- 18 Ocak 2019
- 2.430
- 2.099
- 133
- 32
Ben de nisan ayında kimyasal geçirdim. Çizgiler çok silik hayalet gibiydi ve hemen belli olmuyordu bekledikten sonra çıkıyordu. Adet tarihinden 5 gün sonra zaten tutnamadı düştü 13 tü beta hcg kanda. Benim çok ağrım olmamıştı ama 10 gün adet oldum ben de 6 gün adet olurum normaldeEvet kuruma cizgisi de olabilir cunku normal vakittrn daha sonra cikti. Artik ne oldu bilmiyotum
Canım umutlandirmak istemem ama benim de yumurtlama 23.gün oldu ve o günden itibaren kasik agrim gecmedi 10 gün sonra ovu.testi yaptim pik olmak üzereydi gebelik testi yaptım 5 dk içinde silik cizgi çıktı başka hic bi belirtim yoktu sadece yumurtlamadan itibaren kasik agrim gecmedimerhaba kızlar ben bu ay ovulasyon testi ile takip ettim 1.5 yolluk evliyim 2 defa çatlatma iğnesi yaptırdım 2. Sinde kimyasal gebelik yaşadım onu. Haricinde gebelik olmadı hiç eşimde sperm sayı azlığı var. Normalde ovulasyon testi hep 13 14 . Günler pik olurdu bu ay 13 14 15 . Günler yaptığım ovulasyon testi bozuk çıktı. Ben yine değerlendirdim bu günleri Sonra geçmiştir diye yapmadım 18. Gün. Bir daha yaptım Pik olmuş o günü de değerlendirdim. Fakat 18. Günden sonra bir türlü sağ kasığımda ki hafif ağrı geçmedi yumurtlama ağrısı gibi ama pik yok tabi silikleşti. Yumurtlama ağrısı böyle uzun süren var mi bugün 21. Günüm adetin
İnşllah öyledir. Ayın 28 inde ozaman ovulasyon testi yapayımtekrar. Çok koyumuydu ikinci çizgi ovulasyon testinde 10 gün sonda baktığınız da ve gebelik testi silikmiydiCanım umutlandirmak istemem ama benim de yumurtlama 23.gün oldu ve o günden itibaren kasik agrim gecmedi 10 gün sonra ovu.testi yaptim pik olmak üzereydi gebelik testi yaptım 5 dk içinde silik cizgi çıktı başka hic bi belirtim yoktu sadece yumurtlamadan itibaren kasik agrim gecmedi
İlki 10.günİnşllah öyledir. Ayın 28 inde ozaman ovulasyon testi yapayımtekrar. Çok koyumuydu ikinci çizgi ovulasyon testinde 10 gün sonda baktığınız da ve gebelik testi silikmiydi
merhaba araniza yeni katiliyorum benimde 18.gun pik oldu bukadar gec mi yumurtlama oluyomus bende siye sasirmistim benimde 21.gunum bat nezaman sizin? beraber bekleyelim benimde sag kasigimda sızı oluyor yumurtlamadan beri ama aşırı şiddetli degil belirtiler gunler ayni gibimerhaba kızlar ben bu ay ovulasyon testi ile takip ettim 1.5 yolluk evliyim 2 defa çatlatma iğnesi yaptırdım 2. Sinde kimyasal gebelik yaşadım onu. Haricinde gebelik olmadı hiç eşimde sperm sayı azlığı var. Normalde ovulasyon testi hep 13 14 . Günler pik olurdu bu ay 13 14 15 . Günler yaptığım ovulasyon testi bozuk çıktı. Ben yine değerlendirdim bu günleri Sonra geçmiştir diye yapmadım 18. Gün. Bir daha yaptım Pik olmuş o günü de değerlendirdim. Fakat 18. Günden sonra bir türlü sağ kasığımda ki hafif ağrı geçmedi yumurtlama ağrısı gibi ama pik yok tabi silikleşti. Yumurtlama ağrısı böyle uzun süren var mi bugün 21. Günüm adetin
