bir adet oluyorum 18. gun yumurtlama gordum 2-3 gunu degerlendirmistik pik oluncada oldu bitek silikleşince olmadi afedersin yorumustuktutarmi bilmiyorum bakalim bat 29 haziran bende çok halsizim ama daha cok erken
Nasıl gidiyor ya burda hergün yazalım günler geçmiyor yoksa benim biraz iş yaptım mı sağ tarafımda batmalarım devam ediyor ovulasyon yapıyorum arada ama koyulaşma yok adete yakın tarihlerde koyu iki çizgi çıkarsa hamile oluyormuşsunozaman senin yumurtlama daha erken oldu bizden once alırsın güzel haberi inşallah benim yumurtlamadan daha 4 gun gecti
Nasıl gidiyor ya burda hergün yazalım günler geçmiyor yoksa benim biraz iş yaptım mı sağ tarafımda batmalarım devam ediyor ovulasyon yapıyorum arada ama koyulaşma yok adete yakın tarihlerde koyu iki çizgi çıkarsa hamile oluyormuşsuno ümitle ama karın ağrım devam ediyor ve başla hiç bir belirti yok göğüslerde şişme falan yok. Midem de bir değişiklik yok sadece karın ağrım var galiba ben üşüttüm
Bende zor sabrediyorum adet günümün gelmesi için. 25-26 Haziran benimde bat ım. Rabbim gönlüne göre versin ama acele etme nolur. Hayırlısı ne zamansa o zaman olacak. En kötü düşman stres. Yapma kuzum bekle. Bizim ilk denememiz bu ay. Ve ben resmen o heyecanla ilk korunmasız ilişkimizden 3-4 gün sonra test yaptım. Tabiki negatif. Aslında Biliyoruz neyi ne zaman yapmamız gerektiğini ama işte bi umut. O tatlı telaş bambaşka. Gel görki sonuç negatif olunca da büyük hüsran. Çok modum düştü. Çok düşündüm. Yaklaşık 3-5 gündür baş dönmem aşırı gazım göğüslerimde adet öncesi şişlikten çok farklı olarak iğne batmaları hissi alt karına ve kasıklara yine iğne batması hissi bunların yanında kahkaha atarken birden ağlama krizi ayrıca da 2-3 gün boyunca da su gibi akıntım oldu. Dün sabah erken gebelik testlerinden yaptım. Yine negatif. Yine bir moral bozukluğu bende! Yapmıcam diyorum ama belirti hissettikçe acaba diyorum işteSelam kızlar. Yeni katıldım aranıza. Ben 4. Yılımın içerisindeyim evliliğimde. Hep istedim bebek sahibi olmayı eşim daha yeni kabul etti. Yani zaten ben denemeye başlamadan önce yıllarca bekledim birde şimdi beklemem inşAllah Rabbim aratmasın kimseyi. Çok zor her gören bebek ne zaman diye sorar ama hiç düşünmez oluyor mu olmuyor mu? Hep eşimle tartıştık o istemiyor diye üzülüyordum. Çok sükür şimdi istiyor ama Rabbim nasip eder mi bilmiyorum. Lütfen bana da dua edin inşAllah ben tüm yorumları okudum ve tüm kullanıcılara dua ettim, ediyorum. Her yöntemi deneyebiliriz ama dua dan etkili bir şey yok. Benimde bat tarihim 25 haziran perşembe. Normalde çok düzenlidir reglim ama yaklaşık bir altı ay hep gecikti tarihlerim o dönem sıkıntı sitres çok yaşamıştım ondan da olabilir bilmiyorum. Şimdi son 2 3 aydır sanırım yine düzenli gelmeye başladı. Bende tarihime göre kendim hesapladım yumurtlama günümü. Zaten çok şiddetli bir ağrım da oldu o gün dedim sanırım evet yumurtlama oldu ertesi gün ve sonra ki günlerde denedik 2 3 gün boyunca ama sonra 4 gün bir şey yapmadık. (Aramız bozuktu falan). Acaba diyorum o günler denese miydik korkuyorum geç yumurtlama olduysa diye. 3 gün var tahmini reglime ama geç yumurtlama olduysa elbette reglde geç olacaktır. Şimdi zor sabrediyorum günüm geçsin test yapmak istiyorum. Elimde bir tane test var onu da neredeyse 1 yıldır saklıyorum. Eğer eşim çocuk isterse elimde bulunsun diye almıştım. Hemen kullanmakta istemiyorum. Dayanabilirsem bat tarihimden 1 hafta sonra denicem. Psikolojik mi bilmiyorum böyle arada iğne batması oluyor rahim de kasıklarım da falan hafif ağrı olabiliyor biraz fazla koku var genital bölgemde ve çok uyuyorum 1 haftadır. Geceleri asla uyuyamazdm bende uyku problemi var normalde yatarım yatağa 3 saat uyku tutmaz ama şimdi 10 da 11 de uyuyorum gündüzleri bir daha uyuyorum. Artık kendimi çok hazırladm ondan mi bilmiyorum? Bebek eşyaları bile almıştım geçen sene eşimin korunmasına rağmen o kadar çok istiyordum ki onlara bakıp mutlu olurdum evcilik oynardım resmen. Rabbim kimseyi bu duruma düşürmesin çok zor. Bu arada ben 28 yaşındayım eşim 36. Virüs ten önce Dr gitmiştim genel muayene gayet iyi bir sıkıntı yok demişti Dr. Ama benim trioid im de sıkıntı vardı önceden çok çalışıyordu atom tedavisi görmüştüm. Şimdi de çok az çalışıyormuş. Sonra bir daha gitmedim Dr umarım geçmiştir bebek oluşumu için bir engel teşkil etmez. Yeni üye oldum ilk yorumum. Çok konuştum. Hakkınızı helal edin..
