Gebeliğe Hazırlık Bu ayı degerlendirip gününü bekleyenler gelin beraber bekleyelim😍😍😍😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay ben artık ne zaman yumurtladıgıma bakmıcam. o bıle strese sokuyor benı. iki güne bir değerlendircem. okadar. oyle sıkıldım kı. o testlerı yapmak bıle gerıyor :(

[
Ovulasyon testi mi yapiyorsunuz? Ben uygulamadan yumurtlamaya bakiyorum ama benim sistemim cok dakik degil yilda 1-2 kere 2 ayda bir adet oluyorum. Ama uygulamaya göre bakarsak benimki de size yakın 17 veya 18.gun yumurtlama. Bat da 27 haziran. Ama ovu testi yapmadigimdan bilmiyorum daha da gec olmus olabilir. Iliski de 15, 18, 19.gunler tutar mi sizce 😬 bu yumutlamayi degerlendirme olayini yeni yeni anliyorum spermler vucutta 3 gune kadar yasiyormus bunu ogrenince biraz rahatladim. Yumurtlamayi tutturmak zor gelmiyor mu size yaa
evet canım ovulasyon testi kullanıyorum. 28 günde bir adet olurum normalde pik hep 14. Güne denk gelirdi ilk defa bu ay. 18. Gün yumurtladım ovulasyon testi kullanırsan. Yumurta 24 36 saat içinde canlılığını yitirdiği için ayı boş geçirmemiş daha kaliteli geçirmiş oluyorsun eşimin doktoru bize kendi önerdi yumurta takibi yapın muhakkak diye çünkü eşimde. Sperm sayı düşüklüğü ve hareket problemi var

Kızlar dün akşam aşırı kulak uğuldamasıyla fena şekilde baş dönmesi yaşadım. Eşimle kan vermeye gittik beta hcg için. Sonuç negatif. Adetime 3 gün var. Bu sonuçtan emin olmalımıyım çünkü bu baş dönmeleri bebek sebebiyle değilse nörolojiye gitmeyi düşünüyorum oda büyük ihtimalle MR isteyecek. Yani eğer bebek varsa tehlikeli. Bir el atıverin :(

Eklentiler

• 2E0AF9F1-F770-4398-8333-54463A38D9AA.webp
    2E0AF9F1-F770-4398-8333-54463A38D9AA.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar dün akşam aşırı kulak uğuldamasıyla fena şekilde baş dönmesi yaşadım. Eşimle kan vermeye gittik beta hcg için. Sonuç negatif. Adetime 3 gün var. Bu sonuçtan emin olmalımıyım çünkü bu baş dönmeleri bebek sebebiyle değilse nörolojiye gitmeyi düşünüyorum oda büyük ihtimalle MR isteyecek. Yani eğer bebek varsa tehlikeli. Bir el atıverin :KK43:
Canım bu ay benım de basım döndü 3.4 gün kala hafif sekilde en son cok net döndü baya hissettim ve aynı gün adet oldum bazen olabiliyor ama sen yine de bi doktora görün için rahatlasın

Selam kızlar adetine bir hafta ve civarı kalan lar buyrun beraber bekleyelim zaman geçsin 🤗 ben yumurtlamayı gordum degerlendirdim ve heyecanlı bekleyişteyim bat 17 haziran 🙋‍♀️🙋‍♀️
Bende bu ay korunmayı bıraktm planlı degılım ama yınede merak ediyo insan düzenli olmuyrm adet ama normalde bat bugun olmadm hala baklm kısmet 😊 bide adetden 10 gun önce falan ilişki oldu olsa testte cıkar mı 🤔

Arkadaşlar size Bi sorum olacak. Merhabalar öncelikle. Bi kaç gündür kasigim da ve alt karnımda Bi gaz sıkışması gibi Bi ağrı sızı oluyor ve acayip gaz sorunu yaşıyorum. Tuvalete çıkmakta Bi sorunum yok by arada. Adetime 8 gün var 11 gün kala test yaptım negatif çıkmıştı. Sizce belirti olabilir mi Bi daha test yapsam mı acaba

Arkadaşlar size Bi sorum olacak. Merhabalar öncelikle. Bi kaç gündür kasigim da ve alt karnımda Bi gaz sıkışması gibi Bi ağrı sızı oluyor ve acayip gaz sorunu yaşıyorum. Tuvalete çıkmakta Bi sorunum yok by arada. Adetime 8 gün var 11 gün kala test yaptım negatif çıkmıştı. Sizce belirti olabilir mi Bi daha test yapsam mı acaba
Regl gününü bekleyin bnce..

