- 13 Mart 2019
- 15.607
- 59.483
- 598
Amin canım❤. Kan ver kafan rahat etsin canım guzel sonuclarla gel buraya inşallah çileğin seninle
Yaptım canım malesef negatif. Sanırım doktorun da dediği gibi aşılama olacak bu ayİnşallah teyzesii sen naptın yaptın mı test
Yaptım canım malesef negatif. Sanırım doktorun da dediği gibi aşılama olacak bu ay
Boyle canim burda cok belli olmuyo sanki ama gözle net görüyorum
Ne ise yarıyor ki bu bitki canım. Eşim variko sel den ameliyat oldu 8 ay önce spermleri malesef 8 milyondu. Bu ayda deneyelim kendi haline dedii doktor olmadı adet olunca gel aşılama yapacağız dediCanımm mutlaka çakşır suyunu deneyin doktor bizede belki aşılama olur demişti ama eğer şimdi hamileysem bu bir mucize bitki❤❤
Gonulmeyvesi resmen var ikinci cizgi.
Ben hic gormedım
Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın.
nasıl sevındım anlatamam. masallah
Bu arada yüz üstü yatma olayını anlatırmsın?
ve yumurtlama ve catlama günlerinde gün asırı mı ılıskı oldu
1 saat önce yaptim 8.dk da cektim fotoyuSenden gaza geldim de yaptım dün gece testi canım hayırla sağlıkla devam eder inşallah
Ne ise yarıyor ki bu bitki canım. Eşim variko sel den ameliyat oldu 8 ay önce spermleri malesef 8 milyondu. Bu ayda deneyelim kendi haline dedii doktor olmadı adet olunca gel aşılama yapacağız dedi
Canım nerden nasıl alınıyor ne kadar ne zaman kullanılıyor yazabilir misinCanım bu bitki sperm kalitesini artttırıyor ve yumurta kalitesini de
Benim eşimin de 9 milyon çıktı işte inşallah tutmunmuştur bebişimiz rabbim vesile kılsın
Evet. biz de bu ay caksır denıyoruz. ozellıkle esım ıcıyor. ınsallah sıfa buluruz bız deCanımm mutlaka çakşır suyunu deneyin doktor bizede belki aşılama olur demişti ama eğer şimdi hamileysem bu bir mucize bitki❤❤
Evet canım gün aşırı ilişki oldu tam pik gümü değil sonra ki günü değerlendirdik galiba tam emin değilim
İlişkiden sonrada direk yüzüstü yatıp sağ bacağımı karnıma çektim fotoğrafını eklerim
Genelde tesr rahim için öneriliyormuş ama bende denedim spermeler dışarı çıkmıyor deneyin mutlaka inşallah vesile olur
Aminnn. inşallah bizde 9 aydır denıyoruz. Allah ısteyen herkese hayırlı vakıtte bebısler versınCanımm Allah razı olsun inşallah vardır ne bileyim daha günüme de varya tedirginim Rabbim sağlıkla ikerletsin inşalalh umutsuz olma sende görürsün inşallah benim 1 sene 4 ay hatta 5 ay oldu sayısız test yaptım ilk kez çıktı duanın gücüne inanıyırum rabbime bin şükür olsun sende duaya devam et Rabbim tez vakitte isteyen herkese nasip etsinn
Ay hem yüzüstü hem sag bacagını karna oyle mı. nasıl yapabıldın kı
1 saat önce yaptim 8.dk da cektim fotoyu
Canım nerden nasıl alınıyor ne kadar ne zaman kullanılıyor yazabilir misin
Bende alayım o zaman canım. Kadınlardaki etkisi neymiş peki.Canım ben aktardan aldım meciteefendi maraksı
25 tl fiuatı vardı 1 litre olarak satılıyor
Adet bitiminin son günü başladım içmeye eşimle beraber
Sabahları aç karnına çay bardağının 4 te birine çakşır suyu geri kalanı su koyarak günde bi kez içtik
Ben yumırtlamayı görünce bıraktım 10 gün falan içtim heralde
Eşimde 14 gün içti
Hamile kalmak için kullandıklarım
Hamile kalmak için manevi reçetem diye iki konu açmıştım kendimi takip etmek için oraya her gün yazdım neler yaptığımı
İnşallah canim şubatta kimyasal olmustu korkuyorum yine ayni olur diyeCanım hadi hayırlı olsun inşallah sağlıkla devam eder bende bi daha ne zaman yaparıö bilmiyorum testin kalamdı
İşte bu şekilde canımAy hem yüzüstü hem sag bacagını karna oyle mı. nasıl yapabıldın kı
Bende alayım o zaman canım. Kadınlardaki etkisi neymiş peki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?