Bende zor sabrediyorum adet günümün gelmesi için. 25-26 Haziran benimde bat ım. Rabbim gönlüne göre versin ama acele etme nolur. Hayırlısı ne zamansa o zaman olacak. En kötü düşman stres. Yapma kuzum bekle. Bizim ilk denememiz bu ay. Ve ben resmen o heyecanla ilk korunmasız ilişkimizden 3-4 gün sonra test yaptım. Tabiki negatif. Aslında Biliyoruz neyi ne zaman yapmamız gerektiğini ama işte bi umut. O tatlı telaş bambaşka. Gel görki sonuç negatif olunca da büyük hüsran. Çok modum düştü. Çok düşündüm. Yaklaşık 3-5 gündür baş dönmem aşırı gazım göğüslerimde adet öncesi şişlikten çok farklı olarak iğne batmaları hissi alt karına ve kasıklara yine iğne batması hissi bunların yanında kahkaha atarken birden ağlama krizi ayrıca da 2-3 gün boyunca da su gibi akıntım oldu. Dün sabah erken gebelik testlerinden yaptım. Yine negatif. Yine bir moral bozukluğu bende! Yapmıcam diyorum ama belirti hissettikçe acaba diyorum işteki bunlar benim psikolojik olarak yarattığım belirtiler olabileceği gibi korunmasız ilişkinin etkileri veya adet öncesi semptomlar da olabilir. Artık böyle düşünüyorum. Bir çok mesajı okudum bu platformda. Adet tarihinden 10 gün önce öğrenen de var o tarihten 15 gün sonra öğrenen de var. Ben anlam veremedim çok şey yazdım ama bende dediğim gibi adet tarihimi bekliyorum artık. En önemliside eşimi yıprattım daha ilk aydan. Ay oram ağrıyo burama bişey Batıyor acaba acaba acaba !! Yazık adama da. Rabbim herkesin kucağını sağlıcakla hayırlısıyla evlatlarda doldursunnnn
İnşallah inşallahhhh. Çoookk amiinn. Konu başlığıyla alakalı değil ama Bizde birde şöyle bir durum var yaşayan var mı bilmiyorum ama olay şu... kayınvalidem ve görümcem bu bebek olayında bize çok müdahil oluyorlar. Önce ev alın sonra yapın !Amin amin inşAllah. Dediklerinin hepsi doğru. Düşündükçe acaba acaba diyoruz ama onu demek bile inan ki çok güzel çünkü denemek bile benim için mucize tabi positifleri görmek de nasip olur inşAllah hepimizeRabbim hayırlı evlatlar nasip etsin ve kolaylıkla nasip olsun inşAllah hepimizeee. Aynı tarihleri bekliyoruz hadi inşAllah hayırlı haberler alalım birbirimize uğur getirelim inşAllah
İnşallah inşallahhhh. Çoookk amiinn. Konu başlığıyla alakalı değil ama Bizde birde şöyle bir durum var yaşayan var mı bilmiyorum ama olay şu... kayınvalidem ve görümcem bu bebek olayında bize çok müdahil oluyorlar. Önce ev alın sonra yapın !size ne kime ne ???? Ben 1 senelik evliyim. 28 yaşındayım. Eşim de bende istiyoruz. Kendi kararlarımı verebilirim sanırım he ! Hatta en son onların yanındayken kayınvalidem bana 20 tane prezervatif hediye etti güleyim mi ağlayayım mı bilemedim. Ay tövbe tövbe. Kusura bakmayın içimi döktüm
Slm kizlar araniza yeni katildim1 yildir deniyoruz
Bat 25 haziran
ovulasyon pik 11 hazirandi 3 gün degerlendirdik lakin gebelik testi negatif zaten belirtim de yoktu size başarılar :)
bat değil bebiş gelir1 oğlum var Allah nasip ederse 2 inciyi istiyoruz gecen ay basladik calismalara ama yumurtlama falan gecmisti sanirim bu ay yumurta takibi yaptim 30gunde bir adet oluyorum 18 inci gün yumurtladim biraz gec oldu bat 29 haziran ama bakalim
Bence 12. Gün ver canım o ağrıların sebebi inşallah bebiştir seni takip ediyorum sende cok istiyorsun biliyorum uzun zaman da oldu sanırım bekleyeliMerhaba . Ben bu ay çatlatma iğnesi vuruldum bugün 9.gunum üç gündür adet olcak gibi ağrım var ve yine üç gündür mide bulantısı hissim var . 10.cu gün kan versem acaba belli olur mu çok mu erken yoksa ? İğneye göre 5 günüm takvime göre 2 gün var adetime
