Gebeliğe Hazırlık Bu ayı degerlendirip gününü bekleyenler gelin beraber bekleyelim😍😍😍😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

aa ilk kez duydum. aslında kullananlar cok memnun

Hamişler ateşiniz kaç derece
Canım ateş takibi yapmadiysan hic yapabilirsin adet oldugunda sabah yataktan kalkmadan dijital bir dil alti ateş ölçer ile dilinin altindan ölç ve not al boyle yumurtlama gününü de bulabilirsin yumurtlama günü mesela benim 36.0 oluyo yumurta catladiktan sonra 36.7-36.8 oluyo adet gunune yaklaştıkça 36.6-36.5 diye düşüyor ve 36.4 olunca anliyorum ki adet olcam mesela benim bugünkü atesim 36.8 yarin bat günü olmasina rağmen

Tamamdır canım yarın baslarım adetim ya zaten regl gunu ölctüm 36 4 tü benimkide

Yani evet düşmesi gerekiyo tekrar ovu.yaptın mi bugün belkide tam pik olmamıştır daha
saat 1de yapıcam testi :)
gecen bır arkadas yazmıstı.
yok catladı yok pık yok ates olcme.
Valla bnde skıldım
bu ıse baslarken hıc boyle zor olacagını dusunmemıstım
Cuma vaktı Allah ısteyen herkese hayırlı saglıklı evlatlar versın ınsallaaah

Amin Rabbim isteyen herkese en hayırlı zamanda nasip etsin

benim merak ettiğim bir şey var. geçen ay da biz deniyorduk bebek için. Arada testler yapiyordum hafif silik cizgi gormustum. Sonra ben adet oldum hatta gece sancımdan kıvrandım. Adetim benim 8-9 gün sürer. Ben tam 8.gun adet bitiyor hatta gusul alirim felan diye beklerken. Adet akıntısı lekelenmeye dönüştü ve 12.güne kadar da devam etti. yani insan akıntıya bakınca anliyor dokusundan neye benzediğini. Lekelenme adetten farkli bir sekil ve renkteydi. Peçeteye daha çok geliyordu. Ben de acaba kimyasal gebelik yaşadım da düştü ve bu yüzden mi çok uzadı diye düşündüm??

Muhtemelen kimyasal olmus canim bende subatta kimyasal oldu ve sancim coktu adetken ve normalde 4 gün olurum o ay sanirim 6-7 gün oldu

Muhtemelen kimyasal olmus canim bende subatta kimyasal oldu ve sancim coktu adetken ve normalde 4 gün olurum o ay sanirim 6-7 gün oldu
Geçmiş olsun canım. 2. denememdi benim kimyasal olduysa bir hareketlenme var demekki. Ben zaten hemen hamile kalmayacagimi biliyordum. Genelde ilk denemelerde hemen olmaz hayal kırıklığı yaşama demişlerdi bana. Ama soğan kürüne rağmen olmazsa bir tık üzülecem

Hic üzülme bak ben şubatta kimyasal oldu martta soğan kürü denedim yine olmadi suan adetime 2 gün kala hamile olduğumu öğrendim ve bu ay çok kafaya takmadigim bi ay oldu kendinize başka bi uğraş bulun aklınızdan çıkarın olur illaki ve ovulasyon testi alin ayrıca her iliski den sonra yüzüstü yatip bi ayağınızı karniniza çekerek uyuyun ben bu ay ilk defa oyle yaptim ve tuttu inşallah en hayırlı zamanda nasip olur

Inşallah amin canım çok sağol

Cizgiler anında belirdiyse evet kımyasal gecirmişsin ama şöyle birşey var cızgıler sonradan cıktıysa genelde kuruma cizgisi ve adete yakın da olabiliyor benım hemen cıktı sonra cizgi dağıldı birkac ssat sonra kayboldu sonra adet oldum

Evet kuruma cizgisi de olabilir cunku normal vakittrn daha sonra cikti. Artik ne oldu bilmiyotum

Yeni goruyom ama yazmak istedin bende adet duzensizligi var son zamanlarda duzeldi bu ay corek otu bal tarcin kullandim adetime 12 gun var ve 3 4 gundur degisik hissediyom kasiklarima agri giriyo adet agrisi deil ama sanci gibi belim ara ara agri oluyo sureklj midem kaziniyo ilk defa yasiyom yaniyo gibi yemek yedigimde duzeliyo hamile kalma ihtimali var mi acaba

Adete 12 gun varsa yumurtlama dah yeni olmus bukadar erken belirti olcagını sanmıyorum ama yine de belli olmaz döllenme zaten 10 gün sürüyor uaklasık son hafta belli eder adete bir hafta kala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…