• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bu ayı degerlendirip gününü bekleyenler gelin beraber bekleyelim😍😍😍😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim 2 yıl bitti 28 yaş da bitti. Uzun süre sürdürmem üzüntümü ama anlık kahrolabiliyorum. İkizler burcundan heralde :KK48:
Senin için ise 4 yıl gerçekten çok. Allah gönlüne kalbine isteğine göre en güzelini nasip etsin.
Amin canım. Hepimizin gönlünden geçen gerçek olsun inşallah. Yaa ben bide balık burcuyum düşün gali 😁

Belirti hamile olmasan da olabiliyor. Bkz.:ben :halay:
O yüzden belirti arama. Sakin ol. Normal hayatına devam et. Gün gelsin geçsin bir bakmışsın regl geçmiş. AA test yapayım de çift çizgiyi gör inşallah :dua:
inşallah canım. şubat ayında kimyasal geçirdim o zaman belirtiler çok barizdi regle 10 gün kala göğüs ağrım 12 gün kala kasık batmalarım başlamıştı kendimi ister istemez hep onunla kıyaslıyorum :110:

inşallah canım. şubat ayında kimyasal geçirdim o zaman belirtiler çok barizdi regle 10 gün kala göğüs ağrım 12 gün kala kasık batmalarım başlamıştı kendimi ister istemez hep onunla kıyaslıyorum :110:
Benim de göğüs uçlarım çok ağrıdı bu ay kasık ağrısı, batması, kramplar, mide bulanması, akıntılar... Ve ardından şu şarkı... Ellerim bomboş, yüreğimde bir sızı. Ama senin olmasın. O yüzden strese girme. Belirti arama bence. Ben artık öyle yapacağım.

İşte daha onceden d3 oldugu için ihtimal veremiyorum bide bu kan testi benım umudumu bitirdi

İşte daha onceden d3 oldugu için ihtimal veremiyorum bide bu kan testi benım umudumu bitirdi
Canım dün gece yapmıştım sabah böyleydi. Kuruma çizgisine benziyor dimi

Eklentiler

• 20200617_120505.webp
    20200617_120505.webp
    41 KB · Görüntüleme: 81
Suya tut canım çizgi giderse kurumadır gitmezse gebelik diyorlar kk forumda denk gelmişim
Yok cnm yaa geceb ay iki testim de cızgı cıktı sonradan defalarca yıkadım, cızgı koyulastı hatta, 3 gün sonra regl oldum.. Bebetime gebelik testiydi, hayatta almam

Yok cnm yaa geceb ay iki testim de cızgı cıktı sonradan defalarca yıkadım, cızgı koyulastı hatta, 3 gün sonra regl oldum.. Bebetime gebelik testiydi, hayatta almam
Yaa o da efsane çıktı o zaman 🤔 gervi bebetime hayali cizgi cikariyomus cok sikayet var okudum

Canım dün gece yapmıştım sabah böyleydi. Kuruma çizgisine benziyor dimi
5 dk içinde bir şey çıkmadıysa çöpe at testi diğer türlü çok kafa karışıklığı oluyor varsa zaten hayalet çizgi de olsa 5 dk içinde çıkıyor zaten testlerin prospektüsünde de yazıyor 5 dk dışında oluşan durumları dikkate almayın diye

5 dk içinde bir şey çıkmadıysa çöpe at testi diğer türlü çok kafa karışıklığı oluyor varsa zaten hayalet çizgi de olsa 5 dk içinde çıkıyor zaten testlerin prospektüsünde de yazıyor 5 dk dışında oluşan durumları dikkate almayın diye
5 dakika içinde çok uçuk bi şey gördüm ama muhtemelen değildir

Regl çok düzenli değil di canım bi kaç gün gecikme yada erken oluyordu. Ama testler böyle idi
En erken 18 19 unda regli olablirsn o zaman yani testleri regliden önce yapıyosun yanıltıcı olur 19 unda tekrarla testini insallah gebelik vardır 🤲🏻

Back
X