Belirtilerin bebiş belirtilerine benziyor inşallah oyledir hosgeldin canım bu arada testin tarihi gecmiş olabilir Bi yıldır haberin olsunSelam kızlar. Yeni katıldım aranıza. Ben 4. Yılımın içerisindeyim evliliğimde. Hep istedim bebek sahibi olmayı eşim daha yeni kabul etti. Yani zaten ben denemeye başlamadan önce yıllarca bekledim birde şimdi beklemem inşAllah Rabbim aratmasın kimseyi. Çok zor her gören bebek ne zaman diye sorar ama hiç düşünmez oluyor mu olmuyor mu? Hep eşimle tartıştık o istemiyor diye üzülüyordum. Çok sükür şimdi istiyor ama Rabbim nasip eder mi bilmiyorum. Lütfen bana da dua edin inşAllah ben tüm yorumları okudum ve tüm kullanıcılara dua ettim, ediyorum. Her yöntemi deneyebiliriz ama dua dan etkili bir şey yok. Benimde bat tarihim 25 haziran perşembe. Normalde çok düzenlidir reglim ama yaklaşık bir altı ay hep gecikti tarihlerim o dönem sıkıntı sitres çok yaşamıştım ondan da olabilir bilmiyorum. Şimdi son 2 3 aydır sanırım yine düzenli gelmeye başladı. Bende tarihime göre kendim hesapladım yumurtlama günümü. Zaten çok şiddetli bir ağrım da oldu o gün dedim sanırım evet yumurtlama oldu ertesi gün ve sonra ki günlerde denedik 2 3 gün boyunca ama sonra 4 gün bir şey yapmadık. (Aramız bozuktu falan). Acaba diyorum o günler denese miydik korkuyorum geç yumurtlama olduysa diye. 3 gün var tahmini reglime ama geç yumurtlama olduysa elbette reglde geç olacaktır. Şimdi zor sabrediyorum günüm geçsin test yapmak istiyorum. Elimde bir tane test var onu da neredeyse 1 yıldır saklıyorum. Eğer eşim çocuk isterse elimde bulunsun diye almıştım. Hemen kullanmakta istemiyorum. Dayanabilirsem bat tarihimden 1 hafta sonra denicem. Psikolojik mi bilmiyorum böyle arada iğne batması oluyor rahim de kasıklarım da falan hafif ağrı olabiliyor biraz fazla koku var genital bölgemde ve çok uyuyorum 1 haftadır. Geceleri asla uyuyamazdm bende uyku problemi var normalde yatarım yatağa 3 saat uyku tutmaz ama şimdi 10 da 11 de uyuyorum gündüzleri bir daha uyuyorum. Artık kendimi çok hazırladm ondan mi bilmiyorum? Bebek eşyaları bile almıştım geçen sene eşimin korunmasına rağmen o kadar çok istiyordum ki onlara bakıp mutlu olurdum evcilik oynardım resmen. Rabbim kimseyi bu duruma düşürmesin çok zor. Bu arada ben 28 yaşındayım eşim 36. Virüs ten önce Dr gitmiştim genel muayene gayet iyi bir sıkıntı yok demişti Dr. Ama benim trioid im de sıkıntı vardı önceden çok çalışıyordu atom tedavisi görmüştüm. Şimdi de çok az çalışıyormuş. Sonra bir daha gitmedim Dr umarım geçmiştir bebek oluşumu için bir engel teşkil etmez. Yeni üye oldum ilk yorumum. Çok konuştum. Hakkınızı helal edin..
Belirtilerin bebiş belirtilerine benziyor inşallah oyledir hosgeldin canım bu arada testin tarihi gecmiş olabilir Bi yıldır haberin olsun
Ovulasyon testi mi yapiyorsunuz? Ben uygulamadan yumurtlamaya bakiyorum ama benim sistemim cok dakik degil yilda 1-2 kere 2 ayda bir adet oluyorum. Ama uygulamaya göre bakarsak benimki de size yakın 17 veya 18.gun yumurtlama. Bat da 27 haziran. Ama ovu testi yapmadigimdan bilmiyorum daha da gec olmus olabilir. Iliski de 15, 18, 19.gunler tutar mi sizceAy evettt inşllah güzel haber alırız ben normalde hiç bu kadar geç yumurtlamamıştım ilk defa benim bat normalde 29 hazziran ama geç yumurtladığım için 1 temmuza sarkar diye düşünüyorum yumrtlamadan sonra 14 gün sayıyoruz
9 ay oldu canım inşallahBence 12. Gün ver canım o ağrıların sebebi inşallah bebiştir seni takip ediyorum sende cok istiyorsun biliyorum uzun zaman da oldu sanırım bekleyeli
Amin inşallah canım benım amin9 ay oldu canım inşallahRabbim kim istiyorsa nasip etsin hayırlı sağlıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?