Gebeliğe Hazırlık Bu ayı degerlendirip gününü bekleyenler gelin beraber bekleyelim😍😍😍😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Normalde çatlamadan 14 gün sonra olması lazım sanki gecikme olmuş sende ya yarın tekrar bi test yap bakalım ben de merak ettim şimdi
Hiç çişimi ziyan etmiyorum 1 haftadır. Eşim ne kıymetli çişin var deyip duruyor.

5 dakika içinde çok uçuk bi şey gördüm ama muhtemelen değildir
Canım elinde ovu testi varsa bi yapsana nasil cikacak suya dikkat et 2-3 saat bisey icme tuvalete gitme bak benim boyle cikiyo 3 gün önce ovu.testi ikinci cizgi görünmüyordu nerdeyse

Eklentiler

• _20200617_145912.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 60
Canım elinde ovu testi varsa bi yapsana nasil cikacak suya dikkat et 2-3 saat bisey icme tuvalete gitme bak benim boyle cikiyo 3 gün önce ovu.testi ikinci cizgi görünmüyordu nerdeyse
Ovulasyon testi negatif canım yaptım biraz önce. Mart ayındaki testim böyle çıkmıştı ama adet olmuştum o ay. Çok garip değil mi

Eklentiler

• 20200331_114143.webp
    49,8 KB · Görüntüleme: 60
Ovulasyon testi negatif canım yaptım biraz önce. Mart ayındaki testim böyle çıkmıştı ama adet olmuştum o ay. Çok garip değil mi
Canım bazen boyle cikip adet olunca kimyasal gebelik oluyo bende şubatta boyle cikti hatta biraz daha silik kan verdim 8 cikti adetten 2 gün önce adet günü 12 cikti sonra tekrar 8 cikti ve adet oldum yani yumurta dölleniyo ama tutanamadan adetle atılıyor öyle durumlarda

O ay yoğun bi kanamam olmuştu. Kimyasal mı olmuş olabilir diyorsun yani. Hiç bilmiyorum canım ama çok şaşırmıştım bende

O ay yoğun bi kanamam olmuştu. Kimyasal mı olmuş olabilir diyorsun yani. Hiç bilmiyorum canım ama çok şaşırmıştım bende
Evet canım benimde her zamankinden yoğun Kaynanam olmustu kanamayla atıldı döllenen yumurta muhtemelen seninki de öyle olmus

Valla ben bu kadar kalın kuruma cizgisi görmedim bence Var
Dimi ya srn suya tutmus oldugu teste bak bide rengi daha belirgin olmuş insallah vardır gebelik
Bi de pembe pembe, grı falan da deil..
Evet canım benimde her zamankinden yoğun Kaynanam olmustu kanamayla atıldı döllenen yumurta muhtemelen seninki de öyle olmus
Kızlar yumurtlamam dan 12 gün sonra adet oldum yani az önce

Canım merhaba benimde adetim ayın 19 unda 10 unda ovu testi yapmaya başladım o yüzden kaçırdım mı bilmiyorum tarihimi ama değerlendirdim adetimde düzensiz bu arada ama geçen aya göre baz alırsak 19 unda olmam gerek son 3 gündür benimde böyle ovulasyon testlerim kasık ağrım var az akıntım umarım dediğin gibi olur benimde ondan böyle koyulmuştur yumurtlamazsam tabi

Kızlar yumurtlamam dan 12 gün sonra adet oldum yani az önce
Hadi ya demek ki o silik cizgilere inanmamak lazımmış.. Allah en hayırlı vakitte hamile kalmayı nasip etsin canım üzeyim deme kendini önümüzdeki aya bakıcaksın

Hadi ya demek ki o silik cizgilere inanmamak lazımmış.. Allah en hayırlı vakitte hamile kalmayı nasip etsin canım üzeyim deme kendini önümüzdeki aya bakıcaksın
Sulu bi pembe kanama oldu. Galiba benim vücudum çok tuhaf 12 gün sonra adet olan nadir duymuştum

Insan kendino hazrlıyor bide tahmin edebiliyorum yasadığın öfkeyi en iyisi beklemek baya net cift çızgi olunca hamileyim demek
Kesinlikle soyle ıdararı danlatır damlatmaz pik gıbı gorunen cızgıler den görsek, 40 takla atıyoz cızgı gorebılmek ıcın

Saglık olsun cnm, inşallah önümüzdeki ay mutlu haberın alırız, ben gecen aydan dersimi aldım adet günü gelmeden test yapmıcam, kuruma cızgısı uzuyor gercekten
Öyle canım hayırlısı olsun. Üzülmüyorum artık eskisi kadar. Eskiden daha çok üzülürdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…