- 11 Ocak 2020
- 722
- 574
- 53
Ya napayım kuzum herkes 10. 11. Günde öğrenmiş gebeliğini topikler de dün 11. Gündü çok aşırı silik bi çizgi çıktı ben bile zor gördüm dedim yok heralde. Bugün 12. Günü beklemek de zorYahu senin daha var ne bu acele hemen umutsuzluğa kapılıyouz böle erken yapıp bende yaptım aynı hatayı
Ama ben sana anlattım bazı bebekler 12 gün yerlesiyor bu durumda adrt gecikmesi olmadan cıkmaz ki benımde 10 gün kan negatifti meselaYa napayım kuzum herkes 10. 11. Günde öğrenmiş gebeliğini topikler de dün 11. Gündü çok aşırı silik bi çizgi çıktı ben bile zor gördüm dedim yok heralde. Bugün 12. Günü beklemek de zor
Evet canım Allah razı olsun anlattın gerçekten de. E sende durumlar nasıl peki.Ama ben sana anlattım bazı bebekler 12 gün yerlesiyor bu durumda adrt gecikmesi olmadan cıkmaz ki benımde 10 gün kan negatifti mesela
Ben bugun adet olmam lazım hiç olacak givi değilimEvet canım Allah razı olsun anlattın gerçekten de. E sende durumlar nasıl peki.
Cumaya az kaldı zaten canım. Bugün ve yarın adet olmazsan cuma sabahtan test yaparsın dediğin gibi. İnşallah vardır ve çıkar. Belirtin var mı diye hiç sormuyorum çünkü belirtilere artık güvenmiyorum benBen bugun adet olmam lazım hiç olacak givi değilim
Normalde hep gece olurum ben belki bugece olurum olmazsam kendime söz verdim cumaya kadar beklicem aslında haftasonu diyorum ama bu seferde kan için pazartesi yi beklemek zor olur bana cuma test yapcam varsa hemen hastaneye giderim
Yaaa keşkeInşallah hic gerek kalmaz sen taşinmayla uğrasırken kendiliginden olur Allah büyük
Yok canm o deil, baskentte hulusi hoca dıyolarBahsettiğiniz doktor göğsen bey mi?
Evde Bi tane daha gebelik testi var sabahki ilk idrarla yapmak istiyorum ama bu jafta eşim gece vardiyesinde olduğu içni annemler de kalıyorum haliyle test yapma gibi Bi imkanım da olmuyo pazar sabahı yapayım diyorum ama o zamana kadar da sabırsızlanıyorum. İlk idrar olmasa da bişi varsa çıkması gerekmez miCanım bencede kan vermelisin benimde senin gibi 2 gün kaldı adetime ama ovu testlerim seninki gibi çıkıyor silikti bugün ki koyulmuş valla bende bi umutlanıyorum tekrar yumurtlama değilse 2 gün sonra test yapıcam sende kan ver bence
Valla canım benım tek belirtim yumurtlamadan sonra gogus uclarım sızlıyordu pazar ve pazartesiden beri de Heryeri acıyor resmen tasıyamıyorum nornalde olurmuydu dersen Bi ara oluyor du ama ucları falan değil Heryeri acırdı ama bu denli değildi bide bu acıma olduk tna sonra hemen gecerdi ıkı uc gun surer bide 10 gün sonra falan adet olurdum sancılanurdım falanCumaya az kaldı zaten canım. Bugün ve yarın adet olmazsan cuma sabahtan test yaparsın dediğin gibi. İnşallah vardır ve çıkar. Belirtin var mı diye hiç sormuyorum çünkü belirtilere artık güvenmiyorum ben
Çıkar tabi ki canım ama değerin daha düşük ise sabah ilk idrarla daha iyi belli olur o yüzden yine sabah yapmanda fayda varEvde Bi tane daha gebelik testi var sabahki ilk idrarla yapmak istiyorum ama bu jafta eşim gece vardiyesinde olduğu içni annemler de kalıyorum haliyle test yapma gibi Bi imkanım da olmuyo pazar sabahı yapayım diyorum ama o zamana kadar da sabırsızlanıyorum. İlk idrar olmasa da bişi varsa çıkması gerekmez mi
Canım yumurtlama üzerinden 18 gün geçmiş 2 saat sıvı almadan sıkışık bi şekilde yapsan testi yine çıkar bence. Hadi bakalım inşallah vardırEvde Bi tane daha gebelik testi var sabahki ilk idrarla yapmak istiyorum ama bu jafta eşim gece vardiyesinde olduğu içni annemler de kalıyorum haliyle test yapma gibi Bi imkanım da olmuyo pazar sabahı yapayım diyorum ama o zamana kadar da sabırsızlanıyorum. İlk idrar olmasa da bişi varsa çıkması gerekmez mi
Sanırım hamile kalanların yüzde 90 'ını na yakın kısmi göğüs ağrısından anlıyorlar. Büyük bi belirti olabilir gerçekten deValla canım benım tek belirtim yumurtlamadan sonra gogus uclarım sızlıyordu pazar ve pazartesiden beri de Heryeri acıyor resmen tasıyamıyorum nornalde olurmuydu dersen Bi ara oluyor du ama ucları falan değil Heryeri acırdı ama bu denli değildi bide bu acıma olduk tna sonra hemen gecerdi ıkı uc gun surer bide 10 gün sonra falan adet olurdum sancılanurdım falan
Ama ne zaman kurtaj oldum ondan sonra bitti benım pms
Heralde tekrar basladı
Çıkar tabi ki canım ama değerin daha düşük ise sabah ilk idrarla daha iyi belli olur o yüzden yine sabah yapmanda fayda var
Amiiinn inşallah canım benimAkşam işten gelince 2 saat bişi içmiyim de öyle deniyim bakim olmadı kan veririm inşallah vardır
15Yumurta çatladık dan kaç gün sonra yaptırdın canım testi
Zaten sabah okadar çok ağladım ki regl oldum. Önce ağlasaymışım keşke.
Sanırım herşeyin zamanı var canım ağlama lütfen. Her ay yeni umutlar yeni heyecanlar demek. İnan zor biliyorum bende 4 yıldır her ay hüsran a uğruyorum ama kalkıyorum kendime geliyorum. Muhtemelen bu ayda olmadı benimde ama napalim. En iyi Rabbim biliyor sonuçta herşeyi.Zaten sabah okadar çok ağladım ki regl oldum. Önce ağlasaymışım keşke.Ümitlenmemiş olurdum. Normalden 5 gün gecikti.
Benim 2 yıl bitti 28 yaş da bitti. Uzun süre sürdürmem üzüntümü ama anlık kahrolabiliyorum. İkizler burcundan heraldeSanırım herşeyin zamanı var canım ağlama lütfen. Her ay yeni umutlar yeni heyecanlar demek. İnan zor biliyorum bende 4 yıldır her ay hüsran a uğruyorum ama kalkıyorum kendime geliyorum. Muhtemelen bu ayda olmadı benimde ama napalim. En iyi Rabbim biliyor sonuçta herşeyi.
Belirti hamile olmasan da olabiliyor. Bkz.:benkızlar hamilelik belirtileri ortalama ne zaman başlıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?