Gebeliğe Hazırlık Bu ayı degerlendirip gününü bekleyenler gelin beraber bekleyelim😍😍😍😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah kurtarsn hepimizi..en azndan bu süreçte..yine de uzak durmya calsn..guzel haberler almnz umidiyle..
Ezan vakti Rabbım buttuuunn Kk üyeleri ve bana olmak üzere bütün çocuk sahibi olmak isteyenlerin kucağını doldursun inşallah. Bu ay hepimiz müjdeli haberler alıp verelim inşallah çok amiiinnn

Ezan vakti Rabbım buttuuunn Kk üyeleri ve bana olmak üzere bütün çocuk sahibi olmak isteyenlerin kucağını doldursun inşallah. Bu ay hepimiz müjdeli haberler alıp verelim inşallah çok amiiinnn
İnsallah Rabbim isteyen herkezr hayırlısı la dogru vakitte versin kimsenin kucagını boş bırakmasın

Kızlar son olarak ben size bisey sormak istiyorum ya. Ve konuyu kapatcam sonra kasık şişkinliği bakınca anlaşılır mı. O kadar çok kendimi inceliyorum ki dün fark ettim sağ kasigim sola göre daha sis duruyor. Hemne bunun da altında gebeliği aradım durdum.

Yumurta varsa olabilir orda diye dusunuyorum ben gobekten falan anlamıyorum onu kasıklarım bile etli kız

Teşekkürler hastaneye gitmeye korkuyrm erken gebelik testi düşündm ama sancıda var gibi aset olcam sanırm en iyisi beklemk

Bende bu ay korunmayı bıraktm planlı degılım ama yınede merak ediyo insan düzenli olmuyrm adet ama normalde bat bugun olmadm hala baklm kısmet bide adetden 10 gun önce falan ilişki oldu olsa testte cıkar mı
Evet çıkar eğer ovulasyon 10 gün önce ise döllenme olmuşsa döllenmeden 10 gün sonra çıkıyor

Kızlar bide benim yumurtlamadan sonraki günlerde regl ağrısı gibi ağrım oldu
Şimdide ara ara ağrıyor karnım
Sizede oldu mu
Benimde yumurtlamama gecen hafta oldu ondan sonra karnimda agrilar varbeldede oldu ama karnim hala devam ediyor sizdedemi oyle oluyordu hamilelikdenmi sizce ben pek umut etmiyorum belkide yumurtalama falan olur yine düşünüyorum yada üşutmusum

İlk defa bu ay ben de aynı durumu yaşadım ama gebelikten mi bilmiyorum yumurtlama günüm batmalar olurdu ve geçerdi bu Ay yumurtlama günü bir başladı karnımda sürekli bir bası tam adet ağrısı gibi değil değişik bir baskı var ve benim inanılmaz ağrıyor ama ben gebelikten olduğunu düşünmüyorum kendiminki mi çünkü bir kimyasal geçirdim onda sadece adet haftası adet olmakmış gibi ağırlarım var dı o kadar galiba üşüttüm ama işte bir tarafım acaba belirti mi diye sorup duruyor

Aynen yaaa bende oyleyim hem umutlanmiyorum hemde bir umut ariyorum belirti ariyorum

Aynen yaaa bende oyleyim hem umutlanmiyorum hemde bir umut ariyorum belirti ariyorum
Beni umuda düşüren ağrının yumurtladığım tarafta devam etmesi ovulasyon pik olunca sağ tarafımdan batmalar başladı. Tamam dedim sağdan yumurtluyorum. O sağ tarafın ağrısı hiç mi geçmez adetin kaçıncı günü sizin ve bat kaç

Kafam cok karisik bata 10 kaldigini gosteriyor ama ben erken yumurtaladim galiba 10.gunde o zaman 8 falan kalmış bu hesaplamalar beni deli edicek

Kafam cok karisik bata 10 kaldigini gosteriyor ama ben erken yumurtaladim galiba 10.gunde o zaman 8 falan kalmış bu hesaplamalar beni deli edicek
Sen yine 10 gün var gibi hesapla en azından baktırdığında inşllah yüksek yüksek sonuçlar alırsın Bu arada ben ovulasyon testi yaptım. 22. Gün biraz koyuydu bugün 24. Günüm tamamen silinmiş atıyorum resimleri bugün ovulasyonun 6. Günü. Bir daha 4 gün sonra yeniden yapacağım ovulasyon testi

Eklentiler

• 209C4953-495E-4D2E-B80F-FEA6A3321A40.webp
    73,2 KB · Görüntüleme: 30
  • ADE34864-3239-4DDF-957E-206EEA006FC2.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 25
Evet bende 10 gun hesapliyorum bati ondan 2gun gecikirse yaparim test cabuk yapip üzülmek istemiyorum ovulasyon testiyle hamileliyi öğrenmek olurmu???

Evet bende 10 gun hesapliyorum bati ondan 2gun gecikirse yaparim test cabuk yapip üzülmek istemiyorum ♀ ovulasyon testiyle hamileliyi öğrenmek olurmu???
Çok fazla var öğrenen. Neden olmassın daha erke. Gösteriyor diyorlar bakalım belli koyulaşır da öğreniriz

Canım evet gebelik takvimini açtım ama daha çok küçüğüz inşallah ilerler sağlıkla

Amiin Allah razı olsun

Rabbim tez vakitte sizede nasip etsin canımm

Canım evet benimde yum zamnı adet ağrısı gibi ağrım olmuştu bide bel ağrıö çok oldı
Bide tam o günlerde bi kaç gün üst üste şiddetli baş ağrısı yaşamıştım

Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin canımö

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…