Yaaaa çok teşekkür ederim. Yarın sabah bir daha bakayım o zaman.Beta daha sonra çıkıyor hormon olduğu icin en hızli kan değeri sonuçları çikar
Rica ederimYaaaa çok teşekkür ederim. Yarın sabah bir daha bakayım o zaman.
Testte çıkmama gibi bi durum olabilir mi canım peki. Adete 3 gün kalmış olsa bileCuma kuzum
Evet kuzum döllenme yle ilgili yerleşme 6 ile. 12 gun suruyor unutma ee beta bebek yerleşinve artmaya baslıyor kucuk kucuk artcagı için kimisi 17.18 gun ogrenıyor yumurtlamadan sonra kiminde 10. Gün 11.günTestte çıkmama gibi bi durum olabilir mi canım peki. Adete 3 gün kalmış olsa bile
Anladım canım mesela şimdi benim yumurtlama 4 haziran Çatlama 5 haziran. 3 4 5 haziranda ilişki oldu. Sonrasında ise hiç olmadı. Bu durumda da geç yerleşme olabilir mi. Hiç ilişkiye girmediği miz haldeEvet kuzum döllenme yle ilgili yerleşme 6 ile. 12 gun suruyor unutma ee beta bebek yerleşinve artmaya baslıyor kucuk kucuk artcagı için kimisi 17.18 gun ogrenıyor yumurtlamadan sonra kiminde 10. Gün 11.günişte onların yerlesme si erken olan lar
Ben en az 2 saat sıvı almıyorum canım.. aynı saatte yapmışsın o kısım doğru testle de ilgili olabilir bugun yaparsan netleşmiş olur
Rica ederim canım 2 güne piki yakalarsın o zamanSağol canim bugun bende iki saat once biraktim su icmeyi ikinci cizgi biraz daha koyulasti ama tam koyulasmadi heralde yavas yavas yumurtlama oluyor gibi
19 unda oluyor o zaman 3 gün kalmıs test yapsan cıkabılır aslındaBenim adetim bu aralar düzensiz canım . Ama 5 haziran da yumurtam çatladı. Hiç bilmiyorum ne zaman adet olacağım
Doktor buldun mu canım?, ben ankara da düşünüyorum, burda bi topikte bahsedilen Bı doktor var, baya kısı de memnun,.. Sen nerdeydın kuzumKuzum inşallah gerek kalmaz tüp bebeğe bu ay kendiliginden gelirben de regli olursam eğer tüp bebeğe başlıyoruz bakalım
15 haziran da çatlamış cnmIyi akşamlar kızlar testlerim bu şekilde yorumlayabilecek bir arkadaş va mı acaba
Canım test yapmadin mi sen yapsan çıkabilir aslinda benimki 6 haziranda tek korunmasız iliski oldu ve bugün cikti seninde çıkabilirAnladım canım mesela şimdi benim yumurtlama 4 haziran Çatlama 5 haziran. 3 4 5 haziranda ilişki oldu. Sonrasında ise hiç olmadı. Bu durumda da geç yerleşme olabilir mi. Hiç ilişkiye girmediği miz halde
Öncesini ve sonrasını değerlendirdim canım ilk bebek değil ama ilk gibi heyecan yaptım15 haziran da çatlamış cnm ❤dünü degerlendırmıssınıdir umarım ❤bugunu de degerlendkr
Aahh ne güzel, Allah bagışlasın abıısnı ablasınıÖncesini ve sonrasını değerlendirdim canım ilk bebek değil ama ilk gibi heyecan yaptımyorumun için tskkr ederim
amin canım inşallah 2 abimiz olacak Allah nasip ederseAahh ne güzel, Allah bagışlasın abıısnı ablasını ❤insallah tez zamanda kavuşur kardesıne de
Ben izmirdeyim canım doktor buldum irenbeden ismail küçüge gidiyorum gecen ay başlayacaktık tsh baya yüksek diye erteledik ilaçla düsür dedi biraz düstü degerim. Regli olursam 20 sinde randevum varDoktor buldun mu canım?, ben ankara da düşünüyorum, burda bi topikte bahsedilen Bı doktor var, baya kısı de memnun,.. Sen nerdeydın kuzum
İnşallahh, bi prenses geliramin canım inşallah 2 abimiz olacak Allah nasip ederseRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ya inşallah hamilesindir, hiçbirine gerek kalmazBen izmirdeyim canım doktor buldum irenbeden ismail küçüge gidiyorum gecen ay başlayacaktık tsh baya yüksek diye erteledik ilaçla düsür dedi biraz düstü degerim. Regli olursam 20 sinde randevum var
Negatif canım yaptımCanım test yapmadin mi sen yapsan çıkabilir aslinda benimki 6 haziranda tek korunmasız iliski oldu ve bugün cikti seninde çıkabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?