Selamlar, benim de 21 haziran 5 günüm kaldıSelam kızlar adetine bir hafta ve civarı kalan lar buyrun beraber bekleyelim zaman geçsinben yumurtlamayı gordum degerlendirdim ve heyecanlı bekleyişteyim bat 17 haziran
Inşallah bat degil de bebiş gelir kuzum ❤Selamlar, benim de 21 haziran 5 günüm kaldı ❤
aa. hi gormemısım.İşte bu şekilde canım
Ah ah inşallah cnm,Inşallah bat degil de bebiş gelir kuzum ❤
Belirtin var mi peki canımAh ah inşallah cnm, ❤
Yumurtlama ne zaman olmuştu canım seninKızlar adete son günler kala ovulasyonla da takip yapabilirsiniz bakin 3 gün önce hic yok gibiyken simdi nasil koyu adete 4 gün var
Yaa o kadar erken ogrenenler var mıBelirtin var mi peki canımumutsuz olma 20 haziran bat olup hamiş olanlar var bu topikte
6 haziran canimYumurtlama ne zaman olmuştu canım senin
Bende bu ay aşılama denemek istiyorum canım. Ama inşallah gerek kalmazYaa o kadar erken ogrenenler var mıdarısı bana ınsallah, herzaman ki gibi sol taraf sancıyor, ama heps onrasonda adet geliyordu, yine oyle olabılır.. Bu ay sogan suyu ve ınofolıc ıctım, biraz bunlara guveniyorum
Agustos ta tüp bebeke basvurcam artık
İnşallah cnmBende bu ay aşılama denemek istiyorum canım. Ama inşallah gerek kalmaz
Ya aslında evet aşılama da normal gebelikten farksız. Canım Bide benim eşimde sayı sıkıntısı da var. Lâkin burada tüp bebek yapılmıyor şu zamanda gidip gelmek ne kadar doğru olur bilmiyorumİnşallah cnm❤aşılamada şans normaldekınden %7 falza oluyormus..ilk ben de asılama dusunmustum ama sonra tup bebek yoneldım
aa. hi gormemısım.
Peki direk mi boyle dondun. hıc bacaklarını yukarı dıkıp beklemedın mı.
boyle akar gıbı gelıyor. ama denıcem :)
Yaa zaten hep bu yollar yuzunden gexıktık, ben de ılcedeyım bu sene tayın cıkıcak, yeeletıkten sonra hemen gıdıcem doktora..Ya aslında evet aşılama da normal gebelikten farksız. Canım Bide benim eşimde sayı sıkıntısı da var. Lâkin burada tüp bebek yapılmıyor şu zamanda gidip gelmek ne kadar doğru olur bilmiyorum
Sizin bat ne zamanYa aslında evet aşılama da normal gebelikten farksız. Canım Bide benim eşimde sayı sıkıntısı da var. Lâkin burada tüp bebek yapılmıyor şu zamanda gidip gelmek ne kadar doğru olur bilmiyorum
Benim adetim bu aralar düzensiz canım . Ama 5 haziran da yumurtam çatladı. Hiç bilmiyorum ne zaman adet olacağımSizin bat ne zaman
Kuzum inşallah gerek kalmaz tüp bebeğe bu ay kendiliginden gelirYaa o kadar erken ogrenenler var mıdarısı bana ınsallah, herzaman ki gibi sol taraf sancıyor, ama heps onrasonda adet geliyordu, yine oyle olabılır.. Bu ay sogan suyu ve ınofolıc ıctım, biraz bunlara guveniyorum
Agustos ta tüp bebeke basvurcam artık
Cuma kuzumBenim adetim bu aralar düzensiz canım . Ama 5 haziran da yumurtam çatladı. Hiç bilmiyorum ne zaman adet olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?