- 11 Ocak 2020
- 722
- 574
- 53
Amin canım. Hepimizin gönlünden geçen gerçek olsun inşallah. Yaa ben bide balık burcuyum düşün galiBenim 2 yıl bitti 28 yaş da bitti. Uzun süre sürdürmem üzüntümü ama anlık kahrolabiliyorum. İkizler burcundan heralde
Senin için ise 4 yıl gerçekten çok. Allah gönlüne kalbine isteğine göre en güzelini nasip etsin.
inşallah canım. şubat ayında kimyasal geçirdim o zaman belirtiler çok barizdi regle 10 gün kala göğüs ağrım 12 gün kala kasık batmalarım başlamıştı kendimi ister istemez hep onunla kıyaslıyorumBelirti hamile olmasan da olabiliyor. Bkz.:ben
O yüzden belirti arama. Sakin ol. Normal hayatına devam et. Gün gelsin geçsin bir bakmışsın regl geçmiş. AA test yapayım de çift çizgiyi gör inşallah
Benim de göğüs uçlarım çok ağrıdı bu ay kasık ağrısı, batması, kramplar, mide bulanması, akıntılar... Ve ardından şu şarkı... Ellerim bomboş, yüreğimde bir sızı. Ama senin olmasın. O yüzden strese girme. Belirti arama bence. Ben artık öyle yapacağım.inşallah canım. şubat ayında kimyasal geçirdim o zaman belirtiler çok barizdi regle 10 gün kala göğüs ağrım 12 gün kala kasık batmalarım başlamıştı kendimi ister istemez hep onunla kıyaslıyorum
ay keske okadar kolay olsa.Belirti hamile olmasan da olabiliyor. Bkz.:ben
O yüzden belirti arama. Sakin ol. Normal hayatına devam et. Gün gelsin geçsin bir bakmışsın regl geçmiş. AA test yapayım de çift çizgiyi gör inşallah
Canım dün gece yapmıştım sabah böyleydi. Kuruma çizgisine benziyor dimiİşte daha onceden d3 oldugu için ihtimal veremiyorum bide bu kan testi benım umudumu bitirdi
Suya tut canım çizgi giderse kurumadır gitmezse gebelik diyorlar kk forumda denk gelmişimCanım dün gece yapmıştım sabah böyleydi. Kuruma çizgisine benziyor dimi
Böyle oldu canımSuya tut canım çizgi giderse kurumadır gitmezse gebelik diyorlar kk forumda denk gelmişim
Yok cnm yaa geceb ay iki testim de cızgı cıktı sonradan defalarca yıkadım, cızgı koyulastı hatta, 3 gün sonra regl oldum.. Bebetime gebelik testiydi, hayatta almamSuya tut canım çizgi giderse kurumadır gitmezse gebelik diyorlar kk forumda denk gelmişim
Yaa o da efsane çıktı o zamanYok cnm yaa geceb ay iki testim de cızgı cıktı sonradan defalarca yıkadım, cızgı koyulastı hatta, 3 gün sonra regl oldum.. Bebetime gebelik testiydi, hayatta almam
Daha belirgin olmus aslinda amaBöyle oldu canım
5 dk içinde bir şey çıkmadıysa çöpe at testi diğer türlü çok kafa karışıklığı oluyor varsa zaten hayalet çizgi de olsa 5 dk içinde çıkıyor zaten testlerin prospektüsünde de yazıyor 5 dk dışında oluşan durumları dikkate almayın diyeCanım dün gece yapmıştım sabah böyleydi. Kuruma çizgisine benziyor dimi
5 dakika içinde çok uçuk bi şey gördüm ama muhtemelen değildir5 dk içinde bir şey çıkmadıysa çöpe at testi diğer türlü çok kafa karışıklığı oluyor varsa zaten hayalet çizgi de olsa 5 dk içinde çıkıyor zaten testlerin prospektüsünde de yazıyor 5 dk dışında oluşan durumları dikkate almayın diye
Canım 1 2 güne tekrarla testi bununla kafanı karıştırma daha fazla ya da erken gebelik testi al varsa kesin çıkar zaten5 dakika içinde çok uçuk bi şey gördüm ama muhtemelen değildir
Regli tarihin ne zaman canım5 dakika içinde çok uçuk bi şey gördüm ama muhtemelen değildir
Tamam canım. 2 tane daha var testim.Canım 1 2 güne tekrarla testi bununla kafanı karıştırma daha fazla ya da erken gebelik testi al varsa kesin çıkar zaten
Regl çok düzenli değil di canım bi kaç gün gecikme yada erken oluyordu. Ama testler böyle idiRegli tarihin ne zaman canım
En erken 18 19 unda regli olablirsn o zaman yani testleri regliden önce yapıyosun yanıltıcı olur 19 unda tekrarla testini insallah gebelik vardırRegl çok düzenli değil di canım bi kaç gün gecikme yada erken oluyordu. Ama testler böyle idi
Yarın sabah tekrar test yapayım varsa artık çıkar zaten. İnşallah canım SağolasınEn erken 18 19 unda regli olablirsn o zaman yani testleri regliden önce yapıyosun yanıltıcı olur 19 unda tekrarla testini insallah gebelik vardır
Normalde çatlamadan 14 gün sonra olması lazım sanki gecikme olmuş sende ya yarın tekrar bi test yap bakalım ben de merak ettim şimdiRegl çok düzenli değil di canım bi kaç gün gecikme yada erken oluyordu. Ama testler böyle idi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?