Gebeliğe Hazırlık Bu ayı degerlendirip gününü bekleyenler gelin beraber bekleyelim😍😍😍😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar adete son günler kala ovulasyonla da takip yapabilirsiniz bakin 3 gün önce hic yok gibiyken simdi nasil koyu adete 4 gün var

Eklentiler

• _20200616_144224.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 46
Belirtin var mi peki canım umutsuz olma 20 haziran bat olup hamiş olanlar var bu topikte
Yaa o kadar erken ogrenenler var mı darısı bana ınsallah, herzaman ki gibi sol taraf sancıyor, ama heps onrasonda adet geliyordu, yine oyle olabılır.. Bu ay sogan suyu ve ınofolıc ıctım, biraz bunlara guveniyorum
Agustos ta tüp bebeke basvurcam artık

Bende bu ay aşılama denemek istiyorum canım. Ama inşallah gerek kalmaz

İnşallah cnm❤aşılamada şans normaldekınden %7 falza oluyormus..ilk ben de asılama dusunmustum ama sonra tup bebek yoneldım
Ya aslında evet aşılama da normal gebelikten farksız. Canım Bide benim eşimde sayı sıkıntısı da var. Lâkin burada tüp bebek yapılmıyor şu zamanda gidip gelmek ne kadar doğru olur bilmiyorum

Ya aslında evet aşılama da normal gebelikten farksız. Canım Bide benim eşimde sayı sıkıntısı da var. Lâkin burada tüp bebek yapılmıyor şu zamanda gidip gelmek ne kadar doğru olur bilmiyorum
Yaa zaten hep bu yollar yuzunden gexıktık, ben de ılcedeyım bu sene tayın cıkıcak, yeeletıkten sonra hemen gıdıcem doktora..

Kuzum inşallah gerek kalmaz tüp bebeğe bu ay kendiliginden gelir ben de regli olursam eğer tüp bebeğe başlıyoruz bakalım

Bir sorum var. Ben öğleden önce sağlık ocağında kan verdim. Barkod numarasını aldım ki internetten bakıp olumsuz ise tekrar ortama gitmemek için. Şimdi kan sonuçları çıkmış ama HCG yok.
Acaba hemogram ayrı çıkıyor beta ayrı mı çıkıyor. Bilen var mı? Yoksa Aynı kağıtta tüm kan değerleri beta dahil mi?

Beta daha sonra çıkıyor hormon olduğu icin en hızli kan değeri sonuçları çikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…