Mrb hosgeldinmerhaba araniza yeni katiliyorum benimde 18.gun pik oldu bukadar gec mi yumurtlama oluyomus bende siye sasirmistim benimde 21.gunum bat nezaman sizin? beraber bekleyelim benimde sag kasigimda sızı oluyor yumurtlamadan beri ama aşırı şiddetli degil belirtiler gunler ayni gibi
hosbuldum hersey gönlümüzce olsun inşallahMrb hosgeldin
hosbuldum hersey gönlümüzce olsun inşallah
[/QUOTamE]
Amin inşallah ne kadardır bekliyorsun
Bendeki 28 i bende buradayimmmKızlar bende geldimm 20 Haziran benimde
16.günde yumurtlama gördüm
Ovulasyon yapmaya devam ediyorum bende yumurtlamadan sonra azcık silikleşme oldu şimdilerde yine çok olmasa da koyu gidiyor ☺☺
Ayyyy bendekideee 281 oğlum var Allah nasip ederse 2 inciyi istiyoruz gecen ay basladik calismalara ama yumurtlama falan gecmisti sanirim bu ay yumurta takibi yaptim 30gunde bir adet oluyorum 18 inci gün yumurtladim biraz gec oldu bat 29 haziran ama bakalim
senin yumurtlama nezaman oldu canm yada takip ettin miAyyyy bendekideee 28
Yaaa heyecanlandım inşllah vardırİlki 10.gün
İkincisi 12.gün ovu.ve gebelik testi
Ay evettt inşllah güzel haber alırız ben normalde hiç bu kadar geç yumurtlamamıştım ilk defa benim bat normalde 29 hazziran ama geç yumurtladığım için 1 temmuza sarkar diye düşünüyorum yumrtlamadan sonra 14 gün sayıyoruzmerhaba araniza yeni katiliyorum benimde 18.gun pik oldu bukadar gec mi yumurtlama oluyomus bende siye sasirmistim benimde 21.gunum bat nezaman sizin? beraber bekleyelim benimde sag kasigimda sızı oluyor yumurtlamadan beri ama aşırı şiddetli degil belirtiler gunler ayni gibi
10. Günde iğne etkisi işe beta çıkabiliyor. Bence 14. Günü bekleyin çünkü iğnenin etkisi olabiliyorMerhaba . Ben bu ay çatlatma iğnesi vuruldum bugün 9.gunum üç gündür adet olcak gibi ağrım var ve yine üç gündür mide bulantısı hissim var . 10.cu gün kan versem acaba belli olur mu çok mu erken yoksa ? İğneye göre 5 günüm takvime göre 2 gün var adetime
Benimde 29 haziran yumurtlamalarda aynı bakalım bizi ne bekliyorAy evettt inşllah güzel haber alırız ben normalde hiç bu kadar geç yumurtlamamıştım ilk defa benim bat normalde 29 hazziran ama geç yumurtladığım için 1 temmuza sarkar diye düşünüyorum yumrtlamadan sonra 14 gün sayıyoruz
Ewet canim takip ettim ve doktor kontrolu ve tavsiyesi uzerine oldu denk olarak doktora gittim oda su an olgunlasmis bir yumurtan var bu 2 haftayi iyice degerlendir dedi bana folik asit verdi artik bilemiyorum 2 haftadir suren bel kasik karin agrilarm var bugun ozellikle kendimi cok halsiz ve asiri bel agrisi psikolojikmende beden olarakda adet olacak gibi hissediyorm artk tek care beklemeksenin yumurtlama nezaman oldu canm yada takip ettin mi
Siz takip ettiniz mi sizinki ne zmndiEwet canim takip ettim ve doktor kontrolu ve tavsiyesi uzerine oldu denk olarak doktora gittim oda su an olgunlasmis bir yumurtan var bu 2 haftayi iyice degerlendir dedi bana folik asit verdi artik bilemiyorum 2 haftadir suren bel kasik karin agrilarm var bugun ozellikle kendimi cok halsiz ve asiri bel agrisi psikolojikmende beden olarakda adet olacak gibi hissediyorm artk tek care beklemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?