Bende bu ay korunmayı bıraktm planlı degılım ama yınede merak ediyo insan düzenli olmuyrm adet ama normalde bat bugun olmadm hala baklm kısmet 😊 bide adetden 10 gun önce falan ilişki oldu olsa testte cıkar mı 🤔
12 gun kesin cıkar diyorlar ama ilişkiye göre bun sureyi hesaplamak yalnıs olur duzensizlik söz konusu ise
Cunku yumurtlama ne zaman oldugunu bilemediğimizden
Ama yumurtlamanın üzerinden 12 gun gecti use cıkar hatta 10.gün öğrenen ler bile var..
Bu döllenmeyle de alakalı Bi durum döllenme 6 ile 12 gun arası sürüyor erken döllenme de gecikme olmadan cıkıyor testte ama 12.gun yerleetiğini dusunur sek bebekyerlesme olduk tan sonra beta artmaya baslıyor bu da gebelik testin de cıkması için adet gecikmesine takabul ediyor ama kanda hemen cıkar

Regl gününü bekleyin bnce..
Merhaba daha cok erken 14 gun gecesi gerekiyor supheli ilişkiden bu da adet gunüne takabul eder
Cok erken yapıp moralinizi bozmayın en az ıkı uç gun kala cıkar o bile kesin değil en net sonuc adet gecikmesi dir

Merhaba daha cok erken 14 gun gecesi gerekiyor supheli ilişkiden bu da adet gunüne takabul eder
Cok erken yapıp moralinizi bozmayın en az ıkı uç gun kala cıkar o bile kesin değil en net sonuc adet gecikmesi dir
Adete 8 gün kala idrar testinden çıkmaz mi

Adete 8 gün kala idrar testinden çıkmaz mi
Malesef cıkmaz adet gunu ve gecikme olunca cıkar bta o zaman artmaya baslıyor ilk kanda sonra idrarda cıkıyor 4.gun kala kan ver bence yada adet gununı bekle oyle evde test. Yap bak o bile kesin değil en net sonuc adet gecikmesi olunca cıkıyor

Kk de 7/24 online im hep Bi şeyleri araştırıp okuyorum sanırım unutmam için Kk yi silmem gerekecek 😀
Ben bir kere girmedim kk ye
Sonra dısarıdan takip etmeye basladım🤦‍♀️ o bile kesin sonuc değil 🤣 burası insana cok sitres yaptırıyor arkadasım ben Burda cok sey ogrendim. Eşim hayret ediyor bana sen yakında merdiven altı dogum yaptırsın diyor 😄
Artık dokta gitmeden sorunumun ne oldugunu bile ogreniyor um Burda hahha

Burasi gercekten bu konuya itiyor insanı..o yuzden girmemek bu surecte cok daha iyi ama insan bi seklde kndini burda buluyor🙈
Kesinlikle evet. Instagrama giriyim diyorum sürekli bebek haberleri çıkıyor karşıma onları görünce aklıma direk Kk geliyor direk girip Bi şeyler okuyorum.

Ben bir kere girmedim kk ye
Sonra dısarıdan takip etmeye basladım🤦‍♀️ o bile kesin sonuc değil 🤣 burası insana cok sitres yaptırıyor arkadasım ben Burda cok sey ogrendim. Eşim hayret ediyor bana sen yakında merdiven altı dogum yaptırsın diyor 😄
Artık dokta gitmeden sorunumun ne oldugunu bile ogreniyor um Burda hahha
Hahaha 😂 😂 allah seni ama gerçekten öyle ya. Kafam sıkıştığı da aklıma bisey geldiğinde kendimi burda buluyorum sürekli. İyi ki varsınız valla 🌺🌺❤️❤️

Back
X