Gebeliğe Hazırlık Bu ayı degerlendirip gününü bekleyenler gelin beraber bekleyelim😍😍😍😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canımm mutlaka çakşır suyunu deneyin doktor bizede belki aşılama olur demişti ama eğer şimdi hamileysem bu bir mucize bitki ❤❤
Ne ise yarıyor ki bu bitki canım. Eşim variko sel den ameliyat oldu 8 ay önce spermleri malesef 8 milyondu. Bu ayda deneyelim kendi haline dedii doktor olmadı adet olunca gel aşılama yapacağız dedi

Gonulmeyvesi resmen var ikinci cizgi.
Ben hic gormedım
Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın.
nasıl sevındım anlatamam. masallah

Canımm Allah razı olsun inşallah vardır ne bileyim daha günüme de varya tedirginim Rabbim sağlıkla ikerletsin inşalalh umutsuz olma sende görürsün inşallah benim 1 sene 4 ay hatta 5 ay oldu sayısız test yaptım ilk kez çıktı duanın gücüne inanıyırum rabbime bin şükür olsun sende duaya devam et Rabbim tez vakitte isteyen herkese nasip etsinn

Bu arada yüz üstü yatma olayını anlatırmsın?
ve yumurtlama ve catlama günlerinde gün asırı mı ılıskı oldu

Evet canım gün aşırı ilişki oldu tam pik gümü değil sonra ki günü değerlendirdik galiba tam emin değilim
İlişkiden sonrada direk yüzüstü yatıp sağ bacağımı karnıma çektim fotoğrafını eklerim
Genelde tesr rahim için öneriliyormuş ama bende denedim spermeler dışarı çıkmıyor deneyin mutlaka inşallah vesile olur

Ne ise yarıyor ki bu bitki canım. Eşim variko sel den ameliyat oldu 8 ay önce spermleri malesef 8 milyondu. Bu ayda deneyelim kendi haline dedii doktor olmadı adet olunca gel aşılama yapacağız dedi

Canım bu bitki sperm kalitesini artttırıyor ve yumurta kalitesini de
Benim eşimin de 9 milyon çıktı işte inşallah tutmunmuştur bebişimiz rabbim vesile kılsın

Bu caksırı bende duydum kızlar ama benım adet problem im de oldugu için ektradan bişe daha kullanmam gerekiyor iki şey içmeye cesaret edemiyorum
Onun için ikiz dogurtturuyor diyolar cok etkili güçlüymüş

Ay hem yüzüstü hem sag bacagını karna oyle mı. nasıl yapabıldın kı

Aminnn. inşallah bizde 9 aydır denıyoruz. Allah ısteyen herkese hayırlı vakıtte bebısler versın

Canım nerden nasıl alınıyor ne kadar ne zaman kullanılıyor yazabilir misin

Canım ben aktardan aldım meciteefendi maraksı
25 tl fiuatı vardı 1 litre olarak satılıyor
Adet bitiminin son günü başladım içmeye eşimle beraber
Sabahları aç karnına çay bardağının 4 te birine çakşır suyu geri kalanı su koyarak günde bi kez içtik
Ben yumırtlamayı görünce bıraktım 10 gün falan içtim heralde
Eşimde 14 gün içti

Hamile kalmak için kullandıklarım
Hamile kalmak için manevi reçetem diye iki konu açmıştım kendimi takip etmek için oraya her gün yazdım neler yaptığımı

Bende alayım o zaman canım. Kadınlardaki etkisi neymiş peki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…