• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bu ayı degerlendirip gününü bekleyenler gelin beraber bekleyelim😍😍😍😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yahu senin daha var ne bu acele hemen umutsuzluğa kapılıyouz böle erken yapıp bende yaptım aynı hatayı
Ya napayım kuzum herkes 10. 11. Günde öğrenmiş gebeliğini topikler de dün 11. Gündü çok aşırı silik bi çizgi çıktı ben bile zor gördüm dedim yok heralde. Bugün 12. Günü beklemek de zor

Ya napayım kuzum herkes 10. 11. Günde öğrenmiş gebeliğini topikler de dün 11. Gündü çok aşırı silik bi çizgi çıktı ben bile zor gördüm dedim yok heralde. Bugün 12. Günü beklemek de zor
Ama ben sana anlattım bazı bebekler 12 gün yerlesiyor bu durumda adrt gecikmesi olmadan cıkmaz ki benımde 10 gün kan negatifti mesela

Evet canım Allah razı olsun anlattın gerçekten de. E sende durumlar nasıl peki.
Ben bugun adet olmam lazım hiç olacak givi değilim
Normalde hep gece olurum ben belki bugece olurum olmazsam kendime söz verdim cumaya kadar beklicem aslında haftasonu diyorum ama bu seferde kan için pazartesi yi beklemek zor olur bana cuma test yapcam varsa hemen hastaneye giderim

Ben bugun adet olmam lazım hiç olacak givi değilim
Normalde hep gece olurum ben belki bugece olurum olmazsam kendime söz verdim cumaya kadar beklicem aslında haftasonu diyorum ama bu seferde kan için pazartesi yi beklemek zor olur bana cuma test yapcam varsa hemen hastaneye giderim
Cumaya az kaldı zaten canım. Bugün ve yarın adet olmazsan cuma sabahtan test yaparsın dediğin gibi. İnşallah vardır ve çıkar. Belirtin var mı diye hiç sormuyorum çünkü belirtilere artık güvenmiyorum ben

Canım bencede kan vermelisin benimde senin gibi 2 gün kaldı adetime ama ovu testlerim seninki gibi çıkıyor silikti bugün ki koyulmuş valla bende bi umutlanıyorum tekrar yumurtlama değilse 2 gün sonra test yapıcam sende kan ver bence
Evde Bi tane daha gebelik testi var sabahki ilk idrarla yapmak istiyorum ama bu jafta eşim gece vardiyesinde olduğu içni annemler de kalıyorum haliyle test yapma gibi Bi imkanım da olmuyo pazar sabahı yapayım diyorum ama o zamana kadar da sabırsızlanıyorum. İlk idrar olmasa da bişi varsa çıkması gerekmez mi

Cumaya az kaldı zaten canım. Bugün ve yarın adet olmazsan cuma sabahtan test yaparsın dediğin gibi. İnşallah vardır ve çıkar. Belirtin var mı diye hiç sormuyorum çünkü belirtilere artık güvenmiyorum ben
Valla canım benım tek belirtim yumurtlamadan sonra gogus uclarım sızlıyordu pazar ve pazartesiden beri de Heryeri acıyor resmen tasıyamıyorum nornalde olurmuydu dersen Bi ara oluyor du ama ucları falan değil Heryeri acırdı ama bu denli değildi bide bu acıma olduk tna sonra hemen gecerdi ıkı uc gun surer bide 10 gün sonra falan adet olurdum sancılanurdım falan
Ama ne zaman kurtaj oldum ondan sonra bitti benım pms
Heralde tekrar basladı

Evde Bi tane daha gebelik testi var sabahki ilk idrarla yapmak istiyorum ama bu jafta eşim gece vardiyesinde olduğu içni annemler de kalıyorum haliyle test yapma gibi Bi imkanım da olmuyo pazar sabahı yapayım diyorum ama o zamana kadar da sabırsızlanıyorum. İlk idrar olmasa da bişi varsa çıkması gerekmez mi
Çıkar tabi ki canım ama değerin daha düşük ise sabah ilk idrarla daha iyi belli olur o yüzden yine sabah yapmanda fayda var

Canım yumurtlama üzerinden 18 gün geçmiş 2 saat sıvı almadan sıkışık bi şekilde yapsan testi yine çıkar bence. Hadi bakalım inşallah vardır🤲🐣😍

Valla canım benım tek belirtim yumurtlamadan sonra gogus uclarım sızlıyordu pazar ve pazartesiden beri de Heryeri acıyor resmen tasıyamıyorum nornalde olurmuydu dersen Bi ara oluyor du ama ucları falan değil Heryeri acırdı ama bu denli değildi bide bu acıma olduk tna sonra hemen gecerdi ıkı uc gun surer bide 10 gün sonra falan adet olurdum sancılanurdım falan
Ama ne zaman kurtaj oldum ondan sonra bitti benım pms
Heralde tekrar basladı
Sanırım hamile kalanların yüzde 90 'ını na yakın kısmi göğüs ağrısından anlıyorlar. Büyük bi belirti olabilir gerçekten de

Çıkar tabi ki canım ama değerin daha düşük ise sabah ilk idrarla daha iyi belli olur o yüzden yine sabah yapmanda fayda var

Akşam işten gelince 2 saat bişi içmiyim de öyle deniyim bakim olmadı kan veririm inşallah vardır 🙏🏻🙏🏻

Zaten sabah okadar çok ağladım ki regl oldum. Önce ağlasaymışım keşke. :KK70::confused:Ümitlenmemiş olurdum. Normalden 5 gün gecikti.
Sanırım herşeyin zamanı var canım ağlama lütfen. Her ay yeni umutlar yeni heyecanlar demek. İnan zor biliyorum bende 4 yıldır her ay hüsran a uğruyorum ama kalkıyorum kendime geliyorum. Muhtemelen bu ayda olmadı benimde ama napalim. En iyi Rabbim biliyor sonuçta herşeyi.

Sanırım herşeyin zamanı var canım ağlama lütfen. Her ay yeni umutlar yeni heyecanlar demek. İnan zor biliyorum bende 4 yıldır her ay hüsran a uğruyorum ama kalkıyorum kendime geliyorum. Muhtemelen bu ayda olmadı benimde ama napalim. En iyi Rabbim biliyor sonuçta herşeyi.
Benim 2 yıl bitti 28 yaş da bitti. Uzun süre sürdürmem üzüntümü ama anlık kahrolabiliyorum. İkizler burcundan heralde :KK48:
Senin için ise 4 yıl gerçekten çok. Allah gönlüne kalbine isteğine göre en güzelini nasip etsin.

kızlar hamilelik belirtileri ortalama ne zaman başlıyor ?
Belirti hamile olmasan da olabiliyor. Bkz.:ben :halay:
O yüzden belirti arama. Sakin ol. Normal hayatına devam et. Gün gelsin geçsin bir bakmışsın regl geçmiş. AA test yapayım de çift çizgiyi gör inşallah :dua:

Back
X