Gebeliğe Hazırlık Bu ayı degerlendirip gününü bekleyenler gelin beraber bekleyelim😍😍😍😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bende adet oldum ama cok tuhaf sulu pembe kan ve içimde tüğ gibi incelikte Kırmızılar var kucuk kucuk daha onc basına gelen varmı

Kızlar bende adet oldum ama cok tuhaf sulu pembe kan ve içimde tüğ gibi incelikte Kırmızılar var kucuk kucuk daha onc basına gelen varmı
Pembe icinde ip gibi kirmizi kanama yerleşme kanaması olarak geciyo cogu yerde ama tabi miktarı önemli cok mu geldi yoksa kırmızıya dönecek mi bunlar önemli

Pembe icinde ip gibi kirmizi kanama yerleşme kanaması olarak geciyo cogu yerde ama tabi miktarı önemli cok mu geldi yoksa kırmızıya dönecek mi bunlar önemli
Aynen bekleyip göreceğiz canım ilk defa sen den duydum Bi tuhaflık oldugunu farkettim ama ole oldugunu bilmiyordum adet günü yerlesme kanaması olurmu bugün günüm zaten

Aynen bekleyip göreceğiz canım ilk defa sen den duydum Bi tuhaflık oldugunu farkettim ama ole oldugunu bilmiyordum adet günü yerlesme kanaması olurmu bugün günüm zaten
İste insan anliyo zaten her zamankinden farkli olduğunu ben hic yasamadim iki kızımda da ama hep oyle duydum miktarı parlak kırmızıya dönmezse artmazsa yerlesmedir tabiki adet günü de oluyo

Merhaba bende katılayım dedim aranıza bende 8 hazirandan 15 hazirana kadar klomen kullandım dün kontrole gittim tek yumurta oluşmuş çatlama iğnesi yapıldı dün herkes için hepimiz için hayırlısı olsun inşallah

İnsallah hosgeldin aramıza ben bugun kırmızı kart yedim inşallah sizin yüzünüz güler

4 5 saat sonra çıkmıştı canım
Ay o çizgiler bende de her ay cikti şubatta bi tık koyu cikmisti iste kimyasal oldu diğerlerinde boyle evirip çevirince görülen çıkmıştı bu ay 2 gündür 5 tane filan yaptim hep 2.3. Dk.sinde cikti bakalim bu ay da mi yaniltacak beni yarin kan vercem

Adet gününde bikac gün öncesi yada adet gününde görülebiliyormuş canım takipte ol kanamanın

Sağol canım sende mi adet oldun
Evet canım bu adet oncesi pms Bi kaç aydır olmuyordu bana bu ay olunnca hamilelik diye umutlandım Malesef eskiye dönmüşüm belkide Bi hormonum yuksskti benim aslan pencesi onu düşürdü belkide bu ay eskisi givi tüm belirtileri yasadım kuzum benım kurtajım var ocak ayından ozaman dan beri hıc belirti olmadan gelirdi regl demekki hamılelikte Bi hormon yuksek kaldı bende hani rahim toparlanöadam hamılelik olmaz diyorlar ya ordan vardım tespite

Çok mantıklı açıklama yapmışsın canım. Ben pek anlamıyorum daha önce hiç gebelik geçirmediğim için. E peki nasıl adetin normal mi

Adet gününde bikac gün öncesi yada adet gününde görülebiliyormuş canım takipte ol kanamanın
Benim adetim bi kere sulu pembe kan gibi geldi . Şimdi de akıntı ya dondu leke bile yok bakalım ne zaman sökecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…