• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bu ayı degerlendirip gününü bekleyenler gelin beraber bekleyelim😍😍😍😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaaa çok teşekkür ederim. Yarın sabah bir daha bakayım o zaman.
Rica ederim 🤗 kan 1 saate çıktysa hormon 2 yada 3 saate çıkıyor ama devlette bu biraz daha uzun olabiliyor haberin olsun canım

Testte çıkmama gibi bi durum olabilir mi canım peki. Adete 3 gün kalmış olsa bile
Evet kuzum döllenme yle ilgili yerleşme 6 ile. 12 gun suruyor unutma ee beta bebek yerleşinve artmaya baslıyor kucuk kucuk artcagı için kimisi 17.18 gun ogrenıyor yumurtlamadan sonra kiminde 10. Gün 11.gün🌺işte onların yerlesme si erken olan lar

Evet kuzum döllenme yle ilgili yerleşme 6 ile. 12 gun suruyor unutma ee beta bebek yerleşinve artmaya baslıyor kucuk kucuk artcagı için kimisi 17.18 gun ogrenıyor yumurtlamadan sonra kiminde 10. Gün 11.gün🌺işte onların yerlesme si erken olan lar
Anladım canım mesela şimdi benim yumurtlama 4 haziran Çatlama 5 haziran. 3 4 5 haziranda ilişki oldu. Sonrasında ise hiç olmadı. Bu durumda da geç yerleşme olabilir mi. Hiç ilişkiye girmediği miz halde

Sağol canim bugun bende iki saat once biraktim su icmeyi ikinci cizgi biraz daha koyulasti ama tam koyulasmadi heralde yavas yavas yumurtlama oluyor gibi

Iyi akşamlar kızlar testlerim bu şekilde yorumlayabilecek bir arkadaş va mı acaba 🙄🤔

Eklentiler

• 20200616_143817.webp
    20200616_143817.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 40
Kuzum inşallah gerek kalmaz tüp bebeğe bu ay kendiliginden gelir :dua: ben de regli olursam eğer tüp bebeğe başlıyoruz bakalım
Doktor buldun mu canım?, ben ankara da düşünüyorum, burda bi topikte bahsedilen Bı doktor var, baya kısı de memnun,.. Sen nerdeydın kuzum

Anladım canım mesela şimdi benim yumurtlama 4 haziran Çatlama 5 haziran. 3 4 5 haziranda ilişki oldu. Sonrasında ise hiç olmadı. Bu durumda da geç yerleşme olabilir mi. Hiç ilişkiye girmediği miz halde
Canım test yapmadin mi sen yapsan çıkabilir aslinda benimki 6 haziranda tek korunmasız iliski oldu ve bugün cikti seninde çıkabilir

Doktor buldun mu canım?, ben ankara da düşünüyorum, burda bi topikte bahsedilen Bı doktor var, baya kısı de memnun,.. Sen nerdeydın kuzum
Ben izmirdeyim canım doktor buldum irenbeden ismail küçüge gidiyorum gecen ay başlayacaktık tsh baya yüksek diye erteledik ilaçla düsür dedi biraz düstü degerim. Regli olursam 20 sinde randevum var

Ben izmirdeyim canım doktor buldum irenbeden ismail küçüge gidiyorum gecen ay başlayacaktık tsh baya yüksek diye erteledik ilaçla düsür dedi biraz düstü degerim. Regli olursam 20 sinde randevum var
Ya inşallah hamilesindir, hiçbirine gerek kalmaz ❤️batın o zaman 19unda, test yaptın mı hc

Back
X